Raikkonen86 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 μολις το πηρα και εγω το πρεμιουμ.. 34 ευρω απο το παβλικ(ονλινε) και σου δινουν και μια δωροεπιταγη 5 ευρω για οποιαδηποτε αγορα το μαρτι..και δεν λεει καπου για οριο αγορων... το πρεμιουμ απλα το κουτακι ειναι με ενα κουπονι που εχει το κωδικο μεσα.. Οποτε καλως ηρθες και εσυ στο club! 1
sotiris123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 θεμα χρονου ηταν ειδικα απο τοτε που ειδα για τη μετρο... Τι κακο εναι αυτο με τα shotgun Και τα machineguns... στο 3 δε θυμαμαι να πτυχαινεσ τοσο μακρυνους στοχους με αυτα τα οπλα
Raikkonen86 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Με kickaran σε server που εχει μονο locker επειδη χρησημοποιουσα explosives... Στο μεταξυ ΟΛΟΙ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ EXPLOSIVES ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ Ο SERVER... Εχασα ενα σωρο Unlock...
Zapee995 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Ε λογικο οποιος χρησιμοποιει explosives να τρωει kick σε τετοιους server. Αν κοιταξεις αρισταρα στο chat θα δεις οτι καθε kill με explosive=kick σε οποιον τα χρησιμοποιει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Με kickaran σε server που εχει μονο locker επειδη χρησημοποιουσα explosives... Στο μεταξυ ΟΛΟΙ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ EXPLOSIVES ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ Ο SERVER... Εχασα ενα σωρο Unlock... Αυτοί οι servers θέλουν skill, αλλιώς πας σε άλλη locker βγάζεις το M320 και μοιράζεις πόνο, αλλά δεν γίνεται καλό παιχνίδι σ' αυτούς.Προτιμώ να είμαι run n gun με το M416 παρά να κάθομαι σε μια γωνία σπαμάροντας με M320(Το έκανα παλιότερα, τώρα το βαρέθηκα ). 1
Raikkonen86 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Αν ήταν να έβαζαν περιορισμό... Ο σέρβερ δεν έχει κάποιο περιορισμό όμως... Είχα 39 kills μέχρι να με πετάξουν... Από αυτά τα 10 ήταν με explosives( rpg,v40). Κανένας άλλος δεν έφαγε μπαν για explosives... Και μην μου λες για skill στην locker... Έβγαινα να έξω να pusharo και ήταν καμία δεκαριά mortars και βαρουσαν... Τα ποιο σκατονουμπα που υπάρχουν στην locker παίζουν... Ήμουν από τους λίγους που έπαιζα σωστά...
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Καλά ναι, τώρα το έχουν μάθει όλοι το mortar και ρίχνουν αβέρτα, παλιότερα δεν ήταν έτσι..Άντε να υπήρχε ένα mortar σε όλη τη πίστα..
konstantinos77 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Kαλα ειναι ορισμενοι servers που εχουν φτιαχτει απο μαλακες τελειως,οπως αυτοι που απαγορευουν τα explosives..Aπαγορευουν το m320 αλλα οχι τις χειροβομβιδες λες και δεν ειναι explosives ...Μυαλο μαρουλιου..
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 μια ερώτηση η deluxe edition έχει το premium key;
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Όχι. ε,τι deluxe είναι τότε;γαμω το άρμεγμα τους. :mad: τα παπάρια μου θα πάρουν
sotiris123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Kαλα ειναι ορισμενοι servers που εχουν φτιαχτει απο μαλακες τελειως,οπως αυτοι που απαγορευουν τα explosives..Aπαγορευουν το m320 αλλα οχι τις χειροβομβιδες λες και δεν ειναι explosives ...Μυαλο μαρουλιου.. σε δυο που εχω βρει τωρα που ξαναξεκινησα απαγορευονται τα παντα και ειδικα στον ενα εχω και σχετικα χαμηλο Ping για τη συνδεση μ.γυρω στο 70....ειναι με autokick και sniper limit.
Silverage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 ε,τι deluxe είναι τότε;γαμω το άρμεγμα τους. :mad: τα παπάρια μου θα πάρουν Σου δίνει και καλά ένα τσίγκινο κουτάκι.Αντε έχει ένα και το china rising.
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Σου δίνει και καλά ένα τσίγκινο κουτάκι.Αντε έχει ένα και το china rising. θα περιμένω premium μαζί με το game και θα σκάσω μύτη like a bRrrro. ευχαριστώ για την απάντηση Θουκυδίδη
Raikkonen86 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Περνάω σε άλλο θέμα γιατί όσο σκέφτομαι το kick τρελαίνομαι... Το as val τι οπλαρα που είναι ρε παιδιά??? Πραγματικά είναι ένα close combat beast... Άμα είχαν δεν είχαν βγάλει το extended mags θα ήταν τέλειο... Μετά το famas είναι το καλύτερο όπλο για close combat κατά την γνώμη μου... Ότι πρέπει για domination...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα