Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις μπήκα λίγο Metro. κλασικά χαμός στο Β (φυσικά μιλάμε μόνο για 32 άτομα, παραπάνω δεν έχει νόημα η πίστα).

Πρώτη εντύπωση πέρα από τη συγκίνηση είναι ότι τα γραφικά μου φάνηκαν πιο θολά. Θα μπω να δω και τις ρυθμίσεις μπας και δεν κράτησε κάτι από πριν και μου το άλλαξε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν το wow που περίμενα.

Δημοσ.

ναι thx

αν και ακομα δεν εχω το BF4,το εβαλα στο καλαθι μου και το δεχτηκε κανονικοτατα.

Μου ηρθε και αποδειξη αγορας.

θεούλης!

Δημοσ.

Guyz, για να πάρω το premium πρέπει να έχω ήδη το παιχνίδι, σωστά;

Οι παρακάτω εκδόσεις τι διαφορά έχουν μεταξύ τους;
Διάβασα ότι η Limited Edition έχει και το China Rising, αλλά μου φαίνεται παράξενο που έχουν την ίδια τιμή..

Battlefield-4

Battlefield 4 Limited Edition

Δημοσ.

συμφωνω με κωστα.. μετρο που επαιξα μερα με τη νυχτα... στο 3 ηταν πολυ πιο θολη... τωρα ειναι πολυ καλυτερη... και οι προσθηκες που βαλανε, νεα δωματια νεα μεροι να καλυπτεσε βοηθανε.. αντε να βγαλουν κανα σοβαρο σερβερ χωρις explotion και θα γινετε χαμος....

Δημοσ.

ΑΑ δεν ειχα πειραξει ουτε στο 3 ουτε εδω.. με προεπιλεγμενα επαιζα και παιζω.. ουτος η αλλως με το πς μου δε μπορω να πειραματιζομαι και πολυ... τωρα να ηταν πριν στα προεπιλεγμενα και τωρα οχι μπορει να γινετε δε ξερω.. θα παιξω και τις αλλες μετα να δω τι γινετε και εκει...

εδιτ: χθες δωσανε και αλλο premium battlepack ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...