Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπαιξα για μια ωρα caspian 1500 tickets μετα το patch μπορω να πω παει τελεια με το mantle ,κοφτες κινησεις χωρις ιχνος stuttering ,ενταξει εφαγα αθωο κοσμο βεβαια με one shot one kill αλλα τι να κανουμε ...Ελπιζω και στην nvidia να εχει στρωσει μετα το Patch .

• Like 1
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νεο δωρακι απο τη dice http://blogs.battlefield.com/2014/02/shortcut-kits-timings/?utm_campaign=bf-social-us-socom-fb-social-us-socom-fb-shortcut-announce&utm_source=facebook&utm_medium=social&sourceid=bf-social-us-socom-fb-social-us-socom-fb-shortcut-announce&cid=19765

οπωε φαινετε δε χρειαζετε να ξεκλειδωσουμε τπτ.. θα μας τα δωσει ολα τσαμπα σιγα σιγα...

• Like 1
Δημοσ.

θα προσπαθησω να ειμαι κ εγω την επομενη φορα θελω να ανοιξω το L85κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα.

εχει περασει κανεις 14.2 beta να δει μηπως υπαρχει βελτιωση στο παιχνιδι;

υστερα απο 2 μερες με 14.1 εβαλα 13.12 και νομιζω οτι παει καλυτερα.

Δημοσ.

Έβαλα τους 14.2 και είχα ακριβώς την ίδια συμπεριφορά, χωρίς άλλα θέματα (απεγκατάσταση/καθαρισμός/κλπ, εννοούνται ως καραδεδομένα).

Θα ξαναγυρίσω σε ΔΧ και πιθανότατα δε θα ασχοληθώ με το μαντλε μέχρι να μου ορκιστεί στα γόνατα η ΑΜΔ και η ΕΑ πως λειτουργεί σωστά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενa με πεταει μολις φορτωσει το χαρτη και παει να μπει   , nvidia karta

εχουν ανακοινωσει ποτε βγαινει απο beta ? μαζι με το battlefield 5? ταυτοχρονα?

εγω ξανακατεβαζω το 3

EDIT  ακυρο για το crush κατι πηγε στραβα στο update,  με ενα repair ολα οκ παιζει κανονικα τωρα, δεν μου δειχνει ομως το friend list στο battlelog μονο .

συμβαινει σε κανεναν αλλο? μηπως θελει το plug in κανα reinstall και αυτο

Επεξ/σία από herc2k8
Δημοσ.

Η firestorm εξακολουθει να παιζει σκατα για την nvidia δυστυχως ..Πολυ φοβαμαι οτι ειναι θεμα memory leak γιατι με την 7970 παει νερο.Ας μας πει και καποιος με 780 τι βλεπει ..

Δημοσ.

Δεν είναι memory leak, αλλιώς θα κράσαρε ή θα 'χε stuttering.Εδώ απλά πέφτουν τα καρέ, θα βγει οδηγός και θα βελτιωθεί.Έχουμε να δούμε βελτίωση στο BF4 μέσω οδηγών από τότε που βγήκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...