Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν πρέπει να σκοτώνεις άλλους γιατί σε σκοτώνει και σένα με το που τους φας αλλά και μετά από μερικά kills σε πετάει έξω. Έχει πολύ fast xp σήμερα πήγα σε 1 map από 59 --> 62 ενώ άλλες φορές μπορεί και να θέλω 2 map για 1 level. Μπορείς εκτός από τα οχήματα να ξεκλειδώσεις και τους χαρακτήρες πχ med pack. Εγώ τα έχω κάνει όλα πλην των jet που για κανένα λόγο δεν μπορώ να τα κατεβάσω κάτω. 1 φορά μόνο το κατέβασα και με ρίξανε. Αν δεν έχεις παρέα για λίγο support μάλλον δεν γίνεται.

Δημοσ.

Sorry αλλα δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο τους flag run servers..Εκει δε μαθαινεις ουτε να πετας αεροπλανο, ουτε ελικοπτερο ουτε να σημαδευεις...Απλα boostαρεις..Δεν ειναι και τοσο "Battlefield" αυτο...:)

• Like 2
Δημοσ.

Sorry αλλα δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο τους flag run servers..Εκει δε μαθαινεις ουτε να πετας αεροπλανο, ουτε ελικοπτερο ουτε να σημαδευεις...Απλα boostαρεις..Δεν ειναι και τοσο "Battlefield" αυτο... :)

ε και; ξεκλειδώνεις το παιγνίδι και το μαθαίνεις μετα,αλλωστε δε παίζουμε για τα ξεκλειδώματα,παίζουμε γιατι μας αρέσει το παιγνιδι και το να επικρατούμε,επι των αντιπάλων.

Πόλεμος ειναι,οχι κλειδαραδικο.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτούς τους servers τί κάνεις, δεν κατάλαβα.

Πηγαινεις απο σημαια σε σημαια και μαζευεις ποντους, ενω απαγορευονται τα Kills.

Δημοσ.

Το κατεβάζω τώρα από Origin... έχω πολύ καιρό να παίξω κάτι και με multiplayer που να αξίζει.

Φαντάζομαι θα έχει ξανά ειπωθεί στις σχεδόν 300 σελίδες που προηγούνται... αλλά τι ακριβώς δικαιολογεί αυτό το ΤΕΡΑΣ των 25 σχεδόν gigabyte;;!!!

Δημοσ.

Μάγκες για sniper rifle τι προτείνεται??? Τώρα έχω το cslr4 αλλά ξεκλειδωσα το m40a5( το αγαπημένο μου όπλο). Σε σχέση με το cslr4 είναι καλύτερο??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...