Zapee995 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Το second assault ειναι διαθεσιμο για τους xboxακιδες εεε?? Για pc ποτε με το καλο?
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το netcode νομίζω έγινε χειρότερο στο τελευταίο patch, πόσες φορές με 0 health ο άλλος σε τρώει..
gildo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Υπαρχει και με 3200 tickets server.Δεν θυμαμαι το ονομα οταν μπω θα σου πω .Το θεμα ειναι να προλαβεις να μπεις γιατι εχει πανω απο 7-8 ατομα que.Καλα ο server που μπηκαμε ηταν χαλια μαυρα. Στη locker θα βγαζω το ψωμι μου .
Zapee995 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το netcode νομίζω έγινε χειρότερο στο τελευταίο patch, πόσες φορές με 0 health ο άλλος σε τρώει.. Θυμισου να σου κανω report οταν μπω στο battlelog...
konstantinos77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το netcode νομίζω έγινε χειρότερο στο τελευταίο patch, πόσες φορές με 0 health ο άλλος σε τρώει.. Οχι απλα χειροτερο απο αυτο πριν το patch αλλα χειροτερο απο αυτο της πρωτης περιοδου πια ,προσεξε παμε πισω στην αρχη τωρα ...Στο λεω γιατι πριν το patch και πριν βγει το china rising ειχε φτιαχτει λιγο ,τωρα πλεον το osok ζει σε ολο του το μεγαλειο .
DJ_Duker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Α ωραία μόλις μπήκα σε μια locker που δεν είχα κανένα ήχο πέρα από το reload...
konstantinos77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Πρεπει να εδωσε boost το mantle ετσι σαν μια πρωτη αισθηση που το δοκιμασα αλλα θα κανω και μετρησεις να δω ..
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Πως προσδιορίζουν το headshot εκεί στην DICE ; Όχι γιατί φαίνεται μόνο το κεφάλι του εχθρού, πυροβολάς, ανάβει ο σταυρός αλλά headshot δεν τρώει..Ας μας εξηγεί κάποιος εκεί στη DICE πως το εννοούν αυτό το ''headshot''.Επίσης το να σκάνε RPG/Grenades κλπ δίπλα στον εχθρό και να μην ανάβει καν ο σταυρός νομίζω είναι ακόμα πιο τραγικό.
Zapee995 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Για εμενα το παιχνιδι καταντησε unplayable...Εχω framedrops αλλα δινοντας την εντυπωση οτι σταματαει να τραβαει το συστημα! Πεφτουν τα frames σε 1-2 το δευτερολεπτο και επανερχεται αν ειμαι τυχερος...Αλλιως παγωνει εκει και πρεπει να το κλεισω απο το task manager.
rhomio Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=eCwIjixEUTQ
garrett156 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 λοιπον εγω ειμουν μια χαρα και ολα τρεχανε νερακι το παιχνιδι εγκατεστημεο στον ssd κατεβασα το update και το beta catalystαφου εκανα uninstall το παλιο παιζω αλλαζω απο τα settings σε mantle ολα καλα νερακι και στο ξεκουδουνο σημερα τρωω συνεχεια framedrops και στο campaign και στο multi.τρελα σκαλωματα...τρωω φρικη και το κανω uninstall απο τον ssd και το ριχνω μαζι με το origin στον hdd οπου μετα απο 40 χρονια install παλι τα ιδια μου κανει....
konstantinos77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Επίσης το να σκάνε RPG/Grenades κλπ δίπλα στον εχθρό και να μην ανάβει καν ο σταυρός νομίζω είναι ακόμα πιο τραγικό. Nαι μωρε ,παλιανθρωποι που δεν σου εβαλαν τον σταυρο που ποτιζες σημερα 3 ωρες στην locker με το m320 .. Ας καθόσουν με την 780 μοχοχοχοχοχο..zapee 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Η Locker που έπαιζα σήμερα απαγόρευε το m320.
Zapee995 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 λοιπον εγω ειμουν μια χαρα και ολα τρεχανε νερακι το παιχνιδι εγκατεστημεο στον ssd κατεβασα το update και το beta catalystαφου εκανα uninstall το παλιο παιζω αλλαζω απο τα settings σε mantle ολα καλα νερακι και στο ξεκουδουνο σημερα τρωω συνεχεια framedrops και στο campaign και στο multi.τρελα σκαλωματα...τρωω φρικη και το κανω uninstall απο τον ssd και το ριχνω μαζι με το origin στον hdd οπου μετα απο 40 χρονια install παλι τα ιδια μου κανει.... Οι drivers φταινε. Σε εμενα δειχνει να εφτιαξε με unsistall (απο DDU) και παλι install.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα