Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επαιξα ενα match metro. Τα γνωστα οι απο πανω βομβαρδιζουν με grenades τους απο κατω και παει λεγοντας.Το one shoot kill ακομα να το φτιαξουν απο οτι βλεπω.

Δημοσ.

ΤΡΟΜΕΡΟΣ!

πες μου οτι πιλοταρεις ετσι με ποντικι+πληκτρολογιο!

Να'σαι καλα! Ναι με πληκτρολογιο και ποντικι.
Δημοσ.
Το one shoot kill ακομα να το φτιαξουν απο οτι βλεπω.

δυστυχως οχι. :mad:

Ουδεμία διαφορά δεν έχει, 100% copy από το BF3 είναι.

μπα, καμια σχεση, απλως δεν θυμασαι καλα τις λεπτομερειες της original και σου φαινεται οτι δεν υπαρχει διαφορα.

Δημοσ.

Παιδιά αν παραγγείλω αυτο,

http://www.kinguin.net/product/14273/battlefield-4-premium-dlc-ea-origin-key/

απλά κωδικούς δεν θα μου δώσουν? η θα μου στείλουν τπτ σπίτι? Γτ ζητάει billing address και ιστοριες!!

Kαποιος? ρωταω γιατί αν είναι, να δωσω κανα 2Ε παραπανω και να το παρω απο public αυριο.. μην περιμενω καμμια βδομαδα!

Δημοσ.

κωδικο σου στελνουν στο email.

φιλος μου αγορασε απο κει την Premium εχτες.

να σαι καλά... αν και για καποιο λογο δείχνει να ειναι πεσμένο το site..  :-(

edit.. εφτιαξε!

Δημοσ.

Και 'γω από Kinguin το τσίμπησα το Premium.

Eχεις ζαλιστει απο το πολυ titanfall μου φαινεται και δεν ξερεις τι βλεπεις .

Ξέρω πολύ καλά τι βλέπω και η Metro είναι 100% ίδια.Η Firestorm από την άλλη είναι αρκετά βελτιωμένη, βέβαια τα FPS είναι πιο χαμηλά.Και η Caspian μ' αρέσει που έκαναν πιο έντονα τα χρώματα.Τώρα για την πρασινάδα που λες, μάλλον ήθελαν να δώσουν ''Winter Theme'' αυτή τη φορά εξού και το χρώμα.

Δημοσ.

Eγω θα σου πω οτι ειναι η locker αν και τωρα το TDM εχει μοιραστει σε ολα τα maps ...Αν και τωρα που το σκεφτομαι η locker ηταν μεχρι προτινος η αντιστοιχη metro αλλα τωρα υπαρχει και αυτη καθαυτη metro .Ισως αυτη που λες να ειναι η Shangai .

Δημοσ.

ε ενταξει,μια βολτα στις πιστες θα την ριξω.

Απλα δεν ειναι το στυλ μου να τρεχω για σημαιες,μαχες με αεροπλανα,τανκ κλπ. Το ξερω οτι το battlefield δεν ειναι μονο TDM :-)

Αυριο λογικα θα το εχω στα χερια μου οποτε θα δω ποια μου αρεσει.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσας, αλλά εγώ δεν βλέπω πλέον την κλασική μπλεδουρα στην μετρο... Για μένα την άλλαξαν προς το καλύτερο...

Η προσθήκη αυτής της πόρτας Λου οδηγεί πανω στο B και τα elevators μου άρεσαν πολύ... Στα elevators ειδικά γίνεται της ποπης... Περιμένω εγώ και άλλοι τέσσερις το δεξί ανελκυστήρα να κατέβει και μόλις ανοίγει βγαίνουν 5 από τους άλλους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...