Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλα απο την αρχη γινεται αυτο δεν σταματησε ποτε ...Τα 64αρια maps δεν ειναι παιξε γελασε ,θελουν σοβαρη εταιρεια απο πισω για Online...Eγω απο την αρχη του παιχνιδιου επαιζα με One shot one kill που μετα οταν κατα καιρους εφτιαχνε νομιζα επαιζα το τελειο παιχνιδι  απο την χαρα μου ..

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το αστειο ειναι οτι στο 3 τα maps ετρεχαν αριστα σε σχεση με το 4...Η DIce οχι απλα καταφερε να φτιαξει ενα χειροτερο παιχνιδι απο το προκατοχο του αλλα να το χαλαει ακομα περισσοτερο με καθε patch. 

Μπορει μεχρι σημερα καποια πραγματα οντως να εχουν φτιαχτει αλλα μη ξεχναμε οτι εχουν περασει 3 γεματοι μηνες και εχουμε αδειασει το πορτοφολι κατα 40-50 ευρω καποιοι εως 60-110...

Τουλαχιστον θα βγει το TF για εμας που λιωνουμε στο Online μπας και ξεκολλησουμε απο το, οπως σωστα υποθηκε απο τον Psych, Beta testing.

Δημοσ.

Παντως το Naval Strike expansion βγαινει 1 μηνα μετα το Second Αssault τελη Μαρτιου ,πολυ νωρις και πολυ κοντα ...Βεβαια σωστη κινηση αν σκεφτουμε οτι του SA ειναι παλια maps αν και χαιρομαι που θα ξαναβρεθω στην Caspian ...

Δημοσ.

βλέπεις ενα τρέιλερ και λες πω πω παω να το αγοράσω!!

Διαβάζεις 2 σχόλια απο κάτω και λες.. Πω πω παλι καλά δεν έκανα το λάθος...

Δημοσ.

<p>τουλάχιστον μην τους δίνετε άλλα λεφτά ρε'σεις, αυτοί το παράκαναν πια..</p>

Τρ έχει φύγει το 100αρι... Έγινε το λάθος... Τεσπα ας ελπίσουμε ότι δεν μας έχουν τόσο στο κλασιμο και θα το φτιάξουν σε κάνα 2-3 μήνες το παιχνίδι...

Δημοσ.

Τρ έχει φύγει το 100αρι... Έγινε το λάθος... Τεσπα ας ελπίσουμε ότι δεν μας έχουν τόσο στο κλασιμο και θα το φτιάξουν σε κάνα 2-3 μήνες το παιχνίδι...

Καλά όσοι το έχουν πάρει τελείωσε τώρα, μιλάω για τα παιδιά που βλέπω να ψάχνουν για premium αυτό τον καιρό. Κουμάντο στην τσέπη του ο καθένας, απλά λέω.

Δημοσ.

ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ έλα λήξτε το ρε κλείστε τους servers και το battlelog.

Μόλις είδα ότι στο Battlelog με βγάζει με διαφορετική clan μπροστά από το όνομά μου και 0 level και από κάτω δεν δείχνει κανένα στατιστικό...

Δημοσ.

εγω σμρ προσπαθω να μπω και συνεχεια παιρνω αυτο το ερρορ

Error
No contact with EA Online. Please try again later.

ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ έλα λήξτε το ρε κλείστε τους servers και το battlelog.

Μόλις είδα ότι στο Battlelog με βγάζει με διαφορετική clan μπροστά από το όνομά μου και 0 level και από κάτω δεν δείχνει κανένα στατιστικό...

Και για τα δυο φταει το "maintence" που προγραμματιζεται λογικα. Σε ολους level 0 λεει. :)

Προβλεπω ακομα περισσοτερα xp weekends και απειρα battlepacks..Θα φτασουμε level 150 χωρις να εχουμε καταλαβει τιποτα στο τελος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...