hatred Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 πεδια μια ερωτηση. αν παρω εναν κοδικο που δεν εχει γινει redeem(apo karta grafikon) θα εχω και το china rising μαζι με με αυτο? τι πεζει με to china rising? δεν θα μπορω να μπενω σε servers για εξηγηστε λιγο.
Πέτρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Zombie ήμουν σήμερα, κοντά 3 ώρες, μαζί με τον αδερφό μου. Χάος, μόνο αυτή η λέξη μπορεί να το περιγράψει. Στην 270Χ του, είχα αφήσει το Mantle για να κάνω σύγκριση με το DX μου... "System running low on memory" 1-2-3 (8GB, τρομάρα μας) με μαύρη οθόνη με τον κέρσορα να κόβει βόλτες... Τον γύρισα σε DX, όλα καλά. Το bug με spawn@gunner seat=game crash, είναι τελείως μα τελείως random. Στον ίδιο server: Golmud, κανένα πρόβλημα. Flood Zone: Κόλλημα. Zavod: Κόλλημα. Rogue Transmission: Δε δοκίμασα, βαρέθηκα τα φόρτωσε/κόλλα/ξαναφόρτωσε. Frames@DX: Shanghai/Rush/64p:55-65! Golmud (άλλος server)/CQ/64p:>85 (σε εμένα, αυτά) (δεν χρησιμοποίησα τις παραπάνω εντολές, δεν πήγε καν το μυαλό μου). Health0...με σκοτώνει, στο καπάκι σκοτώνει το μικρό...Health100 (όταν λέω στο καπάκι, εννοώ πιθανότατα με την ίδια σφαίρα). Σε IFV: Σαν gunner, δε μπορώ να ρίξω με το lmg...!!! Σα 2ο όπλο έχω ότι έχω ορίσει, τα βοηθήματα είναι εκεί, κυρίως όπλο όμως, δεν έχω. Ένας καημένος τύπος στη flood ωρυόταν για αυτό το πράγμα. Πραγματικά...χάος. Κρίμα, γιατί τα 2 τελευταία παιγνίδια ήταν απόλαυση αφού στην ομάδα υπήρχε μια στοιχειώδης συνεργασία.
konstantinos77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Για πειτε ρε παιδες πως μπορω να κανω recording τα fps που βαζω στην κονσολα του παιχνιδιου και μου τα εμφανιζει πανω δεξια ? Θελω δηλαδη να κανω οτι κανει το fraps το οποιο ομως με mantle δεν δουλευει ..
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μπες για match και άσε τα recording..
konstantinos77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εντωμεταξυ μου βγαζει αυτο το μηνυμα αλλα με βαζει κανονικα στον server... Error Could not communicate with BF4. Please use the Task Manager to close it down lol
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ναι το βγάζει αλλά τελικά μπαίνει..
Zapee995 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δεξια και στη μεση τι ειναι αυτα τα λευκα κουτακια που ποτε τα βγαζει και ποτε οχι?? Θα μπω και εγω μαζι σας αν με θελετε.
hatred Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 πολυ κλασιμο πεφτει εδω μεσα.μια ερωτηση κανω , σκεφτομε να αγορασω απο τις αγγελιες ενα redeem code απο ενα παιδι θα εχω το china rising ? αξιζει ?
comfuzio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 πολυ κλασιμο πεφτει εδω μεσα.μια ερωτηση κανω , σκεφτομε να αγορασω απο τις αγγελιες ενα redeem code απο ενα παιδι θα εχω το china rising ? αξιζει ? Λογικά ΑΝ αυτός που το πουλάει λέει ότι είναι BF4 limited edition ή BF4 with China Rising τότε θα το έχει αλλιώς θα είναι το σκέτο
hatred Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 στα 20 το απλο , στα 25 το limited . τι προτεινετε ?
konstantinos77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Eχει τσεκαρει κανεις το voip αν δουλευει στην squad ?Eμενα δουλευε αλλα απο οτι μου λενε δεν με ακουνε .Εκανα και checkloop και ακουγομαι κανονικα απο τα settings ..
konstantinos77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Tελικα ολοι οι αλλοι με ακουγανε εκτος απο τον Zapee ,Psycho τα κουφαλογα . 3
Zapee995 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ασε ρε και τσαντιστικα με τον @@δα εχθες το βραδυ...Απο την αλλη, ξεκινησα καλα και μετα το ping με ελιωσε...Παω για fast path σε λιγο να δω τι θα γινει.. Εγω δεν ακουγα κατι και αυτοι που σε ακουγαν ειχαν παρεσθησεις. Δεν ακουγοσουν κοινως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα