bmv Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 έκανα και εγώ apply αν και 10-15 ώρες έχω στο παιχνίδι και δεν είμαι πολύ καλός. Πρώτη φορά παίζω το bf.
konstantinos77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Θα εκανα και εγω apply ευχαριστως ,δυστυχως ομως ειμαι rambo και μπαινω μονος μου στις μαχες .. 1
konstantinos77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Έκανα και 'γω Apply. Eσυ τι εκανες apply ? Αφου ετσι και αλλιως μονος σου τρεχεις σαν το γιδι ..
SlackulatoR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μπήκα μετά από καιρό και τα τους ήχους που δεν ακούγονταν στην Golmund Rail π.χ δεν τα έχουν φτιάξει ακόμη; σοβαρά; ή παίζει κάτι άλλο...
Raikkonen86 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Φαίνεται να δουλεύουν πάλι τα platoons όσοι θέλετε κάντε apply στους "Greek Insomniacs" γρήγορα γιατί θα τα ξαναχαλάσουν http://battlelog.battlefield.com/bf4/en/platoons/view/2236345756961502685/ Eκανα apply manos5000
NoisePollution Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μπήκα μετά από καιρό και τα τους ήχους που δεν ακούγονταν στην Golmund Rail π.χ δεν τα έχουν φτιάξει ακόμη; σοβαρά; ή παίζει κάτι άλλο...Και εγώ το είχα αυτό το πρόβλημα αλλά το έχουν φτιάξει εδώ και καιρό.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Eσυ τι εκανες apply ? Αφου ετσι και αλλιως μονος σου τρεχεις σαν το γιδι .. Το platoon δεν είναι clan ρε γιωτά.
gianakakis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά θέλετε να μαζευτούμε κατά τις 7 να παίξουμε όλοι μαζί (όσοι μαζευτούμε) για ανεβάσουμε rank το platoon; Στείλτε από κάτω, όσοι θέλετε, αν υπάρχει συμμετοχή θα γράψω στις 7 τον σερβερ που θα μπούμε στο platoon..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Gianakis, thanks που με έβαλες leader, αλλά καλύτερα βάλε κάποιον άλλον, γιατί είμαι busy να τους βρίσκω όλους.
icenex Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Πατήστε κ κανένα add κ σε μένα τον νουμπά Dy1ngW1sh
gianakakis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Gianakis, thanks που με έβαλες leader, αλλά καλύτερα βάλε κάποιον άλλον, γιατί είμαι busy να τους βρίσκω όλους. Σε έβαλα leader λόγω skill/kdr ,τι ρόλο γενικά έχει ο leader του platoon δεν μπόρεσα να βρω κάπου.Σε κάθε περίπτωση πάντως το platoon αυτό δεν θα μοιάσει σε clan (δηλαδή δεν θέλω να έχεις υποχρεώσεις κτλ) εγώ το βλέπω απλά σαν μια Ελληνική παρέα στο battlefield,να μπορούμε να κανονίσουμε πιο εύκολα να παίξουμε μαζί με ομαδικότητα φιλικότητα χωρίς ανταγωνισμό απλά όμορφα και ωραία..Αν διαφωνεί κάποιος ας προτείνει οτιδήποτε δεν θέλω ηγετικό ρόλο θέλω να είμαστε όλοι το ίδιο.. Θυμίζω στις 7 λέμε να παίξουμε σε κάποιο σερβερ μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί 5 άτομα όσοι άλλοι θέλετε στείλτε μου στο battlelog εκείνη την ώρα θα γράψω τον σερβερ που θα παίξουμε στο platoon..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα