DJ_Duker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία, μόλις επανήλθε, άντε να δούμε για πόσο. Πάντως κρασάρισμα αφού μπω δεν μου έχει κάνει ως τώρα. Απλά σε πολλούς servers δε με βάζει, με διαφορετική δικαιολογία κάθε φορά.
sotiris123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 κριμα παντως για το παιχνιδι.. παρηγγειλα και απο παβλικ το πρεμιουμ σμρ.. αμα δεν ειχε προτεραιοτητα στη qeue list και τις πιστες στο sa δε θα το επαιρνα...
Dangor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 βλέπεις ενα τρέιλερ και λες πω πω παω να το αγοράσω!! Διαβάζεις 2 σχόλια απο κάτω και λες.. Πω πω παλι καλά δεν έκανα το λάθος... και οταν το παιξεις κανεις https://www.youtube.com/watch?v=BQnu6Yhq9MM
Raikkonen86 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Σήμερα πάντως το χάρηκα! 3 ωριτσες locker ούτε γάτα ούτε ζημιά! Μόνο κάνα 5λεπτό που δεν είχε ήχο... Πάντως παίζοντας για την ομάδα και όχι για τον εαυτό μου, μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα πολύ!! Πρώτον για όλοι ήθελαν να μπουν στο squad μου και δεύτερον επειδή κάνοντας απλά revive και heal και χωρίς πολλά kills( 25-35 μέσος όρος) ήμουνα συνέχεια στους 3 πρώτους...
Zapee995 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Σήμερα πάντως το χάρηκα! 3 ωριτσες locker ούτε γάτα ούτε ζημιά! Μόνο κάνα 5λεπτό που δεν είχε ήχο... Πάντως παίζοντας για την ομάδα και όχι για τον εαυτό μου, μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα πολύ!! Πρώτον για όλοι ήθελαν να μπουν στο squad μου και δεύτερον επειδή κάνοντας απλά revive και heal και χωρίς πολλά kills( 25-35 μέσος όρος) ήμουνα συνέχεια στους 3 πρώτους... This is Battlefield!! Τα βασικα πραγματα που εμαθα παιζοντας BF3 που εμαθαν οτι 2 καλες/δυνατες squad μπορουν να παρουν το παιχνιδι μονες τους και οτι ακομα και αν δε κανεις kill και απλα παιρνεις σημαιες, κανεις revive και δινεις health και ammo, σε φτανουν στη κορυφη. Ασε μετα τους sniperαδες να παιζουν για 10-0 και χωρις κανεναν (μα κανενας ομως) να σποταρει τους εχθρους..Useless. 1
plakalis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα πάντως δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα, εκτός από το κρασάρισμα όταν έμπαινα σε κάποιο τανκ που από τι λένε το διορθωςαν.. Το παιχνίδι μου το έδωσε δώρο με την r9 270x, οπότε θα δώσω ένα 30αρι για το premium και θα μαι κομπλέ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Τα περισσότερα κρασαρίσματα είναι στην Operation Locker, στις άλλες σπάνια το κάνει.
Zapee995 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Τα περισσότερα κρασαρίσματα είναι στην Operation Locker, στις άλλες σπάνια το κάνει. Για εναν ανεξηγητο λογο, σημερα στη locker που επαιζα για 45 λεπτα περιπου δεν εκανε το παραμικρο! Ετρεξε αψογα και απροβληματιστα και εκτος αυτου εκανα και αρκετα kills που δε το συνιθιζω...Θα στειλω στη Dice τα παραπονα μου, τωρα που αρχισα να το συνηθιζω δε κολλησε καθολου...
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Προβατοποιήθηκα τελείως και τσίμπησα Premium Key.. 4
konstantinos77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Προβατοποιήθηκα τελείως και τσίμπησα Premium Key.. Βαριεμαι να βαζω ολα εδω τα posts που εγραφες για bf4 ,dice ,μολις βγει το Titanfall το bf4 πεθανε κτλ ....Απλα ενα πραγμα... Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........... 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Καλά το ότι πήρα Premium δεν σημαίνει ότι δεν θα παρατήσω το BF αν δεν φτιάξουν τα crashes..
Raikkonen86 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 <p>Προβατοποιήθηκα τελείως και τσίμπησα Premium Key..</p> Καλώς ήρθες στο club!!!
Silverage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=KIXa4m4gDaE 1
Plug Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια,το πριμιουμ του BF3,αξιζει; Εχει κοσμο το παιγνίδι ακόμα ή ειναι τίγκα στους τσιτερ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα