Raikkonen86 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν το απόγευμα να κανονίσουμε να μπούμε καμία λοκερ παιδιά! Κλειδωνουμε και το squad μην μπει κανας άσχετος και είμαστε μια χαρά!
Xristaras12 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν το απόγευμα να κανονίσουμε να μπούμε καμία λοκερ παιδιά! Κλειδωνουμε και το squad μην μπει κανας άσχετος και είμαστε μια χαρά! μεσα.(αν ξερεις να τα φτιαξεις αυτα με τις ομαδες κλπ)
bmv Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το κατεβάζω και εγώ τώρα το game να δούμε τι λέει... fx 6300/650 ti/4gb ram σε ανάλυση 1280*1024 θα παίζει σε medium-high settings χωρίς aa?
Xristaras12 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το κατεβάζω και εγώ τώρα το game να δούμε τι λέει... fx 6300/650 ti/4gb ram σε ανάλυση 1280*1024 θα παίζει σε medium-high settings χωρίς aa? στο pc της υπογραφης με Medium ολα χωρις ΑΑ και σε 64αρες πιστες και κυριως sanghai εχω αρκετα κολληματακια.
bmv Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 oc στο cpu έχεις κάνει καθόλου? Έχεις και λίγο πιο αδύναμη κάρτα. To cpu το έχω στα 4.2 εγώ και μπορώ να το πάω μέχρι 4.5 αλλά τα 4gb ram με προβληματίζουν γιατί διαβάζω από πολλούς ότι είναι λίγα για το bf4..
M@ri0 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Με τα wallhacks τι γίνεται? Δεν παίζει να τα φτιάξουν ποτέ έτσι? Επίσης γιατί κάποιες φορές ενώ δεν κάνω τπτ, τρώω "killed in action" και τέζα ο καμπούρης?
Xristaras12 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 oc στο cpu έχεις κάνει καθόλου? Έχεις και λίγο πιο αδύναμη κάρτα. To cpu το έχω στα 4.2 εγώ και μπορώ να το πάω μέχρι 4.5 αλλά τα 4gb ram με προβληματίζουν γιατί διαβάζω από πολλούς ότι είναι λίγα για το bf4.. οχι τιποτα δεν εχω κανει.Ναι πραγματικα η 7770 ειναι λιγη για το 4 στο 3 δεν ειχα μεγαλα προβληματα(ακομα και πιστες σε high επαιζα ανετα) Με τα wallhacks τι γίνεται? Δεν παίζει να τα φτιάξουν ποτέ έτσι? Επίσης γιατί κάποιες φορές ενώ δεν κάνω τπτ, τρώω "killed in action" και τέζα ο καμπούρης? βλεπω κατα διαστηματα ban για wallhacks κλπ αλλα κλασσικη dice+ea.
bmv Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 στα 64ρια maps παίζει να σε κρατάει και λίγο πίσω ο cpu σου. Ένα 4,2-4,4 το έχεις πολύ χαλαρά και είναι αμαρτία να τον τρέχεις stock...
rhomio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ναι.Τι μλκια και αυτο,θα πρεπει να γινει φιλαρακι με τους υπολοιπους για να ευχαριστηθεις ενα παιχνιδι. Οσο παει με απογοητευει το παιχνιδι. ακριβως οπως τα λες. Προερχομαι απο bf3 και το 4 μου φαινεται οτι θελει ακομα δουλεια.Σε ενα σημειο στο βιντεο σου ριχνεις 4-5 σφαιρες για να φας εναν τυπα σχεδον εξ επαφης,τρομερο παραδειγμα netcode. Πραγματικα θα σου εδινα τον λογαριασμο μου να παιξεις,αλλα δεν εχω τιποτα ακομα(lvl 10)πως εφτασες 101; Προσωπικα,προβληματα δεν εχω συναντησει περα απο fps drops και netcode. Επισης αν θες δωσε ενα λινκ με τον σερβερ που παιζεις στο βιντεο,φαινεται αρκετα ενδιαφερον απο ενα απλο TDM στη Locker Δεν θυμαμαι τον σερβερ φιλε μου ηταν πριν καιρο αυτο το gameplay Παντως ναι ακομα να παιξει
Xristaras12 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 αν ειδα καλα ειναι "rush" ; επισης σε εχω περασει στο battlelog,φιλικα παντα,ισως και να παιξουμε μαζι σε καποιο επεισοδιο σου 1
comfuzio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ποιος είναι μέσα για να μπούμε τώρα σε κάποιον άδειο server και να ανοίξουμε μερικά όπλα;;
Xristaras12 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 εχω ηδη ανοιξει το desktop και περιμενω!
comfuzio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Πάμε Site: εδώ ? EDIT: στην τύχη τον βρήκα αυτόν τον server αν παίζει πιο καλός μου λες! Θέλουμε άλλα 2 άτομα
rhomio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 αν ειδα καλα ειναι "rush" ; επισης σε εχω περασει στο battlelog,φιλικα παντα,ισως και να παιξουμε μαζι σε καποιο επεισοδιο σου Γιατι οχι! Αν καταφερω φυσικα ποτε να παιξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα