Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα καλύτερα όπλα μέχρι στιγμής για εμένα: ACW-R, AK-12, AK5C...

Το ACW-R δεν είναι όπως ήταν στο bf3 βέβαια καθώς δεν είναι τοσο καλό για long range καταστάσεις και έχει περισσότερο rate of fire... Το AK 12 είναι τρομερό για μένα και προβλέπω ότι ίσως να γίνει κάποιο nerf. Το AK5C έχει πολύ καλό hip fire και recoil... Οποίος διαφωνεί ας πει την άποψη του. Να μην συζητάμε συνέχεια για τα προβλήματα του παιχνιδιού!!!!

Δημοσ.

Πολυ καλος ...Απλα να προσθεσω επειδη εμενα μου αρεσει οταν τα βλεπω και πραγματικα πως ειναι τα οπλα να βαζουμε και εικονες πραγματικες στο καθε review..

Oριστε λοιπον για τo Galil ACE 52

galil_ace_762x51.jpg

Ναι εχω βαλει και εικονα στο βιντεο στο youtube απλα μαλλον αργει να εμφανιστει. Τεσπα ελπιζω να σας αρεσε. Στο καναλι εχω και το Mtar 21 και το AK 5C για οποιον ενδιαφερεται να τα δει.

Δημοσ.

Τα καλύτερα όπλα μέχρι στιγμής για εμένα: ACW-R, AK-12, AK5C...

Το ACW-R δεν είναι όπως ήταν στο bf3 βέβαια καθώς δεν είναι τοσο καλό για long range καταστάσεις και έχει περισσότερο rate of fire... Το AK 12 είναι τρομερό για μένα και προβλέπω ότι ίσως να γίνει κάποιο nerf. Το AK5C έχει πολύ καλό hip fire και recoil... Οποίος διαφωνεί ας πει την άποψη του. Να μην συζητάμε συνέχεια για τα προβλήματα του παιχνιδιού!!!!

To AK5C είναι το main gun μου στον engineer.Είναι πολύ σταθερό χωρίς σκόπευτρο.

Δημοσ.

Χωρίς διοπτρα είναι δύσκολο να το χρησημοποιησεις... Για μένα τουλάχιστον. Δεν έχει πολύ καθαρά iron shigts, δεν είναι σαν του famas που δεν βλέπεις την τυφλα σου αλλά και πάλι... Ενώ το acw-r έχει πεντακάθαρα iron shigts.

Δημοσ.

Βλέπω το βίντεο και καταλαβαίνω ότι στο M416 που παίζω εγώ έχουν βάλει πολύ recoil.

Του m416 του σκισανε μην πω τι στο recoil ..Αφου μετα το Patch πηγα να χτυπησω καποιον απο μακρυα και νομιζα οτι καβαλουσα αφηνιασμενο γιδι ...

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λένε αυτά τα όπλα αλλά το mortar θερίζει!!! Το στήνω κάπου να μην φαίνεται, πάω κρύβομαι και βαράω όπου βλέπω μαζεμένο κόσμο...το μόνο κακό είναι ότι δεν παίρνω πολλά kills αλλά kill assist. Δεν πειράζει όμως γιατί εκεί που χάναμε την μάχη την γύρισα με το Mortar και νικήσαμε :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το στήνω κάπου να μην φαίνεται, πάω κρύβομαι και βαράω όπου βλέπω μαζεμένο κόσμο...

Το mortar είναι από τα πιο σιχαμερά και φλώρικα όπλα μαζί με τα sniper.

Επεξ/σία από Alejandro
  • Like 2
Δημοσ.

Αργει...Αργει αρκετα....χμ...

Btw, παιρνω Hol τωρα, θα ζητησω να γυρισω στο προηγουμενο profile...Αυτη τη στιγμη συγχρονιζω στα 10 και κατι απο 19 που ημουν και δυστυχως δεν εχω τοσο μεγαλη διαφορα σε Ping κατα μεσο ορο...:(

Δημοσ.

Αργει...Αργει αρκετα....χμ...

Btw, παιρνω Hol τωρα, θα ζητησω να γυρισω στο προηγουμενο profile...Αυτη τη στιγμη συγχρονιζω στα 10 και κατι απο 19 που ημουν και δυστυχως δεν εχω τοσο μεγαλη διαφορα σε Ping κατα μεσο ορο...:(

Το φαστπαθ αυτό κάνει, εγώ από 16 πιάνω 10-12 πλέον.
Δημοσ.

Το φαστπαθ αυτό κάνει, εγώ από 16 πιάνω 10-12 πλέον.

Ναι το ξερω οτι το κανει..Ηξερα οτι συγχρωνιζω πλεον στα 12 αλλα real speed ηταν κατω απο 9 το βραδυ. Επιστροφη στα 20 τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...