Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

η hol δεν αλλάζει σε fastpath...

εδώ και κάμποσο καιρό αλλάζει...

Αυτη τη στιγμη συγχρονιζω στα 10 και κατι απο 19 που ημουν και δυστυχως δεν εχω τοσο μεγαλη διαφορα σε Ping κατα μεσο ορο... :(

κανονικά το μέγιστο κέρδος που μπορείς να έχεις είναι 25-27ms...

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εδώ και κάμποσο καιρό αλλάζει...

κανονικά το μέγιστο κέρδος που μπορείς να έχεις είναι 25-27ms...

το αποφάσησαν ε;

Εεε με έχουν χάσει από πελάτη τους καιρό ήδη γιαυτόν τον λόγο :D

Δημοσ.

καλησπερα.. μιας και βρηκα και εγω χρονο ειπα να ξαναασχοληθω με το παιχνιδι.. επαιξα ενα παιχνιδι ολα οκ αλλα μου φανηκε οτι ακομα δε παιρνεις ποντους απο τα ribbons.. δε το εχουν φτιαξει ακομα?

Δημοσ.

και εγώ έτρωγα συνέχεια disconnections, αλλά χρησιμοποιώντας στο smart port forwarding όλα οκ

Και χρησιμοποιώντας την συμβουλή του φίλου outlaw star από ότι φαίνεται έλυσα το πρόβλημα των disconnections... και παίζω σερί χθες 1,5 ώρα και μαζεύωντας kills, xp, attachments και μόλις τελειώνει ο γύρος με πετάει μια στο battlelog και μου λέει ότι ο statistics server είναι down!!! Και φυσικά σήμερα το πρωί ότι είχα μαζέψει στο χθεσινό παιχνίδι είχαν γίνει καπνός...  :cry:  :mad:

Δημοσ.

Και χρησιμοποιώντας την συμβουλή του φίλου outlaw star από ότι φαίνεται έλυσα το πρόβλημα των disconnections... και παίζω σερί χθες 1,5 ώρα και μαζεύωντας kills, xp, attachments και μόλις τελειώνει ο γύρος με πετάει μια στο battlelog και μου λέει ότι ο statistics server είναι down!!! Και φυσικά σήμερα το πρωί ότι είχα μαζέψει στο χθεσινό παιχνίδι είχαν γίνει καπνός...  :cry:  :mad:

δοκίμασες και με άλλο browser? μπας και...

Δημοσ.

Εγώ πάντως χθες το απόλαυσα παααααρα πολύ!!! Έπαιξα 3 συνεχόμενες ώρες στην paracel storm και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα!!!

Δημοσ.

Μάγκες μια ερώτηση. Μπορείτε να μου πείτε έναν σέρβερ που να απαγορεύει το αρχικαταραμενο camping και base-flag raping έχοντας ενεργούς admins???

Δημοσ.

Ψαξε για servers που εχουν τα περισσοτερα ατομα και ουρα να περιμενει. Συνηθως αυτοι εχουν ζητηση οποτε καποιος admin θα ειναι online που θα βοηθαει..

Δημοσ.

Ok <br>

Επίσης όσοι θέλουν ας με κάνουν αντ να παίζουμε, manos5000 λέγομαι

Μάνο, σε ψάχνω σαν manos5000 αλλά δεν μπορώ να σε βρώ... κάνω κάτι λάθος ή είναι το nick λάθος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...