Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια,το πριμιουμ του BF3,αξιζει;

Εχει κοσμο το παιγνίδι ακόμα ή ειναι τίγκα στους τσιτερ;

Φιλε λάθος τοπικ διάλεξες! Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει υπάρχει αντίστοιχο τοπικ για το bf3 που έχει 6000 posts!
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε λάθος τοπικ διάλεξες! Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει υπάρχει αντίστοιχο τοπικ για το bf3 που έχει 6000 posts!

Ναι μωρέ απλά εδώ είμαστε οι bfακηδες
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι μωρέ απλά εδώ είμαστε οι bfακηδες

True that, αλλά οκ, ζει ακόμα και του 3. :)

Δεν γνωρίζω πάντως για το πόσο καλό θα ήταν να πάρεις premium για εκείνο.

Δημοσ.

Είπα να μπω μετά από κανά μήνα αποχής. Απέφυγα Locker μιας και είπατε για crashes.

Δεν είχα κανένα κόλλημα, όλα smooth, και έτυχα και σε ωραία παιχνίδια σήμερα. Έπαιξα Transmission και Zavod σε 40άρη server. Μία γεμάτη ώρα παιχνιδιού. Mantle δεν έχω, ati6850 με τους latest beta drivers.

2 γνωστά προβλήματα συνάντησα από 1 φορά το καθένα: να πυροβολάς κάποιον και να μην πεθαίνει, λες και βάραγα στο κενό, και το άλλο που έχω ξαναπεί και είναι περίεργο, να με σκοτώνουν πίσω από τοίχο. Μικρό το κακό τα έχουμε συνηθίσει πια αυτά και να σου τύχει και μια φορά δεν τρέχει τίποτα. Από hacks κλπ δεν έπεσε κάτι στην αντίληψή μου στον server που ήμουν, μια χαρά.

Δημοσ.

Κάτι άσχετο ρε παίδες..για τα hacks υπάρχει προστασία απο πλευράς origin ή @@? Γιατί η εγώ είμαι πολύ τυφλός κ νουμπάς atm ή τι να πώ οι άλλοι έχουν βιονικό μάτι.Έχω ψοφήσει πολλές φορές πίσω απο τοίχους χωρίς να εχω πυροβολήσει ώστε να πεις πρόδοσα την θέση μου κ γενικά να με βρίσκουν συγκεκριμένα names σε κουλά σημεία.Να υποθέσω aim k wh? Και αν έχετε τίποτα tips για μένα που είμαι καινούργιος στο παιχνίδι όλα καλοδεχούμενα ή κάποιο site.

Δημοσ.

χμ δεν ξέρω τα βασικά να είμαι ειλικρινής..οπότε ίσως έγινε αυτό.Και βασικά δεν έχω καταλάβει ποιός σποτάρει κ γενικά πως λειτουργεί το όλο παιχνίδι για αυτό ρώτησα για κανένα site με πληροφορίες κ γενικά να σε βάλει στην όλη ίδεα του παιχνιδιού.Γιατί αν πάω εμπειρικά με βλέπω νουμπά για πολύ καιρό.

Δημοσ.

Οταν λεμε οτι καποιος σε σποταρει, απλα σε ειδε την ωρα ποθ ετρεχες και πατησε το Q. Μολις πατησει το Q ολοι οι εχθροι σου θα σ βλεπουν γιατι θα εχει απο πανω σου ενα πορτοκαλι βελακι και εποισης θα φαινεσαι και στο minimap ως ενα πορτοκαλι βελακι... Γενικα οι εχρθοι σου εχουν πορτοκαλι χρωμα οταν βλεπεις το ονομα παο πανω( εμενα πορτοκαλι με φεναιτε καιποιοι θα πουν κοκκινο)..

Μπορεις και εσυ να κανεις σποτ και να βοηθας την ομαδα σου... Απλα οταν βλεπεις καποιον μακρια πατα το q για να γινει πορτοκαλις και να τον βλεπουν και οι δικοι σου.

Δημοσ.

χμ δεν ξέρω τα βασικά να είμαι ειλικρινής..οπότε ίσως έγινε αυτό.Και βασικά δεν έχω καταλάβει ποιός σποτάρει κ γενικά πως λειτουργεί το όλο παιχνίδι για αυτό ρώτησα για κανένα site με πληροφορίες κ γενικά να σε βάλει στην όλη ίδεα του παιχνιδιού.Γιατί αν πάω εμπειρικά με βλέπω νουμπά για πολύ καιρό.

Δες αυτό το video, είναι για το 3 αλλά οι αρχές του παιχνιδιού είναι πάνω-κάτω οι ίδιες.

Μπες και στο www.battlefield.gr.

Δημοσ.

Κάτι άσχετο ρε παίδες..για τα hacks υπάρχει προστασία απο πλευράς origin ή @@? Γιατί η εγώ είμαι πολύ τυφλός κ νουμπάς atm ή τι να πώ οι άλλοι έχουν βιονικό μάτι.Έχω ψοφήσει πολλές φορές πίσω απο τοίχους χωρίς να εχω πυροβολήσει ώστε να πεις πρόδοσα την θέση μου κ γενικά να με βρίσκουν συγκεκριμένα names σε κουλά σημεία.Να υποθέσω aim k wh? Και αν έχετε τίποτα tips για μένα που είμαι καινούργιος στο παιχνίδι όλα καλοδεχούμενα ή κάποιο site.

παιζει να σε σποταραν δεν ειναι αναγκη να πυροβολησεις.αν σε δει αντιπαλος σε σποταρει και σε βλεπουν και αλλοι μετα.

Οταν λεμε οτι καποιος σε σποταρει, απλα σε ειδε την ωρα ποθ ετρεχες και πατησε το Q. Μολις πατησει το Q ολοι οι εχθροι σου θα σ βλεπουν γιατι θα εχει απο πανω σου ενα πορτοκαλι βελακι και εποισης θα φαινεσαι και στο minimap ως ενα πορτοκαλι βελακι... Γενικα οι εχρθοι σου εχουν πορτοκαλι χρωμα οταν βλεπεις το ονομα παο πανω( εμενα πορτοκαλι με φεναιτε καιποιοι θα πουν κοκκινο)..

Μπορεις και εσυ να κανεις σποτ και να βοηθας την ομαδα σου... Απλα οταν βλεπεις καποιον μακρια πατα το q για να γινει πορτοκαλις και να τον βλεπουν και οι δικοι σου.

Αυτά ισχύουν σε Normal... Κατά τη γνώμη μου, μπες σε Hardcore μόνο, να βρεις την υγειά σου.

Δεν υπάρχει minimap/spot/"τυράκι" πάνω από εχθρούς - μόνο ένα μικρό πάνω από τους δικούς σου, 2-3 σφαίρες για σκότωμα (ενίοτε και μία ή και καμμία - άλλη ιστορία αυτή), δεν έχει autoregen σε εσένα ή στα οχήματα.

Δεν είναι πιο εύκολο ή δύσκολο (εγώ σε Normal δε μπορώ να παίξω, με ξεσκίζουν γιατί δεν έχω μπει στη λογική του), είναι πώς σου ταιριάζει.

Απλά, αποκλείεις το "blind spotting" (κοινώς, πατάς "Q" παντού στην οθόνη και ανάβουν λαμπάκια στους οχτρούς), οπότε το γλυτώνεις κι εσύ, δεν αναρωτιέσαι τί παίζει με 1 γεμιστήρα και τον Highlander από απέναντι που συνεχίζει (σε HC με 3 σφαίρες, αν δεν πεθάνει ο άλλος είτε δεν τον πέτυχες ποτέ οπότε βρίζεις την ΕΑ και το Netcode, είτε είναι "αθάνατος", οπότε βρίζεις την ΕΑ και τον αδμιν του server που τον αφήνει) και ίσως να έχεις καλύτερους servers από άποψη "αστυνόμευσης".

Άποψή μου, δοκίμασε και δες τι σου ταιριάζει. Ποτέ, κανένας οδηγός δε θα σε εξυπηρετήσει -τουλάχιστον όχι τόσο όσο η άποψη και η εμπειρία που θα αποκτήσεις μόνος σου.

Δυστυχώς, το 3 και το 4 έχουν γίνει πολύ γρήγορα, πολύ "παίζωγιατονκWλομου" οπότε αν δεν βρεις 1-2 φίλους να παίζετε μαζί, να βοηθάτε ο ένας τον άλλο, δε θα πολυευχαριστηθείς το παιγνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά ισχύουν σε Normal... Κατά τη γνώμη μου, μπες σε Hardcore μόνο, να βρεις την υγειά σου.

Δεν υπάρχει minimap/spot/"τυράκι" πάνω από εχθρούς - μόνο ένα μικρό πάνω από τους δικούς σου, 2-3 σφαίρες για σκότωμα (ενίοτε και μία ή και καμμία - άλλη ιστορία αυτή), δεν έχει autoregen σε εσένα ή στα οχήματα.

Δεν είναι πιο εύκολο ή δύσκολο (εγώ σε Normal δε μπορώ να παίξω, με ξεσκίζουν γιατί δεν έχω μπει στη λογική του), είναι πώς σου ταιριάζει.

Απλά, αποκλείεις το "blind spotting" (κοινώς, πατάς "Q" παντού στην οθόνη και ανάβουν λαμπάκια στους οχτρούς), οπότε το γλυτώνεις κι εσύ, δεν αναρωτιέσαι τί παίζει με 1 γεμιστήρα και τον Highlander από απέναντι που συνεχίζει (σε HC με 3 σφαίρες, αν δεν πεθάνει ο άλλος είτε δεν τον πέτυχες ποτέ οπότε βρίζεις την ΕΑ και το Netcode, είτε είναι "αθάνατος", οπότε βρίζεις την ΕΑ και τον αδμιν του server που τον αφήνει) και ίσως να έχεις καλύτερους servers από άποψη "αστυνόμευσης".

Άποψή μου, δοκίμασε και δες τι σου ταιριάζει. Ποτέ, κανένας οδηγός δε θα σε εξυπηρετήσει -τουλάχιστον όχι τόσο όσο η άποψη και η εμπειρία που θα αποκτήσεις μόνος σου.

Δυστυχώς, το 3 και το 4 έχουν γίνει πολύ γρήγορα, πολύ "παίζωγιατονκWλομου" οπότε αν δεν βρεις 1-2 φίλους να παίζετε μαζί, να βοηθάτε ο ένας τον άλλο, δε θα πολυευχαριστηθείς το παιγνίδι.

στο 3 και εγς μονο hardcorer με tk αλλα στο 4 οσο ειχα ψαξει δεν ειχα βρει καποιο χαρδ με minimap... σε κανενα δεν ειχε και με ξενερωνει χωρις μινιμαπ

Δημοσ.

Ευχαριστώ ολά τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν...To έψαξα τι είναι το σποτ πριν δω τα ποστ,ευχαριστώ όπως κ να έχει..ΑΑΑ και για την ιστορία αυτό το συγκεκριμένο κιλλ που έφαγα πίσω απο τοίχο χωρίς να έχω πυροβολήσει κ γενικά δεν φαινόμουν γτ ήμουν μακριά απο τους πυροβολισμούς κ καλυμμένος καλά το έφαγα σε hardcore που υποθέτω βάση τα λεγομένα σας δεν γίνεται να σε κάνουν σποτ.Τεσπα ίσως έτυχε να μπήκε κανένας aim or wh γιατί πριν αυτό το σκηνικό κατάφερα να σκοτώσω 4 ατομα στην σειρά στην προηγούμενη πίστα πράγμα ρεκόρ για μένα.Είπαμε είμαι νουμπάς atm.

Δημοσ.

μολις το πηρα και εγω το πρεμιουμ.. 34 ευρω απο το παβλικ(ονλινε) και σου δινουν και μια δωροεπιταγη 5 ευρω για οποιαδηποτε αγορα το μαρτι..και δεν λεει καπου για οριο αγορων... το πρεμιουμ απλα το κουτακι ειναι με ενα κουπονι που εχει το κωδικο μεσα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...