Zapee995 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μάγκες για sniper rifle τι προτείνεται??? Τώρα έχω το cslr4 αλλά ξεκλειδωσα το m40a5( το αγαπημένο μου όπλο). Σε σχέση με το cslr4 είναι καλύτερο?? CS-LR4's bullets fly 4% further CS-LR4 reloads 4% faster when there is a bullet in the chamber CS-LR4's bullets fly 4% faster M40A5 fires rounds 30% faster M40A5 reloads 17% faster when there's no bullet in the chamber Στα υπολοιπα ειναι ιδια, με ιδιο min/max damage, εχουν τον ιδιο γεμιστηρα, ιδιο bullet drop και ιδιο spread. Εγω οοοοταν παιρνω sniper, προτιμω το M40A5 γιατι απλα μου ειχε κατσει ωραια στο BF3.
akisbouriblog Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Η Elysium Gaming αναζητα 1-2 παιχτες για την ομαδα τους που επικεντρωνεται κυριως στο 5v5 domination mode. Προυποθεσεις να ειναι ενεργος 2-3 ωρες τη μερα ανεξαρτητου ωρας και να ειναι προθυμος και συνεργασιμος να δουλεψει σαν ομαδα και οχι σαν μεμονομενος παιχτης. Τακτικες προπονησεις και θεσεις στις πιστες γινονται συχνα.Αν καποιος ενδιαφερεται να μου στειλει μυνημα εδω. Επισης φτιαχνεται η ομαδα των παιδιων που θελουνε να παιζουνε μονο public και να ειναι σε ενα teamspeak και να παιζουνε παρεα και να περνανε ευχαριστα. Ελατε να μεγαλωσουμε την κοινοτητα και να ανεβασουμε το Battlefield 4 σε αλλο επιπεδο! Πληροφοριες εδω με pm!Ευχαριστω! Mod edit: Merged. Αν συνεχιστεί το spamming θα υπάρξουν και πιο μόνιμα μέτρα.
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Οκ ευχαριστώ φιλε! Και εγώ m40a5 χρησιμοποιώ λόγο cod4 όπου πρέπει να έχω άνετα 3000+ kills μόνο με αυτό... Αλλά και στο battlefield μου αρέσει πάρα πολύ... Κύριο πλεονεκτημα του για μένα ότι βαράει πολύ γρήγορα πράγμα το οποίο το καθιστά τέλειο για κοντινές αποστάσεις... 1
gozzar07 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Σε αυτούς τους servers τί κάνεις, δεν κατάλαβα. Πας 110lvl, χαίρεσαι που βλέπεις το lvl σου, και μετά μπαίνεις σε server να παίξεις, πυροβολείς και σκιάζεσαι απο το "μπαμ" μιας που δεν έχεις ρίξει ούτε σφαίρα.. Ευχαριστιέσαι το παιχνίδι ρε αδερφέ.. 5
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως εγώ ένα round άντεξα να παίξω σε xp farm server... Βαρέθηκα την ζωή μου τόση ώρα πέρα δώθε...
Zapee995 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ή που θα σου τη σπασει και θα βγεις (συνειδητοποιωντας οτι κακος μπηκες) ή που θα σου αρεσει και θα χασεις την ουσια...Επισης πιστευω οτι τη γλυκα που παιρνεις την ωρα που ξεκλειδωνεις οπλο, ενω ανεβαζεις σημαια και σκοτωνεις τον αντιπαλο, δε τη παιρνεις απο flag run.. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις δίκιο!!! Χθες την ώρα που ξεκλειδωσα το m40a5 χτυπιομουν σαν ηλίθιος από την χαρά μου... 1
comfuzio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Sorry που σας έβαλα το μαχαίρι στον λαιμό για να μπείτε σε xp farm servers και πάλι sorry ε; Ελπίζω να με συγχωρήσετε κάποια μέρα! 1
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 <p>Sorry που σας έβαλα το μαχαίρι στον λαιμό για να μπείτε σε xp farm servers και πάλι sorry ε; Ελπίζω να με συγχωρήσετε κάποια μέρα! </p> Δεν ξέρω φιλε!!! Το τραύμα είναι βαθύ!!! Το σπαστικό ήταν ότι υπήρχαν noobs μέσα που σκότωναν, τους kickaran και μετά ξαναμπαιναν και πάλι από την αρχή... Και να βλέπεις τον άλλο 20 λεπτά να σε πριζει και να στα κάνει καρπούζια... Τεσπα ποτέ ξανά!!! 1
comfuzio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 χαχαχα κοίτα και γω το κάνω αυτό, με το Stinger να τους ρίχνω τα ελικόπτερα ή τα αεροπλάνα και να μην τρώω kick. anyway περί ορέξεως. Μπορεί κάποιος να θέλει να μείνει για πάντα level 1 με τα πάντα locked και να του πάρει 1 μήνα πάει level 2 και να κάνει κάτι unlocked. Μαγκιά του.
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως περιμένω πως και πώς να βγει το second assault! Θέλω να παίξω στην νέα metro!!! Να πάρω το m320 και να αρχίσω να θεριζω! Ρίχνεις και ένα medic bag στο b και τρελαίνεσαι στο exp!!! 1
Alejandro Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 χαχαχα κοίτα και γω το κάνω αυτό, με το Stinger να τους ρίχνω τα ελικόπτερα ή τα αεροπλάνα και να μην τρώω kick. anyway περί ορέξεως. Μπορεί κάποιος να θέλει να μείνει για πάντα level 1 με τα πάντα locked και να του πάρει 1 μήνα πάει level 2 και να κάνει κάτι unlocked. Μαγκιά του. Αν σου πάρει ένα μήνα για να πας level 2, τότε ακόμα και να τα ξεκλειδώσεις όλα και να πας level 100, στην ουσία πάλι νουμπάς level 1 θα είσαι. Αυτό το φαίνεσθαι μου θυμίζει τις γυναίκες που παίρνουν μαϊμού Luis Vuitton...
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως περιμένω πως και πώς να βγει το second assault! Θέλω να παίξω στην νέα metro!!! Να πάρω το m320 και να αρχίσω να θεριζω! Ρίχνεις και ένα medic bag στο b και τρελαίνεσαι στο exp!!! Αυτό που λες και στην Locker γίνεται.
Raikkonen86 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Η locker δεν έχει την εγλη του metro!!!
plakalis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά όταν βγει το second assault, λέτε να πέσει κι άλλο η τιμή του China rising? δεν το έχω πάρει ακόμα και λέω να περιμένω λίγο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα