Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Fix for the headshot icon appearing incorrectly at non-headshot deaths, such as suicide or dying of an explosion

Ε ενταξει, μπορεις να αυτοκτονησεις με headshot (typical) δεν το λες και λαθος :)

• Like 3
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα forums του Battlelog πέφτει πολύ κράξιμο από κόσμο που μέχρι σήμερα δεν είχε προβλήματα και πλέον τους κρασάρει πριν καν φορτώσει τον χάρτη. Κάποιοι προτείνουν ως λύση τη διαγραφή του "UI.DrawEnable 1" από το "user.cfg" και σε κάποιους όντως λειτουργεί ενώ σε άλλους όχι. Αν το δοκιμάσει κανείς από εδώ, ας ενημερώσει.

post-88018-0-30343100-1393325772_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτο το εκανε για να ειναι δικαιο το game.Δεν εχεις προβληματα και κοροιδευεις τους αλλους?Παρε ενα crash για στρωσεις χαρακτηρα.

• Like 7
Δημοσ.

και σκεφτομουν να παρω την premium, καλα, να μη πω τι θα παρουν.

Μηπως να το κανουν freemium??? Θα παιζεις τζαμπα και θα πληρωνεις να βαλεις καπελα στον χαρακτηρα σου , γυαλια , πουκαμισακι κτλ κτλ

• Moderators
Δημοσ.

Μηπως να το κανουν freemium??? Θα παιζεις τζαμπα και θα πληρωνεις να βαλεις καπελα στον χαρακτηρα σου , γυαλια , πουκαμισακι κτλ κτλ

Battlefield Play4Free #2?

No thanks. :P

Δημοσ.

Ένα πολύ ωραίο bug που με έτυχε σήμερα... Πήρα triple από m67 χωρίς να έχω πετάξει τίποτα( βασικά ούτε καν είχα πάνω μου m67)...

Δημοσ.

εγώ φαίνεται θα είμαι από τους τυχερούς αφού παίζω 2-3 μέρες και δεν έχω κάποιο crash κλπ. Φτου φτου μην το ματιάσω!!

• Like 1
Δημοσ.

εγώ φαίνεται θα είμαι από τους τυχερούς αφού παίζω 2-3 μέρες και δεν έχω κάποιο crash κλπ. Φτου φτου μην το ματιάσω!!

εχω 23 ωρες συνολο multiplayer και δεν εχω κανενα θεμα(εκτος απο 1 φορα που με πεταξε πανω σε αλλαγη πιστας) :-D

οσοι ειχατε προβληματα διορθωθηκαν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...