Alejandro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα παιδια.Παιζω το bf4 και ξαφνικα μου παγωνει η οθονη το παθενει κανενας αλλος ? Πολύς κόσμος και περιμένουμε το fix.
giannisbog Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Πολύς κόσμος και περιμένουμε το fix. ξερουμε ποτε μπορει να βγει αυτο ?
Alejandro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ξερουμε ποτε μπορει να βγει αυτο ? Εμείς όχι, αυτοί ούτε! Δε συμβαίνει όμως σε όλες τις πίστες. Σίγουρα έχουν πρόβλημα οι: Locker, Paracel, Dawnbreaker, Metro...
giannisbog Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εμείς όχι, αυτοί ούτε! Δε συμβαίνει όμως σε όλες τις πίστες. Σίγουρα έχουν πρόβλημα οι: Locker, Paracel, Dawnbreaker, Metro... Δηλαδη δεν ειναι προβλημα στο pc μου ?
Alejandro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδη δεν ειναι προβλημα στο pc μου ? Αν έχεις freeze και sound loop σε κάποια από τις πίστες που έγραψα παραπάνω αλλά σε άλλες όπως Zavod, Golmud, Guilin κλπ. παίζεις κανονικά, τότε δεν έχει θέμα το PC σου.
nikosggg3 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 παντως εγω πριν το τελευταιο patch που επαιζα δεν ειχα ουτε ενα freeze. τωρα εχω καμια βδομαδα να παιξω και δεν ξερω τι γινεται.
Alejandro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 παντως εγω πριν το τελευταιο patch που επαιζα δεν ειχα ουτε ενα freeze. τωρα εχω καμια βδομαδα να παιξω και δεν ξερω τι γινεται. Πάρα πολλοί παίκτες έχουν αυτό το πρόβλημα μετά το τελευταίο patch και συμβαίνει σε κάποιες πίστες. Γι αυτό λέμε ότι δεν είναι θέμα του υπολογιστή μας και δεν χρειάζεται να κάνουμε εμείς κάτι για το διορθώσουμε.
Zapee995 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Η πιο καλή είναι η firestorm με τις φωτιές απο τις καινούριες.Αν και γίνεται χαμός με sniper παντού.Τί στο καλό στο bf3 δεν ήταν έτσι. Ναι γιατι στο 3 το sniping ηθελε skills..τωρα τι??
savoukos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα παιδια.Παιζω το bf4 και ξαφνικα μου παγωνει η οθονη το παθενει κανενας αλλος ? Εσύ δεν είχες και ένα θέμα με τις μνήμες?άσχετο εντελώς,
giannisbog Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εσύ δεν είχες και ένα θέμα με τις μνήμες?άσχετο εντελώς, Ναι και εγινε αντικατασταση!!! Εβαλα το μεμτεστ και ολα λυθηκαν
konstantinos77 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα! Παμε να δουμε και το Μ416? Oπωσδηποτε Rhom θελω και για το F2000 .
savoukos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ναι και εγινε αντικατασταση!!! Εβαλα το μεμτεστ και ολα λυθηκαν πες το ρε παιδάκι μ..μας είχε φάει περιέργεια..
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μαμήθηκε στα sound loop freeze αυτή η Metro..
Federacion Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ναι και εγινε αντικατασταση!!! Εβαλα το μεμτεστ και ολα λυθηκαν [σορρυ δις που ξαναπαρεμβαίνω αλλά...] αλλού λές ότι δεν στο κάνει μόνο στο bf αλλά κ σε ένα ακόμη παιχνίδι... Μήπως να το ξανακοιτάξεις το θέμα;
Xristaras12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εκανα μια βολτα στη zavod πριν λιγο σε αδειο σερβερ και παρατηρησα αρκετα κολληματα στο pc της υπογραφης.Με γραφικα στο high και συνεχισε το ιδιο. Ειναι απο θεμα καρτας γραφικων; να πω οτι στο bf3 παιζω με τα ιδια settings ακριβως και δεν εχω καθολου καθυστερηση εκτος κ αν γινεται πανικος απο τις εκρηξεις. (πχ παω το ποντικι αριστερα και κολλαει για 1 δευτερολεπτο και μετα με στριβει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα