Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω έναν quad core 2 με 4 gb ram και μία 7870 και το παιχνίδι το παίζω σε 1680 x 1050 σε High - Ultra με 4x MSAA.

Σε γενικές γραμμές το παίζει ομαλά, αν εξαιρέσουμε το ότι αργεί χαρακτηριστικά να φορτώσει η πίστα. Χρειάζομαι επιπλέον RAM?

Εννοείς για να φορτώσει πιο γρήγορα;Όχι, ssd θέλεις.

Δημοσ.

Έχω έναν quad core 2 με 4 gb ram και μία 7870 και το παιχνίδι το παίζω σε 1680 x 1050 σε High - Ultra με 4x MSAA.

Σε γενικές γραμμές το παίζει ομαλά, αν εξαιρέσουμε το ότι αργεί χαρακτηριστικά να φορτώσει η πίστα. Χρειάζομαι επιπλέον RAM?

το ιδιο εχω προβλημα εχω κ εγω σε ολες τις πιστες.

Φορτωνει,με βαζει μεσα και περιμενω 2-5 δευτερολεπτα για να εμφανιστουν τα χερια και το οπλο του παικτη,οπως και να φορτωθουν τα γραφικα.

Εχω εναν WD blue απ το 2007 sata Ι και δεν τραβαει καθολου,με την πρωτη ευκαιρια θα παω σε εναν black.

Δημοσ.

Και γω με 4GB ram DDR2 είμαι αλλά έχω ssd και το παιχνίδι φορτώνει γρήγορα. Το μόνο κακό είναι τα soundloop freezes/crashes που έχω με το νέο patch :( 

Θέλει μεγάλο SSD όμως αν έχεις και όλα τα patch (34,3GB) ως τώρα + τα άλλα 3(?) που θα βγούνε πιο μετά 

Δημοσ.

Εγω επαιξα το απογευμα caspian νομιζω κατι εχει γινει στο game και τα γραφικα μου φανηκαν καλυτερα ενω ηταν και πολυ smooth το παιχνιδι ,δηλαδη πιο πολυ smooth απο αλλες φορες ..Τωρα τι σκατα γινεται δεν ξερω ..

Δημοσ.

Το κατέβασα και εγώ έπαιξα 3 conquests (100% winrate o noobakos:D) και μου άρεσε ιδιαίτερα. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με errors/crashes κλπ δόξα το θεό :)

Δημοσ.

παιδια μια χαζη ερωτηση μαλλον, μετα το τεστ range που εκανα 10 λεπτα δοκιμη κατι οπλα και ελικοπτερα κτλ ειπα να μπω

για πρωτη φορα multi αλλα ηθελα unraked server για να συνηθισω λιγο. Οτι και να πατησω ομως λεει ranked

πως-που επιλεγω unraked server?

Και σε ποια απο τις κατηγοριες προτεινετε για game meta το test range? conquest ας πουμε, deathmatch, allo?

ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

παιδια μια χαζη ερωτηση μαλλον, μετα το τεστ range που εκανα 10 λεπτα δοκιμη κατι οπλα και ελικοπτερα κτλ ειπα να μπω

για πρωτη φορα multi αλλα ηθελα unraked server για να συνηθισω λιγο. Οτι και να πατησω ομως λεει ranked

πως-που επιλεγω unraked server?

Multiplayer -> Server Browser -> εκεί που λέει "search for servers" έχει στην δεξιά μεριά της οθόνης ένα βελάκι που δείχνει προς τα κάτω, κλικ -> τίκαρε το unranked στα δεξιά. :)

• Like 1
Δημοσ.

Αν η ομάδα χάνει για 100-200 tickets παλεύεται... Σήμερα πήρα νίκη με 300 εισιτήρια διαφορά στην μέτρο... Μιλάμε για καταστάσεις highlander...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...