Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κλειδωνει στα 19mbps ? Aν ναι εγω δεν θα το σκεφτομουν καν ,θα εβαζα fastpath και ας ειχα λιγο λιγοτερο ..Εμενα εδω που μενω δυστυχως ομως κλειδωνει στα 11mbps η 24αρα αν και δεν εχω προβλημα με Ping .Eσενα παντως χθες σε ειδα στο  100 ping ,αλλα οπως σου ειπα για το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι καλο ,μαλλον δεν ειναι τοσο κακο οσο φανταζεσαι .

19mbps σε normal path.:P

Σε fast path 12.

Μια χαρά κακό είναι, face2face αν ο άλλος έχει χαμηλότερο ping σε προλαβαίνει.Εγώ Zappee θα έλεγα να αλλάξεις πάροχο :P

Χαχαχαχαχαχα!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα. Τόσες μέρες διαβάζω διαβάζω για το mantle και είναι για πρώτη φορά που κρατιέμαι και δε παίζω(σε αυτό βοηθάει και το CoD2) για να σιγουρευτώ πρώτα οτι όλα είναι εντάξει. Αφού βλέπω κάποια θετικά σχόλια στο νετ λεω να μπώ μπαίνω ανοίγει παω options πουθενά το Graphics Api λέω μήπως δεν μπήκανε οι drivers πάω κοιτάω έχω τους 14.1. Στο battlelog σε ένα άρθρο που βρήκα λέει οτι αν δεν εμφανίζεται δεν εχω το απαιτούμενο hardware :blink: . Είμαι με 280χ και 14.1 τι γίνεται και δε το εμφανίζει ξέρει κανένας; Εχει συμβεί σε άλλον;

Και εγώ έχω την 280x με τους 14.1 σε windows 8.1 pro x64 και μου το έχει κανονικά το mantle αλλά είναι κατά διαστήματα τραγικό πιο καλά κάτσε με dx για την ώρα και όταν βγάλουν full support στην 280x το βλέπουμε πάλι

Δημοσ.

Σήμερα ή μαμιέται το σύμπαν ή με έχουν ματιάσει... εδώ και μισή ώρα δεν μπορώ να μπω σε server να παίξω!

Δημοσ.

Έχεις κάνει update το punkbuster ;

Εχθες που το εψαξα, σε εκανε switch για να ξεκολλησει η ομαδα...Υπαρχουν servers που διαλεγουν τυχαια ατομα συμφωνα με το kdr τους ή με το αν εχουν αρκετα kills πχ ή ποντους και τους πετανε στην αλλη ομαδα να βοηθησουν.

Βεβαια το οτι πηγες απο κει δε σημαινει οτι ηταν και ο λογος που κερδισατε αλλα anyway.... :P :P :P

Δημοσ.

Άντε καλορίζικο και το πρώτο bug στο campaign! Εκεί που είμαστε μέσα στο USS titan στο δωμάτιο που παίρνω τον σκληρό δίσκο με τα δεδομένα κανει έναν θόρυβο που σε σπάει τα τύμπανα και κολλάει... Η φάση είναι ότι μπορείς να αλλάξεις κανονικά όπλα κλπ μόνο που δεν το δείχνει αλλά έχει κολισει την ώρα που δίνω τον σκληρό στον leader!!!! Restart from checkpoint και με βγάζει στο ίδιο δωμάτιο μόνο που η πόρτα είναι κλειστή και οι άλλοι περιμένουν απεξω να πάω να την ανοίξω!!!! Με κλείδωσε μέσα!!!!Πολύ γέλιο!!!

Δημοσ.

Το γύρισα και εγώ σε fast path, δεν έκανα ακόμα μετρήσεις γιατί συνεχίζω να τελειώνω, χωρίς υπερβολή 1/5 παιχνίδια... στα υπόλοιπα μου κάνει disconnections συνεχώς και bye bye xp και kills. Είδα και για update το punkbuster (που δεν ήθελε), δοκίμασα να παίξω και σε official servers, αλλά τίποτα. Τώρα την πρόταση του να ανοίξω ένα κάρο πόρτες στο router και να απενεργοποιήσω το firewall να είμαι ειλικρινής δεν θέλω να την ακολουθήσω και νομίζω δεν βοηθάει και πολύ. Τέσπα, υπομονή μπας και στρώσει...

ΥΓ. μήπως ξέρετε κανένα site να αγοράσω Premium σε καλή τιμή?

Ευχαριστώ, 

Δημοσ.

Το γύρισα και εγώ σε fast path, δεν έκανα ακόμα μετρήσεις γιατί συνεχίζω να τελειώνω, χωρίς υπερβολή 1/5 παιχνίδια... στα υπόλοιπα μου κάνει disconnections συνεχώς και bye bye xp και kills. Είδα και για update το punkbuster (που δεν ήθελε), δοκίμασα να παίξω και σε official servers, αλλά τίποτα. Τώρα την πρόταση του να ανοίξω ένα κάρο πόρτες στο router και να απενεργοποιήσω το firewall να είμαι ειλικρινής δεν θέλω να την ακολουθήσω και νομίζω δεν βοηθάει και πολύ. Τέσπα, υπομονή μπας και στρώσει...

ΥΓ. μήπως ξέρετε κανένα site να αγοράσω Premium σε καλή τιμή?

Ευχαριστώ, 

και εγώ έτρωγα συνέχεια disconnections, αλλά χρησιμοποιώντας στο smart port forwarding όλα οκ

Δημοσ.

Βλεπουμε και αναλυουμε το Carbine Ace 52 CQB.

Πολυ καλος ...Απλα να προσθεσω επειδη εμενα μου αρεσει οταν τα βλεπω και πραγματικα πως ειναι τα οπλα να βαζουμε και εικονες πραγματικες στο καθε review..

Oριστε λοιπον για τo Galil ACE 52

galil_ace_762x51.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...