Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Rhomio εσύ παίζεις ;

Ναι εγω ειμαι βρε.

Nαι αυτος παιζει φαινεται και το name του στην squad ..

Παντως Rhom φυσαει η 770 ετσι ? Κανει μπαμ ..

Ναι! Μια χαρα!

Ψψψψτ Rhomio, βγάλε κάτι και για τα M26 MASS.

Κανεις comment στο βιντεο και αν μαζεψεις τα πιο πολλα likes αυτο θα κανω.
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

spawn camping σε obliteration και ο admin στα τετοια του.Ενταξει γεμισε παλι ξεφτιλες παικτες.Απαγορεουν explosives και επιτρεπουν spawn camp.Θα μπαινω για σπασιμο και θα παιζω με explosives και ας με κανει kick .

• Like 1
Δημοσ.

Για κλωτσιες ειναι τι να λεμε.Εχει γινει rpg με special abilities.Αθανατοι,σπριντερς και οτι θελεις εχει.Οταν δεν πεθαινεις φυσικο ειναι μετα να εχεις μια χαρα stats.Εγινε χειροτερο απο οτι ηταν

Δημοσ.

Εγώ πάντως το τελευταίο round στην locker το καταχαρηκα... Παρόλο που δεν έπαιξα πολύ καλά, κατάφερα μετά από πολλές προσπάθειες( και ποιο πολλά deaths) να βρω που ήταν κρυμμένοι οι μαλακες με τα mortars... Αν και πέθανα επειδή ήμουνα εκτός ορίων τους πήρα όλους με το as val και το p226... Πραγματικά αισθάνομαι ότι έκανα καλό στον κόσμο...

Δημοσ.

Είπα να παίξω μετά από 3 μήνες,και ούτε γύρο δεν έβγαλα..

Αυτό είναι που φτιάχνουν το παιχνίδι;Αυτό είναι βγάζουμε patches;

bfMALAKES_zps278e71be.jpg

ορίστε!

btw αύριο (18/2) βγαίνει το νέο dlc...metro ξανά στην μάπα...

Δημοσ.

μπορει καποιος να μ εξηγησει τι παιζει με τα sprint κλπ? δε τα διαλεγεις οπως στο 3? και γιατι ανεβαινουν λεβελ μονα τους? οσο πιο πολλα λεβελ εισαι τοσο πιο γρηγορα τρεχεις? και το duckbill στα shotgun κανει τπτ αλλο εκτος α;πο το να αλλαζει το στοχο? και κατι αλλο στις παραλαγες δεν εχει για snow?

Δημοσ.

Ανάλογα με το Field Upgrade που έχεις διαλέξει, όσο κάνεις squad score αναβαθμίζεις αυτά που έχεις έπιλέξει, με τη σειρά που φαίνονται.

Δημοσ.

μπορει καποιος να μ εξηγησει τι παιζει με τα sprint κλπ? δε τα διαλεγεις οπως στο 3? και γιατι ανεβαινουν λεβελ μονα τους? οσο πιο πολλα λεβελ εισαι τοσο πιο γρηγορα τρεχεις? και το duckbill στα shotgun κανει τπτ αλλο εκτος α;πο το να αλλαζει το στοχο?

Το duckbill αλλάζει τη διασπορά των σκαγιων σε οριζόντια οπότε για αυτό βλέπεις και το στόχο έτσι.

Δημοσ.

τελειωσα το campaing σημερα. μια απο τις χειροτερες εμπειριες μου απο παιχνιδι τον τελευταιο καιρο. το ενα κλισε μετα το αλλο, χειροτερο και απο ταινια του Michael Bay. το gameplay τελειως ανυπαρκτο.

ετσι αθλια ειναι και τα campaigns στα COD?

• Like 1
Δημοσ.

τελειωσα το campaing σημερα. μια απο τις χειροτερες εμπειριες μου απο παιχνιδι τον τελευταιο καιρο. το ενα κλισε μετα το αλλο, χειροτερο και απο ταινια του Michael Bay. το gameplay τελειως ανυπαρκτο.

ετσι αθλια ειναι και τα campaigns στα COD?

δεν λέει κάτι λάθος..Πολύ άθλιο το SP του,απόλες τις πλευρές!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...