Raikkonen86 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Παιδες βρηκα ενα σερβερ για 6 ατομα . Ελατε να ξεκλειδωσουμε οπλα.. Οσοι δεν με εχετε κανει add manos5000 λεγομαι... Καντε join... 1
comfuzio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά έχασα το scor με τα soundloop freezes/crashes... και δεν βλέπω και κάποιο fix στο νετ... μετά από αρκετά freezes εγκαταλείπω την μάχη Ευχαριστώ πολύ όλους που ήρθανε! Ελπίζω το άλλο σ/κ να έχει κάποιο fix το παιχνίδι έτσι ώστε να μπορέσω και γω να ανοίξω τίποτα χαχα 1
Dennisbest Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Dawnbreaker/Operation Locker/Operation Metro τα maps με το freeze. Αποφύγετέ τα προς το παρόν όσοι έχετε πρόβλημα .
comfuzio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Πάει με τα map και δεν είναι γενικό το πρόβλημα;
Alejandro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Dawnbreaker/Operation Locker/Operation Metro τα maps με το freeze. Αποφύγετέ τα προς το παρόν όσοι έχετε πρόβλημα . Και στην Paracel Storm υπάρχει πρόβλημα.
Raikkonen86 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα όσο έπαιξα πάντως...
Xristaras12 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ενα ευχαριστω στα παιδια(και στον ξενο που ειχε μπει)που καταφερα και ξεκλειδωσα το mtar μηπως δω καμια ασπρη μερα στον engineer με το αθλιο ΜΧ4(για μενα) κλαιω ακομα με το σκηνικο 6 ατομα στη flag b στη locker με απεινιδωτες να κοπανιουνται :-D :-D :-D 3
RPDrummer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ξυπνάει το άγριο ένστικτο της απόκτησης bf4 σιγά σιγά! Κρατήστε με!!!!
RPDrummer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό με κρατάει ακόμα στο να μην τ' αγοράσω. Απ' τη μία έχω χάλια pc κι απ' την άλλη υπάρχουν τόσα προβλήματα στο παιχνίδι που μου φαίνεται ότι θα θέλω και καινούργια οθόνη από τα μπουκέτα που θα ρίξω χαχα
Xristaras12 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 αν εχεις μαθει το BF3 και πας με αυτο το σκεπτικο στο 4 θα απογοητευτεις αρκετα. οι κινησεις-ο παικτης ειναι πιο "βαρυς" εχω γραψει και σε προηγουμενα ποστ εδω περα τι με εχει χαλασει. Επισης προσωπικα μου λειπει τρομερα το TDM στη noshahr canals.Εμπαινες σε 24αρη σερβερ με 500 tickets και ανεβαινες σχετικα ευκολα. προσωπικα παιζω σε medium και τα γραφικα δεν ειναι του γουστου μου,σιγουρα θα χρειαστω αναβαθμιση στην καρτα γραφικων,ευτυχως ακομα δεν εχω FHD monitor.
Raikkonen86 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 <p>ενα ευχαριστω στα παιδια(και στον ξενο που ειχε μπει)που καταφερα και ξεκλειδωσα το mtar μηπως δω καμια ασπρη μερα στον engineer με το αθλιο ΜΧ4(για μενα)</p> <p> </p> <p>κλαιω ακομα με το σκηνικο 6 ατομα στη flag b στη locker με απεινιδωτες να κοπανιουνται :-D :-D :-D </p> Χαχαχαχα! Πραγματικά είχε πολύ φάση σήμερα! Πρέπει να το κανονίσουμε να είμαστε περισσότεροι, αλλά όλοι από εδώ...
M@ri0 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Έχω έναν quad core 2 με 4 gb ram και μία 7870 και το παιχνίδι το παίζω σε 1680 x 1050 σε High - Ultra με 4x MSAA. Σε γενικές γραμμές το παίζει ομαλά, αν εξαιρέσουμε το ότι αργεί χαρακτηριστικά να φορτώσει η πίστα. Χρειάζομαι επιπλέον RAM?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα