NoisePollution Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Τι άκυρα battlepacks παίρνω ρε γαμωτο.
konstantinos77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το platoon δεν είναι clan ρε γιωτά. Aσχετοο..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Σε έβαλα leader λόγω skill/kdr Ψόνησες από σβέρκο...
Πέτρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δήλωσα κι εγώ, ως Dekaohtoura. Ελπίζω να τα λέμε.
konstantinos77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Eνταξει το αποκορυφωμα για μενα απο ολη την εμπειρια μου στο bf4 μεχρι στιγμης ..Βαραω καποιον σημερα για 2-3 sec με σκοτωνει με μια σφαιρα και μετα γυρναει και μου γραφει απο 2sec Assist counts for kill 100 looooooooooool.... Δυστυχως απο χθες εχει παρατηρηθει και ενα αλλο bug σοβαρο ειδικα για το hardcore mode .Οταν σε κανουν revive φευγουν τα indicators απο τους παιχτες με αποτελεσμα να βλεπεις καποιον και να μην ξερεις αν ανηκει στην ομαδα σου ή οχι .Καταλαβαινετε στο hardcore τωρα αθωος κοσμος που θα φευγει ...
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Και τα indicators να είναι, υπάρχουν πολλά ζώα στην ομάδα που θα σε φάνε για πλάκα η γιατί δεν μπορούν να σκοτώσουν κάποιον από τους εχθρούς... Μου έχει συμβεί σε rush στην metro hardcore να έχω 8 killstreak με l96 ( είχα βρει το σημείο που καμπερωνονταν οι άλλοι) και ξαφνικά να σκάει στην μάπα μου φιλικό μορταρ... Και μετά ήρθε και από πάνω μου για το κλασικό teabagging...
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Battlefield 4: Naval Strike DLC First Screenshots Unveiled, Coming This March For Premium Members
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Ηοvercraft!
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν, αυτό το preset είναι MUST.Βγάζει τελείως την οποιαδήποτε θολούρα έχει το παιχνίδι από τις ρυθμίσεις της DICE και τα χρώματα γίνονται όσο φυσικά πρέπει να 'ναι : http://sfx.thelazy.net/games/preset/746/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα