Raikkonen86 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα πάντως μου αρέσει... Ποιο πολύ γιατί σκοτώνει γρήγορα
konstantinos77 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δεν βαριεσαι ...Αν δεν πιανει το hit reg σε σενα και με rpg να τον βαρας τον αλλο δεν σκοτωνεται ...Το συγκεκριμενο game ειναι οτι χειροτερο εχω δει σε αυτον τον τομεα μακραν ,τα οπλα ειναι το τελευταιο που με απασχολει . Τσαμπα ασχολεισαι για μενα ..Παρε καποιο που να σου αρεσει απλα να το βλεπεις στην οθονη σου αν θες την γνωμη μου ,ολα τα αλλα στον βροντο πανε πιστεψε με .
Silverage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Το χειρότερο hit registration είαν ιόταν βαράς infantry με tank δεν πα να σκάσει 1 χιλιοστό δίπλα του δεν νιώθει ο άλλος.Μονο αν τον πάρει κατευθείαν παίζει να σκοτωθεί γιατί μου έχει τύχει να του κάνει 30 ζημιά μόνο. 1
Zapee995 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Το χειρότερο hit registration είαν ιόταν βαράς infantry με tank δεν πα να σκάσει 1 χιλιοστό δίπλα του δεν νιώθει ο άλλος.Μονο αν τον πάρει κατευθείαν παίζει να σκοτωθεί γιατί μου έχει τύχει να του κάνει 30 ζημιά μόνο. Και σε ποιον δεν εχει τυχει??? Εδω ακομα και σε hardcore τυχαινει να τον βρεις κεντρο και να μην του κανεις τιποτα ή μπορει να σημαδευεις 1χλμ μακρυα και να παρεις kill. Οτι να ναι στο 100%.
konstantinos77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Εμενα παιδια μου εχει τυχει παμπολλες φορες να χτυπαω καποιον πλατη στο μισο μετρο και να μην αναβει καν σταυρος ,σαν να χτυπας πχ εναν βραχο και να εξοστρακιζονται οι σφαιρες ενα πραγμα ..Οσο σκεφτομαι στο mw2 τι παιχνιδια επαιζα ή στο bc2 και τι παιζω τωρα ...Εχω μαθει ομως να ζω με αυτο τι να κανουμε ,αφου το πληρωσα το λουζομαι .Απλα για μενα η πικρη αληθεια ειναι οτι κοροιδευομαστε μεταξυ μας στο multiplayer .To μονο skill για μενα που κρατιεται ακεραιο ειναι το knife-dog tag το οποιο δεν επιδεχεται και καμια αμφισβητηση απο τοτε που επαιζα bc2 μεχρι σημερα ...
gildo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δυστυχώς η ώρα της βαρεμάρας ήρθε νωρίτερα απο οτι περίμενα.Ενα match με το ζόρι έπαιξα σήμερα .το να σκοτώνω κάποιον πρώτος και μετα να με σκοτώνει το θεωρώ epic fail.
rhomio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Παμε να δουμε και την καραμπινα Μ1014. 3
ultrobyr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 υπαρχει καπως η δυνατοτητα η καποιος οδηγος για να ρυθμισω τα κουμπια του xbox 360 controller για να παιζει το ξαδερφακι μου? προσπαθω στα key bindings αλλα τα κανω σαλατα καθε φορα.
Silverage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ψψψψτ Rhomio, βγάλε κάτι και για τα M26 MASS.
konstantinos77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Rhomio εσύ παίζεις ; Nαι αυτος παιζει φαινεται και το name του στην squad .. Παντως Rhom φυσαει η 770 ετσι ? Κανει μπαμ ..
MavroManitari Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 μια ερώτηση η deluxe edition έχει το premium key; Αυτό έλειπε με +10ευρώ παραπάνω να σου διναν όλα τα dlc...σου δίνει το china expastion και 2-3 gold battlepacks Με kickaran σε server που εχει μονο locker επειδη χρησημοποιουσα explosives... Στο μεταξυ ΟΛΟΙ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ EXPLOSIVES ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ Ο SERVER... Εχασα ενα σωρο Unlock... Φάε kick μόνο και μόνο επειδή από φάρδος έχεις πάει 9-1 τον admin και score 49/8 και έλα να μου πεις μετά αδερφέ για rage
Raikkonen86 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Χαχαχαχα!!! Φαντάζομαι τι καντήλι έπεσε!!!
konstantinos77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια αυτους τους servers του τσεκαρετε για να μην ξαναμπαινετε και μαλιστα καλο θα ηταν να τους γραφετε και εδω ..Παντως για κανεναν λογο μην ποσταρετε server στο forum του battlelog γιατι απαγορευεται και θα σας κλειδωσουν το profile ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα