Πέτρος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δεξια και στη μεση τι ειναι αυτα τα λευκα κουτακια που ποτε τα βγαζει και ποτε οχι?? Θα μπω και εγω μαζι σας αν με θελετε. Κάπου διάβασα πως είναι ένδειξη προβλήματος επικοινωνίας client/server (aka, netcode). Υποτίθεται πως υπάρχει index κάπου, αλλά τρέχα γύρευε.
Zapee995 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Το βρηκα (μαλλον), αναφερεται σε packet loss καθαρα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Άντε ρε Zappee, η HoL δίνει fast path από το καλοκαίρι.Επιτέλους δηλαδή γιατί και 'γω HoL έχω και έπαιζα με 100-110 ping, τώρα συνήθως είμαι 60-70.Ένα τηλεφωνάκι κάνεις, μιλάς με την τεχνική υποστήριξη και σε βάζει επιτόπου.
konstantinos77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Σου μειωνεται το bandwidth ομως ετσι δεν ειναι ?
Zapee995 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Άντε ρε Zappee, η HoL δίνει fast path από το καλοκαίρι.Επιτέλους δηλαδή γιατί και 'γω HoL έχω και έπαιζα με 100-110 ping, τώρα συνήθως είμαι 60-70.Ένα τηλεφωνάκι κάνεις, μιλάς με την τεχνική υποστήριξη και σε βάζει επιτόπου. Παντα οταν ψαχνω να βρω σερβερ κοιταω αυτους που εχουν 90 και κατω. Σε καποιους δηλαδη παιζω με 75-85 (Γερμανια κυριως) και σε καμια περιπτωση δεν ακουμπαω αυτους με 95+..Δυστυχως για εμενα ομως αυτοι οι σερβερ ειναι ελαχιστοι και εχθες εκανα join χωρις να δω και τελικα ημουν ο μεγαλυτερος.
konstantinos77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 E μειωνεται οσο ναναι ,αλλιως δεν γινεται ...Τωρα λιγο πολυ αλλο θεμα .
konstantinos77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εγω ? Τωρα με τα 2 Mbps δεν με συμφερει ,ετσι και αλλιως εχω πολυ χαμηλο .Ασε που το υψηλο ping συμφερει στο bf4 ειναι γνωστο το θεμα λογω netcode οτι εχει πλεονεκτημα ...
Zapee995 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μολις εκλεισα το τηλεφωνο. Το παλικαρι μου τα μασαγε λεγοντας μου οτι η Hol δεν υποστηριζει επισημα fast path αλλα το εχει φτιαξει ενα fast profile για πειραματοζωα.. Anyway, το αποτελεσμα ως προς το bandwith ειναι το εξης: Normal: 19105/955, 85/90-120ms Fast path: 12288/1023, 70-90ms Το πιο απλο που δοκιμασα ηταν το speedest οπου στον ιδιο server ειχα πριν 28ms ενω τωρα 10. Βαζω και ενα matchακι να δω.
konstantinos77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Nαι πειραματοζωο εννοει τον Psycho...Προχωρα αφοβα ..
padelis71992 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα και απο μένα. Τόσες μέρες διαβάζω διαβάζω για το mantle και είναι για πρώτη φορά που κρατιέμαι και δε παίζω(σε αυτό βοηθάει και το CoD2) για να σιγουρευτώ πρώτα οτι όλα είναι εντάξει. Αφού βλέπω κάποια θετικά σχόλια στο νετ λεω να μπώ μπαίνω ανοίγει παω options πουθενά το Graphics Api λέω μήπως δεν μπήκανε οι drivers πάω κοιτάω έχω τους 14.1. Στο battlelog σε ένα άρθρο που βρήκα λέει οτι αν δεν εμφανίζεται δεν εχω το απαιτούμενο hardware . Είμαι με 280χ και 14.1 τι γίνεται και δε το εμφανίζει ξέρει κανένας; Εχει συμβεί σε άλλον;
Zapee995 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Σε εναν server που ημουν συχνα και επαιζα με 90ms τωρα ειμαι στα 79. Για Αμερικη βεβαια ουτε λογος Απλα πρεπει να ζυγισω τι θελω...19mbps ή λιγοτερο Ping...
konstantinos77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Κλειδωνει στα 19mbps ? Aν ναι εγω δεν θα το σκεφτομουν καν ,θα εβαζα fastpath και ας ειχα λιγο λιγοτερο ..Εμενα εδω που μενω δυστυχως ομως κλειδωνει στα 11mbps η 24αρα αν και δεν εχω προβλημα με Ping .Eσενα παντως χθες σε ειδα στο 100 ping ,αλλα οπως σου ειπα για το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι καλο ,μαλλον δεν ειναι τοσο κακο οσο φανταζεσαι .
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρά κακό είναι, face2face αν ο άλλος έχει χαμηλότερο ping σε προλαβαίνει.Εγώ Zappee θα έλεγα να αλλάξεις πάροχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα