zvarthangalos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καμία απολύτως διαφορά ανάμεσα στο DirectX και το Mantle σε single play
DJ_Duker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Όποιος παίζει σε κανένα hardcore Conquest/rush server ας στείλει κανένα link για favourites. Κάποιοι που έχουν αναφέρει πιο πάνω είναι normal και δεν παλεύονται.
Raikkonen86 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ερώτηση 1: ποτέ βγαίνει το second assault dlc?? Ερώτηση 2: υπάρχουν σερβερς με πάνω από 800 tickets????????
NT1G Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 1. Τέλος Φεβρουαρίου ( ; ) 2. Ναι νομίζω έχω δει και 1000 και 1500.
Πέτρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Όποιος παίζει σε κανένα hardcore Conquest/rush server ας στείλει κανένα link για favourites. Κάποιοι που έχουν αναφέρει πιο πάνω είναι normal και δεν παλεύονται. http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/862c622d-d664-4be4-bd6e-2d2bf5151c84/KNG-HC-CONQUEST-Sniper-Limiter-PB-BANS-METABANS/ http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/db5851e8-fac5-44d9-b3da-61416db64ae7/DrS-www-Die-Robusten-Soldaten-de-CQ-Large-AllMaps/ http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/f326453d-0d6b-4402-83a5-83d33e4359d9/GPR-24-7-HC-Fast-vehicle-respawn-XLRstats/ http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/5b3919b0-8f62-4bc7-be43-59785fd845ec/SFW-Die-Schlachtfeldwichser-HC-Paracel-Storm-24-7/ Ερώτηση 1: ποτέ βγαίνει το second assault dlc?? Ερώτηση 2: υπάρχουν σερβερς με πάνω από 800 tickets???????? 1) Εν ξεύρω 2) Ακόμα και 3000. Όρεξη να έχεις. Παίξε λίγο με τα φίλτρα.
gildo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Τελικα μονο για locker κανω.Εκει μου βγαινουν καλα παιχνιδια.
Liquido Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Νέος και εγώ είπα να δοκιμάσω λίγο το multiplayer και αφού απογοητεύτικα από το COD Ghosts, δοκίμασα και το BF4. Αρκετά καλύτερο αλλά πολύ σπαστικά τα σχεδόν συνεχή disconnections που αρχικά νόμιζα ότι για κάποιο λόγο τα παθαίνω μόνο εγώ αλλά διαβάζοντας λίγο παραπάνω κατάλαβα ότι είναι γενικό φαινόμενο. Ευτυχώς όσες φορές το έπαθα δεν έχασα κάτι σημαντικό από stats καθώς σαν noob ακόμα τα πάω χάλια. Εκνευριστικό όμως αν συμβεί όταν έχεις μαζέψει αρκετά xp και unlocks. Από όσο κατάλαβα για αυτό δεν έχει γίνει κάτι ακόμα. Τέλος όπως ανέφερε και φίλος από επάνω καμιά ομάδα για άτομα που δεν το πάνε για πρωταθλητισμό ή κανένα παιδί να παίζουμε σε κανένα server μαζί υπάρχει? Το tag μου είναι gsioul. Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Νέος και εγώ είπα να δοκιμάσω λίγο το multiplayer και αφού απογοητεύτικα από το COD Ghosts, δοκίμασα και το BF4. Αρκετά καλύτερο αλλά πολύ σπαστικά τα σχεδόν συνεχή disconnections που αρχικά νόμιζα ότι για κάποιο λόγο τα παθαίνω μόνο εγώ αλλά διαβάζοντας λίγο παραπάνω κατάλαβα ότι είναι γενικό φαινόμενο. Ευτυχώς όσες φορές το έπαθα δεν έχασα κάτι σημαντικό από stats καθώς σαν noob ακόμα τα πάω χάλια. Εκνευριστικό όμως αν συμβεί όταν έχεις μαζέψει αρκετά xp και unlocks. Από όσο κατάλαβα για αυτό δεν έχει γίνει κάτι ακόμα. Τέλος όπως ανέφερε και φίλος από επάνω καμιά ομάδα για άτομα που δεν το πάνε για πρωταθλητισμό ή κανένα παιδί να παίζουμε σε κανένα server μαζί υπάρχει? Το tag μου είναι gsioul. κατεβασε το smart port forwarding απο δω http://www.softpedia.com/get/Network-Tools/Misc-Networking-Tools/Smart-Port-Forwarding.shtml . τρεξε το πατα START, κλεισε firewall και real protection και δεν θα σε πεταει
Raikkonen86 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Πάντως πανω 800 tickets σέρβερ δεν είδα ποτέ... Τεσπα. Αύριο βάζω premium και περιμένω την νέα metro!
GrafeioTeleton Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Uninstall...και πολύ κράτησε,..Και ο λόγος.Ας παίξει κάποιος το bad company 2 και ας πάει μετά στο 4 να μας πει τις εντυπώσεις του με το net lag
konstantinos77 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ας παίξει κάποιος το bad company 2 και ας πάει μετά στο 4 να μας πει τις εντυπώσεις του με το net lag Σφαζεις με το βαμβακι εσυ ..
Πέτρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Του απαυτώθηκε η μάνα με όποιον ΚΑΙ ότι βρήκε μπροστά της... 1)Χρήση μνήμης GPU>2.600 μετά από 30' και δεν έπεσε ποτέ. 2)FPS@Θεό, όντως. Δε μπόρεσα να καταλάβω διαφορά μεταξύ MSAA1-2-4x. Με κανένα τρόπο. 3)Για spawn, έπρεπε να κλικάρω ακριβώς ένα τετράγωνο δεξιά από εκεί που ήθελα. Ακριβώς τετράγωνο (το κατάλαβα στα spawnpoints των οχημάτων, όπου ήταν σε σειρά, πατούσα στο δεξιό αυτού που ήθελα). - ίσως θέμα server...* 4)Παρά τα frames, έριχνε ένα καλό drop (<30), όποτε του ερχόταν η όρεξη (για να το θέσω κομψά...). 5)Κάθε φορά που άλλαζε πίστα, windowed... Από τις επιλογές, fullscreen φυσικά (όπως και το πρωί, που δεν είχα τέτοιο θέμα). -κι αυτό ίσως θέμα server.* Στα θετικά του: Πολύ πολύ ομαλό. Πραγματικά εξαιρετική η αίσθησή του, ειδικά με το ping<55 που είχα σήμερα. Έκανα τόσα kills από μέση/μεγάλη απόσταση, όσο ποτέ στο 4 (που είναι το G3 του 3 γμτ!!!!!) επειδή έριχνα εκεί που σημάδευα, όχι όπου γούσταρε. Διαφορά στα γραφικά, δεν κατάλαβα να πω την αλήθεια μου (πέρα από αυτό που αναφέρω στο 2). Τη βελτίωση στα εφέ την είχα δει από το patch, πριν τον οδηγό-μανδύα. *Για τα 3+5, δεν έχω όρεξη και αντοχή να μπω σε γνωστό server (ήταν όλοι γεμάτοι, οι favorites) και να δω συμπεριφορά. Αυτά... 1
konstantinos77 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Eγω απο την αλλη μετα το patch χτυπαω αντιπαλο απο τα 2m και ενω αναβει το βελακι κανονικα απλα δεν πεθαινει... Πιστευω αυτη την στιγμη το netcode σε μενα τουλαχιστον, γιατι δεν ειναι για ολους το ιδιο ,ειναι ισως χειροτερο και απο εκεινο της αρχικης περιοδου . Αυτη ειναι η μια οψη του νομισματος αλλα το κακο ποιο ειναι τωρα,οτι απο την αλλη πλευρα υπαρχουν ατομα που παιζουν και τους χαλαει και σε αυτους την σωστη εικονα του παιχνιδιου αφου τα μισα kills που κανουν προερχονται απο την δυσλειτουργια αυτη του netcode η οποια επιβαρυνει τους υπολοιπους .Αυτη την στιγμη δηλαδη ειναι παιδικη χαρα ,οποιος ειναι τυχερος παιζει ας το πουμε πιο ευχαριστα απο τους υπολοιπους ,εστω και αν αυτο ειναι μια κατα καποιο τροπο αυταπατη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα