Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ένα πολύ ωραίο bug που με έτυχε σήμερα... Πήρα triple από m67 χωρίς να έχω πετάξει τίποτα( βασικά ούτε καν είχα πάνω μου m67)...

Μου 'χει τύχει και μένα να αναβοσβήνει ο σταυρός χωρίς να έχω κάνει τίποτα και να πάρω kill :P

Τελικά είχα άδικο. Καταφέρνει και με εκπλήσσει ακόμα η DICE.

Δημοσ.

Μην είστε αχάριστοι ρε. Δεν μπορούσε να φτιάξει το τανκ με την οξυγονοκόλληση και ήρθε η express service με ελικόπτερο και το μάζεψε. :D

• Like 2
Δημοσ.

Τελειώνουν τα πυρομαχικά στα οχήματα? Δεν μου έχει τύχει ποτέ. Συνήθως με καταρρίπτουν πολύ πριν προλάβω να κάνω κάτι ή αν πρόκειται για Jet που δεν το παλεύω εύκολα, επιλέγω ένα εχθρικό τανκ και πάω και το καρφώνω πάνω. Καμικάζι φάση.

Αν σου τελειώσουν στο όπλο, πρέπει να σου δώσει κάποιος support ammo ή αρκετές φορές πετάνε πακέτα με ammo στο έδαφος.

Αν πατήσεις το Q έχει επιλογή για request ammo αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

τα πηρα και τα 2,αλλα ναι ας φτιαξουν το παιχνιδι.

Σημερα επαιζα flood zone TDM και σε κατι εκρηξεις ειχα σκαλωμα για μισο δευτερολεπτο,σα να ηθελε να κρασαρει αλλα συνεχιζε κανονικα το παιχνιδι.

Δημοσ.

παιδια οταν εχεις ας πουμε ελικοπτερο η μαχητικο η ενα οπλακι και τελειωσουν τα πυρομαχικα πως παιρνεις νεα, απο που?

Αν υπάρχει τέτοια επιλογή στο hardcore, δεν ξέρω.

Στο normal περιμένεις να γεμίσει η μπάρα κάτω απο εκεί που γράφει τα πυρομαχικά και δίνει καινούρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...