Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πεδια μια ερωτηση. αν παρω εναν κοδικο που δεν εχει γινει redeem(apo karta grafikon) θα εχω και το china rising μαζι με με αυτο?

τι πεζει με to china rising? δεν θα μπορω να μπενω σε servers για εξηγηστε λιγο.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Zombie ήμουν σήμερα, κοντά 3 ώρες, μαζί με τον αδερφό μου.

Χάος, μόνο αυτή η λέξη μπορεί να το περιγράψει.

Στην 270Χ του, είχα αφήσει το Mantle για να κάνω σύγκριση με το DX μου... "System running low on memory" 1-2-3 (8GB, τρομάρα μας) με μαύρη οθόνη με τον κέρσορα να κόβει βόλτες...

Τον γύρισα σε DX, όλα καλά.

Το bug με spawn@gunner seat=game crash, είναι τελείως μα τελείως random. Στον ίδιο server: Golmud, κανένα πρόβλημα. Flood Zone: Κόλλημα. Zavod: Κόλλημα. Rogue Transmission: Δε δοκίμασα, βαρέθηκα τα φόρτωσε/κόλλα/ξαναφόρτωσε.

Frames@DX: Shanghai/Rush/64p:55-65! Golmud (άλλος server)/CQ/64p:>85 (σε εμένα, αυτά) (δεν χρησιμοποίησα τις παραπάνω εντολές, δεν πήγε καν το μυαλό μου).

Health0...με σκοτώνει, στο καπάκι σκοτώνει το μικρό...Health100 (όταν λέω στο καπάκι, εννοώ πιθανότατα με την ίδια σφαίρα).

Σε IFV: Σαν gunner, δε μπορώ να ρίξω με το lmg...!!! Σα 2ο όπλο έχω ότι έχω ορίσει, τα βοηθήματα είναι εκεί, κυρίως όπλο όμως, δεν έχω. Ένας καημένος τύπος στη flood ωρυόταν για αυτό το πράγμα.

Πραγματικά...χάος.

Κρίμα, γιατί τα 2 τελευταία παιγνίδια ήταν απόλαυση αφού στην ομάδα υπήρχε μια στοιχειώδης συνεργασία.

Δημοσ.

Για πειτε ρε παιδες πως μπορω να κανω recording τα fps που βαζω στην κονσολα του παιχνιδιου και  μου τα εμφανιζει πανω δεξια ? Θελω δηλαδη να κανω οτι κανει το fraps το οποιο ομως με mantle δεν δουλευει ..

Δημοσ.

Δεξια και στη μεση τι ειναι αυτα τα λευκα κουτακια που ποτε τα βγαζει και ποτε οχι?? Θα μπω και εγω μαζι σας αν με θελετε.

Δημοσ.

πολυ κλασιμο πεφτει εδω μεσα.μια ερωτηση κανω , σκεφτομε να αγορασω απο τις αγγελιες ενα redeem code απο ενα παιδι θα εχω το china rising ? αξιζει ?

Δημοσ.

πολυ κλασιμο πεφτει εδω μεσα.μια ερωτηση κανω , σκεφτομε να αγορασω απο τις αγγελιες ενα redeem code απο ενα παιδι θα εχω το china rising ? αξιζει ?

Λογικά ΑΝ αυτός που το πουλάει λέει ότι είναι BF4 limited edition ή BF4 with China Rising τότε θα το έχει αλλιώς θα είναι το σκέτο

Δημοσ.

Eχει τσεκαρει κανεις το voip  αν δουλευει στην squad ?Eμενα δουλευε αλλα απο οτι μου λενε δεν με ακουνε .Εκανα και checkloop και ακουγομαι κανονικα απο τα settings ..

Δημοσ.

Ασε ρε και τσαντιστικα με τον @@δα εχθες το βραδυ...Απο την αλλη, ξεκινησα καλα και μετα το ping με ελιωσε...Παω για fast path σε λιγο να δω τι θα γινει..

Εγω δεν ακουγα κατι και αυτοι που σε ακουγαν ειχαν παρεσθησεις. Δεν ακουγοσουν κοινως. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...