Raikkonen86 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Βάλε ένα angled grip και βαρα με bursts... Θα δεις μεγάλη διαφορά... Εγώ δεν έχω πρόβλημα να ρίξω παίκτη στα 25 μέτρα με το mx4... Απλά υπολογίζω και το bullet drop... 1
gianakakis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 τι λες τωρα,δεν μπορω καθολου με το ΜΧ4 παει αριστερα δεξια σαν τρελο. τουλαχιστον θα το προσπαθησω μεχρι να ανοιγω τα carbines(θα χαλασω stats βεβαια-2 μερες τωρα προσπαθω να παιξω σωστα και δεν μπορω,ειμαι με το σκεπτικο του bf3 και ειναι καπως παραξενη η προσαρμογη ακομα) Τουλαχιστον ανοιξα το ΑΕΚ και θεριζω λιγο (τρομερα καλυτερο στο 4 απ οτι στο 3) επισης,αν τερματισω το campaign κερδιζω κατι οσον αφορα το Multiplayer; Ξεκλειδώνεις 6 όπλα μέσα από το campaign ανάλογα με τι επιλογή θα κάνεις στο τέλος το p90 ή το m249(αξίζει) ή QBZ-95 και επίσης m412 rex ,machete ,shank τα 3 τελευταία τσέκαρε τα assigments πως τα ξεκλειδώνεις ακριβώς.
sotiris123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 αμα εχεις πρεμιουμ μπορεις να ξεκλειδωσεις τα pdw και τα Handguns... ειναι μια αρχη... εγω το l85a2 θελω να ξεκλειδωσω αλλα αυτα που ζηταει ειναι πολυ δυσκολα... για αυτο αμα ψηνεστε να μαζευτουμε καποια ατομα να παιξουμε σε ενα αδειο μαπ να τα ξεκλειδωσουμε μεταξυ μας.... ειναι καμποσα assignments Που θελουν in one round
Xristaras12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Βάλε ένα angled grip και βαρα με bursts... Θα δεις μεγάλη διαφορά... Εγώ δεν έχω πρόβλημα να ρίξω παίκτη στα 25 μέτρα με το mx4... Απλά υπολογίζω και το bullet drop... ολα ειναι κλειδωμενα,θα παιξω με burst και θα δω.Ευχαριστω. Ξεκλειδώνεις 6 όπλα μέσα από το campaign ανάλογα με τι επιλογή θα κάνεις στο τέλος το p90 ή το m249(αξίζει) ή QBZ-95 και επίσης m412 rex ,machete ,shank τα 3 τελευταία τσέκαρε τα assigments πως τα ξεκλειδώνεις ακριβώς. τα hand guns τα ανοιξα απο το κιτ που δινουν δωρεαν(νομιζω 1 δεν μου εχει ανοιξει)Το p90,το θεωρω αδιαφορο τελειως(αν κρινω απο το bf3,εκτος κ αν στο 4 ειναι καλυτερο) αμα εχεις πρεμιουμ μπορεις να ξεκλειδωσεις τα pdw και τα Handguns... ειναι μια αρχη... εγω το l85a2 θελω να ξεκλειδωσω αλλα αυτα που ζηταει ειναι πολυ δυσκολα... για αυτο αμα ψηνεστε να μαζευτουμε καποια ατομα να παιξουμε σε ενα αδειο μαπ να τα ξεκλειδωσουμε μεταξυ μας.... ειναι καμποσα assignments Που θελουν in one round Ακομα premium δεν εχω(μονο china rising),και νομιζω δεν μου εχει να κανω καποιο(ειμαι ακομα lvl 8). Αν υπαρχουν co-op κλπ,φυσικα και ειμαι μεσα οποτε μπορουμε.
Raikkonen86 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δεν χρειάζεται co-op. Βρίσκομαστε σε έναν άδειο σέρβερ στη locker πχ που είναι και μικρή και τα ξεκλειδώνουμε... Edit: το p90 είναι αδιάφορο και στο bf4...
Xristaras12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 παιδια εγω ειμαι μεσα,αν παιζουμε μεταξυ μας,να ξεκλειδωσουμε ο,τι θελετε. Ειμαι μικρο λεβελ και ακομα δεν τα παω καλα με το παιχνιδι,δωρο θα μου κανετε. Ειτε aircrafts ειναι ειτε οτιδηποτε. Στο bf3 εφαγα 30 ωρες περιπου για να ξεκλειδωσω τα παντα(σχεδον)μονος μου.Δεν θα αντεξω παλι να τα ανοιγω επισης,σημερα δεν μου κρασαρε καθολου.Τιποτα.1 φορα στη locker πανω που σκαει διπλα μου χειροβομβιδα σκαλωσα για 2 sec.Τιποτα αλλο. Θεματακια με stuttering εχω αν και πιστευω ειναι απο vsync και ρυθμισεις γραφικων(ολα medium πλην textures και terrain decoration) που να τα βγαλει η 7770 ακομα και σε 1280Χ1024(ναι δεν θα αλλαξω οθονη ποτε :-D :-D )
gildo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Πολλα ban για multihack σημερα .Ατομα που ειχα δει σε προηγουμενα match με τρελα kill.Nεo ρεκορ 122 revives λολ.Χristaras ποιο ειναι το nick σου να σε κανω add.
giannisbog Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αν εχει κανεις την r9 280x ποσα Fps πιανει στο bf 4 ? Του κανει drops apo 61 στα 30-40 ?
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Πολλα ban για multihack σημερα .Ατομα που ειχα δει σε προηγουμενα match με τρελα kill.Nεo ρεκορ 122 revives λολ.Χristaras ποιο ειναι το nick σου να σε κανω add. Nαι και εγω το παρατηρησα το απογευμα ...Καθε λιγο και λιγακι ban σε ενα καρο ατομα ..
Silverage Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Για πείτε λίγο ρε σεις .Ποιά grip είναι καλύτερα.Όλα ίδια μου φαίνονται.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Ούτε καν τα κρατάει σωστά και να τα βάλεις..Δεν ξέρω γιατί δεν το 'χουν φτιάξει, και στο 3 λάθος ήταν.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Πολλα ban για multihack σημερα .Ατομα που ειχα δει σε προηγουμενα match με τρελα kill.Nεo ρεκορ 122 revives λολ.Χristaras ποιο ειναι το nick σου να σε κανω add. φαινεται στην υπογραφη οσο για τα grips εβαλα το ergo στο Μ416 και εχω την εντυπωση οτι το εκανε χειροτερο.Στο ΑΕΚ δεν εχω ανοιξει καποιο ακομα.
sotiris123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 φαινεται στην υπογραφη οσο για τα grips εβαλα το ergo στο Μ416 και εχω την εντυπωση οτι το εκανε χειροτερο.Στο ΑΕΚ δεν εχω ανοιξει καποιο ακομα. σε κανω και εγω αδδ(sotikour)... αυτο που εχει το 4 δεν ειναι co-op απλα στα assigments σου λεει σε ενα γυρω να σκοτωσεις 1)με defib,2)εναν με χειροβομβιδα,1) εναν με πιστολακι και να παρεις και 2 ασσιστ ribbon.. εε εμενα με φαινετε υπερβολικα δυσκολο να τα κανω, μπαινουμε 4 ατομα σε μια πιστα και στηνουμε τους σκοτωμους μεταξυ μας...
comfuzio Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Κάντε και μένα add με το ίδιο όνομα που έχω εδώ και να κανονίσουμε να πάμε σε ένα map να τα κάνουμε αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα