Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το άφησα από χθες το βράδυ να κατεβαίνει για να γίνει η εγκατάσταση και έχει κολλήσει εδώ και ώρες στο Installing: 20%...

Αντιμετώπισε κανείς το ίδιο πρόβλημα;

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν το έκανα εγκατάσταση είχε κολησει στο 90%. Μετά έβγαλε ένα πρόβλημα και σταμάτησε... Ξανάρχισα την εγκατάσταση και όλα εντάξει... Λογικά με την δεύτερη θα στο κάνει install...

Δημοσ.

Δεν έχω καταφέρει ακόμα να παίξω Operation Metro κάθε φορά φορτώνει τον χαρτί ξεκινώ και σε ένα λεπτό κολλάει το σύμπαν, αυτό μόνο στο operation Metro......................

Δημοσ.

Υπάρχουν κάπου τα patches για κατέβασμα ολόκληρα, ή μόνο μέσω origin ?

(για pc που δεν είναι συνδεδεμένο σε broadband, με πολύ μικρό Bandwidth)

Δημοσ.

μάλλον μόνο τo premium service είδες..

limited δεν υπάρχει στο 4..

μην πας και πάρεις το premium σκέτο,και δεν μπορείς να παίξεις...χρειάζεσαι το vanilla για το premium πχ http://www.kinguin.net/category/3135/battlefield-4-premium-dlc-ea-origin-key/

Εγώ είδα αυτό:

Battlefield 4 Limited Edition

και αυτό:

Battlefield 4

υπαρχει και limited edition και ειναι αυτη π περιλαμβανει το china rising νομιζω.. ενω η απλη δε το εχει...

Και γω αυτό νομίζω.

Δημοσ.

Οχι δεν σου ξεκλειδωνει οπλα , τα οπλα θα τα ξεκλειδωσεις μονος σου κανονικα .Απλα σου δινει καποια xp boosts events .

Παντως σημερα απολαυση το mantle με τους 14.1  επαιξα χωρις ιχνος stuttering με 4xmsaa 60fps+ απροβληματιστα ,αλλο παιχνιδι .Εντωμεταξυ εχω την αισθηση οτι το image quality της amd ειναι καλυτερο απο της nvidia στο Bf4 ισως ειναι και λογω monitor αλλα στην gulf με την αμμοθυελλα φαινονταν τοσο smooth λες και ημουν μεσα στην μαχη ..Eκτος ομως απο αυτο μου φαινονται καλυτερα και οι φλογες το ειχα πει και στην αρχη μετα το πρωτο patch πριν το mantle .

Δημοσ.

Εγώ είδα αυτό:

Battlefield 4 Limited Edition

και αυτό:

Battlefield 4

Και γω αυτό νομίζω.

εκεί έχει μείνει στοκ ή όπου αλλού το δεις ..δεν κυκλοφορεί το limited γιαυτό και είπα δεν υπάρχει..

digital deluxe έχει το china rising,αυτό κοίτα να πάρεις πιο καλά

αλλιώς bf4+bf4 premium

Δημοσ.

Οχι δεν σου ξεκλειδωνει οπλα , τα οπλα θα τα ξεκλειδωσεις μονος σου κανονικα .Απλα σου δινει καποια xp boosts events .

τι λες τωρα,δεν μπορω καθολου με το ΜΧ4 παει αριστερα δεξια σαν τρελο.

τουλαχιστον θα το προσπαθησω μεχρι να ανοιγω τα carbines(θα χαλασω stats βεβαια-2 μερες τωρα προσπαθω να παιξω σωστα και δεν μπορω,ειμαι με το σκεπτικο του bf3 και ειναι καπως παραξενη η προσαρμογη ακομα)

Τουλαχιστον ανοιξα το ΑΕΚ και θεριζω λιγο :-D (τρομερα καλυτερο στο 4 απ οτι στο 3)

επισης,αν τερματισω το campaign κερδιζω κατι οσον αφορα το Multiplayer;

Δημοσ.

Δεν ξεκλειδωνει τπτ!!!!!!!!

Τα οπλα ειναι αποκλειστικα δικο σου θεμα να τα ξεκλειδωσεις!

Το mx4 παντως ειναι πολυ ωραιο οπλο!!!! Για close quarters ειναι τελειο...

Δημοσ.

Δεν ξεκλειδωνει τπτ!!!!!!!!

Τα οπλα ειναι αποκλειστικα δικο σου θεμα να τα ξεκλειδωσεις!

Το mx4 παντως ειναι πολυ ωραιο οπλο!!!! Για close quarters ειναι τελειο...

ναι αλλα στην silk road,zavod που παιζω δεν μπορω να ριξω σε μακρινες αποστασεις.

στη Locker και στην flood(ταρατσες κυριως)παει κ ερχεται.

Βεβαια για να παιξω σοβαρα με engineer πρεπει πρωτα να παρω assault service star(κολλημα δικο μου) :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...