Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραθετω εναν server που επαιξα πρωτη φορα, συγκεκριμενα Rush και μου εκανε εντυπωση πως ολοι σεβονταν τους κανονες και επαιζαν με τακτικη. 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/3391a60e-bc28-4d0a-bbc7-40b14f6d5881/Privatkaeserei-Alois-Schuhmann-MIXED-RUSH-CONQUEST-TRIPLE-XP/

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιος μπορεί να μου προσγειώσει ένα jet σε έναν xp farm server να για να ξεκλειδώσω και από αυτό; 

Σήμερα πήγα ένα με τα 1000 ζόρια και μετά από 100 προσπάθειες και με το που έκατσα στην σημαία με βάρεσαν με stinger :( 

Δημοσ.

Ποιος μπορεί να μου προσγειώσει ένα jet σε έναν xp farm server να για να ξεκλειδώσω και από αυτό; 

Σήμερα πήγα ένα με τα 1000 ζόρια και μετά από 100 προσπάθειες και με το που έκατσα στην σημαία με βάρεσαν με stinger :(

Τι να ξεκλειδωσεις??

Δημοσ.

τα thermal, missiles κτλ

έχω κάνει unlock τα πάντα στα ελικόπτερα, πλοία και άρματα και μου μένουν μόνο τα jet αλλά για κανένα λόγο δεν μπορώ να προσγειώσω

Δημοσ.

Με 90 επαιζα εγω εχθες..στη γερμανια ειναι, 170+ βλεπουμε σε αμερικανικους. γενικα ποσο εχεις;

Γενικά 55-65 αλλά αυτός έχει πρόβλημα τώρα μου λέει 999ms

Δημοσ.

<p>τα thermal, missiles κτλ</p>

<p>έχω κάνει unlock τα πάντα στα ελικόπτερα, πλοία και άρματα και μου μένουν μόνο τα jet αλλά για κανένα λόγο δεν μπορώ να προσγειώσω</p>

Άμα είσαι καλός με ελικόπτερα πρέπει να μπούμε οπωσδήποτε να παίξουμε μαζί! Με έναν καλό πιλότο που να ξέρει πως να χειρίζεται ελικόπτερο ρίχνω πολύ ξύλο σαν gunner...

Δημοσ.

Γενικά 55-65 αλλά αυτός έχει πρόβλημα τώρα μου λέει 999ms

Πολυ θα θελα να δω πως ειναι με 55-65 αλλα δυστυχως...Πιο πολυ προς το 999 παω.:P

Δημοσ.

Άμα είσαι καλός με ελικόπτερα πρέπει να μπούμε οπωσδήποτε να παίξουμε μαζί! Με έναν καλό πιλότο που να ξέρει πως να χειρίζεται ελικόπτερο ρίχνω πολύ ξύλο σαν gunner...

όχι δεν είμαι καλός! πάντα τα ρίχνω! γι'αυτό θέλω κάποιον που μπορεί να μου προσγειώσει ένα αεροπλάνο σε έναν xp farm server και να ξεκλειδώσω μετά τα πράγματα του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...