Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eνταξει το αποκορυφωμα για μενα απο ολη την εμπειρια μου στο bf4 μεχρι στιγμης ..Βαραω καποιον σημερα για 2-3 sec με σκοτωνει με μια σφαιρα και μετα  γυρναει και μου γραφει απο 2sec Assist counts for kill 100 looooooooooool....

Δυστυχως απο χθες εχει παρατηρηθει και ενα αλλο bug σοβαρο ειδικα για το hardcore mode .Οταν σε κανουν revive φευγουν τα indicators απο τους παιχτες με αποτελεσμα να βλεπεις καποιον και να μην ξερεις αν ανηκει στην ομαδα σου ή οχι .Καταλαβαινετε στο hardcore τωρα αθωος κοσμος που θα φευγει ...

Δημοσ.

Και τα indicators να είναι, υπάρχουν πολλά ζώα στην ομάδα που θα σε φάνε για πλάκα η γιατί δεν μπορούν να σκοτώσουν κάποιον από τους εχθρούς... Μου έχει συμβεί σε rush στην metro hardcore να έχω 8 killstreak με l96 ( είχα βρει το σημείο που καμπερωνονταν οι άλλοι) και ξαφνικά να σκάει στην μάπα μου φιλικό μορταρ... Και μετά ήρθε και από πάνω μου για το κλασικό teabagging...

Δημοσ.

Λοιπόν, αυτό το preset είναι MUST.Βγάζει τελείως την οποιαδήποτε θολούρα έχει το παιχνίδι από τις ρυθμίσεις της DICE και τα χρώματα γίνονται όσο φυσικά πρέπει να 'ναι :

http://sfx.thelazy.net/games/preset/746/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...