Xristaras12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 παιδες ισχυει ακομα το οτι αν ριξεις 2-3 σφαιρες και γεμισεις χανεις ολο το clip; :shock:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 παιδες ισχυει ακομα το οτι αν ριξεις 2-3 σφαιρες και γεμισεις χανεις ολο το clip; :shock: Σε hardcore νομίζω και σε Normal αν έχουν το setting ανοιχτό, αλλιώς όχι.
Alejandro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Στους Normal servers το "Reload Full Mags" είναι OFF, ενώ στους Hardcore είναι ΟΝ. Σε διαφορετική περίπτωση νομίζω ότι βγάζει τον server σαν Custom. 1
Xristaras12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Στους Normal servers το "Reload Full Mags" είναι OFF, ενώ στους Hardcore είναι ΟΝ. Σε διαφορετική περίπτωση νομίζω ότι βγάζει τον server σαν Custom. Σας ευχαριστω και τους 2,ηταν ενα πραγμα ακομα που με κρατουσε απ το να μην το αγορασω.
Alejandro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Σας ευχαριστω και τους 2,ηταν ενα πραγμα ακομα που με κρατουσε απ το να μην το αγορασω. Πλάκα κάνεις! Γιατί να είναι τόσο σημαντικό; Ίσα ίσα που προσδίδει και λίγη αληθοφάνεια. Σου το λέει ένας παθών ο οποίος παίζει μόνο Hardcore και πολλές φορές έχω μείνει από σφαίρες λόγω του ότι δεν είχα υπολογίσει καλά το πόσες είχα μέσα. Μην το πάρεις στραβά, κουβέντα να γίνεται, απλά μου φαίνεται υπερβολικό ως κριτήριο αγοράς του παιχνιδιού.
Plug Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πλάκα κάνεις! Γιατί να είναι τόσο σημαντικό; Ίσα ίσα που προσδίδει και λίγη αληθοφάνεια. Σου το λέει ένας παθών ο οποίος παίζει μόνο Hardcore και πολλές φορές έχω μείνει από σφαίρες λόγω του ότι δεν είχα υπολογίσει καλά το πόσες είχα μέσα. Μην το πάρεις στραβά, κουβέντα να γίνεται, απλά μου φαίνεται υπερβολικό ως κριτήριο αγοράς του παιχνιδιού. αληθοφάνεια λεει οτι καθε φορα που ο εμπόλεμος ηρεμει,κάνει έλεγχο στα πυρομαχικά του,τα συντηρει και δεν πετά τους γεμιστήρες. Αν ειναι,ας κάνει την ιδια ζημιά,μια σφαίρα στο πόδι,με αυτή στο κεφάλι. Mod edited. Προσέξτε τους χαρακτηρισμούς σας.
konstantinos77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω για εσας, αλλά εγώ δεν βλέπω πλέον την κλασική μπλεδουρα στην μετρο... Για μένα την άλλαξαν προς το καλύτερο... Ισχυει ..
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Βλακεία είναι το hardcore, το μόνο που μ' αρέσει είναι ότι αν σε πετύχει grenade σε σκοτώνει αμέσως και δεν ανάβει απλά ο σταυρός.Μακάρι να ίσχυε αυτό και στο normal.Πάντως το normal που έχει minimap θέλει περισσότερη στρατηγική και πιο ομαδικό παιχνίδι, ενώ στο hardcore είναι σαν να παίζει ο καθένας για την πάρτη του.
konstantinos77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 To shortcut Kit για premium ξεκλειδωνει τα DMR αλλα τα handguns δεν μπορω να τα κατεβασω απο το store.Ξερει κανεις αν ειναι μονο για τα μη premium members?
Alejandro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 To shortcut Kit για premium ξεκλειδωνει τα DMR αλλα τα handguns δεν μπορω να τα κατεβασω απο το store.Ξερει κανεις αν ειναι μονο για τα μη premium members? Μόλις μπεις στο Battlelog, κάνεις κλικ στο banner που έχει τις προσφορές και κάτω κάτω έχει ένα κουμπί που λέει "Battlefield 4 Premium Giveaway" και το κλικάρεις. Είναι μόνο για premium. αληθοφάνεια λεει οτι καθε φορα που ο εμπόλεμος ηρεμει,κάνει έλεγχο στα πυρομαχικά του,τα συντηρει και δεν πετά τους γεμιστήρες. Αν ειναι,ας κάνει την ιδια ζημιά,μια σφαίρα στο πόδι,με αυτή στο κεφάλι. Ενώ είναι αληθοφανές να ρίχνει κάποιος 3 σφαίρες και να γεμίζει αμέσως μετά ή ο γεμιστήρας που βάζεις (χωρίς να έχει αδειάσει ο προηγούμενος) να εχεί ακριβώς όσες χρειάζονται για να συμπληρωθεί, μαζί με το υπόλοιπο του προηγούμενου, ένας πλήρης γεμιστήρας... Όσο για το ότι μια σφαίρα στο πόδι κάνει την ίδια ζημιά με μια στο κεφάλι, τι να πω; Το ακούσαμε και αυτό... Mod edit: Προσέξτε τις εκφράσεις σας
konstantinos77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μόλις μπεις στο Battlelog, κάνεις κλικ στο banner που έχει τις προσφορές και κάτω κάτω έχει ένα κουμπί που λέει "Battlefield 4 Premium Giveaway" και το κλικάρεις. Είναι μόνο για premium. Nαι αυτο το εκανα ειναι για τα DMR αλλο ρωτησα ...Η απορια μου ηταν πως επαιρνες τα handguns και αυτο απλα γινεται απο το store οπου "αγοραζεις" το shortcut kit που εχει 0 Ευρω αλλα οταν πηγαινα να πατησω check out δεν παταγε γιατι δεν ειχα κλικαρει τα terms το κουτακι επειδη δεν φαινονταν ...Μιλαμε για μεγαλο γιδι ..
Xristaras12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 εγω παντα θελω να εχω γεματο γεμιστηρα,δεν ξερω τι θα συναντησω. Δεν μπορω να ειμαι με 10 σφαιρες και να γυρναω,περα του οτι δεν εχω παντα καλο στοχο,αν στην πεσουν 2-3 ατομα τελειωσες.Με γεματο γεμιστηρα (και αναλογως το οπλο)ισως να φας 2 απ τους 3. στο 3 ακομα και 1 ατομο να φαω παντα ξαναγεμιζω,ακομα και αν ριξω και δεν σε σκοτωσω και φυγεις παλι γεμιζω. Οταν εχεις μαθει απ το 3 να παιζεις ετσι,μου φαινεται αρκετα δυσκολο να προσαρμοστω. Πόσοι servers παιζει να το εχουν ενεργοποιημενο τουλαχιστον να δω αν θα παω να το παρω αυριο. 1
Alejandro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 εγω παντα θελω να εχω γεματο γεμιστηρα,δεν ξερω τι θα συναντησω. Δεν μπορω να ειμαι με 10 σφαιρες και να γυρναω,περα του οτι δεν εχω παντα καλο στοχο,αν στην πεσουν 2-3 ατομα τελειωσες.Με γεματο γεμιστηρα (και αναλογως το οπλο)ισως να φας 2 απ τους 3. στο 3 ακομα και 1 ατομο να φαω παντα ξαναγεμιζω,ακομα και αν ριξω και δεν σε σκοτωσω και φυγεις παλι γεμιζω. Οταν εχεις μαθει απ το 3 να παιζεις ετσι,μου φαινεται αρκετα δυσκολο να προσαρμοστω. Πόσοι servers παιζει να το εχουν ενεργοποιημενο τουλαχιστον να δω αν θα παω να το παρω αυριο. Σε Normal servers δεν θα έχεις πρόβλημα.
Raikkonen86 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδιά αυτό τo giveaway τι είναι ακριβώς??? Εγώ το πάτησα και με έβγαλε ένα success... τι κάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα