Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα δε νομίζω να πέσει... Ήδη ήδη φτηνό πιστεύω, 15 ευρώ δεν είναι πολλά. Τεσπα δεν θυμάμαι να πέφτουν οι τιμές των dlc με των ερχομό νέων dlc. Φυσικά μπορείς να το αγοράσεις και από αλλά site ποιο φθηνά

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νομιζω δεν υπαρχει λογος να παρει καποιος ξεχωριστα ενα expansion.. παιρνεις premium.. η αξια του ειναι περιπου οσο 2 expansion

Δημοσ.

ξερει κανεις αμα παρω τωρα το πρεμιουμ ολα αυτα τα dog tags,battlepacks και ιτεμς που εχει δωσει μεχρι τωρα θα τα ξεκλειδωσει και σε μενα? η θα μετρανε απο εδω και περα?

Δημοσ.

Χτες έκανα format και δεν είχα κάνει τις ρυθμίσεις στον οδηγό για το Battlefield.Πόσο μα πόσο πιο σμούθ γίνεται το παιχνίδι όταν βάζεις το ''Maximum Pre-rendered frames = 1'' δεν λέγεται.

• Like 1
Δημοσ.

Χτες έκανα format και δεν είχα κάνει τις ρυθμίσεις στον οδηγό για το Battlefield.Πόσο μα πόσο πιο σμούθ γίνεται το παιχνίδι όταν βάζεις το ''Maximum Pre-rendered frames = 1'' δεν λέγεται.

Γενικα και σε αλλα παιχνιδια αυτο βοηθαει;

Δημοσ.

Moνο αν δοκιμασεις θα ξερεις ..Παντως πολυ αμφιβαλω αν σε αυτο οφειλεται το οτι παιζει smooth ,εγω δηλαδη το ιδιο smooth επαιζα και πριν το βαλω απλα ισως το σταθεροποιει .Γνωμη μου ειναι οτι ειναι αναλογα με τις μερες του το παιχνιδι και σε ποιον server θα πεσεις ...

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεί να βοήθησε και το format με το καθάρισμα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...