outlaw star Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Προφεσορας, υποκλινομαι. μάλλον θα χρωστάει τπτ μαθηματικά πανεπιστήμιο και μας τα αραδιάζει... ...εμένα πάντως μετά το update δε με πετάει, καλό ping έχω (65 και κατέβαζα και full ταυτόχρονα), όσο για το netcode ναι, τραγικό, αλλά δε γαμιέται ας με σκοτώνουν και με μηδέν ενέργεια, τουλάχιστον κάνω τους συνανθρώπους μου ευτυχισμένους....στο 3 έτρωγα κάτι ωραία hard locks του υπολογιστή, οπότε για εμένα εδώ είναι μεγάλη βελτίωση
DJ_Duker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 O hai memory leak, i missed you.... (16GB στο σύστημα...) https://www.dropbox.com/s/vq1rksd82eqs9ao/2014-02-02%2000.14.51.jpg
Πέτρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 2 crash έχω φάει επειδή έκανα spawn σε vehicle..Σάπιοι οι άνθρωποι τελείως.. Νομίζω στο 50ρι στο άρμα. Σε οποιοδήποτε άλλο, δε μου το έκανε ποτέ. 35kills είχα γμτ... :cry:
DJ_Duker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Έτοιμοι και οι νέοι AMD drives. Για να δούμε! 1
Zapee995 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Περασα τους νεους drivers και εμφανηστικε στο μενου η επιλογη για dx/mantle. Τρεχω λοιπον τη Locker σε ενα σερβερ μονος μου με ping 70 και παω απο τη μια ακρη της πιστας στην αλλη απο μεσα και γυρναω στη βαση μου αλλα απο εξω (χιονια). Παρακατω τα νουμερα απο τη μετρηση DX vs Mantle..Το κακο ειναι ετρεξα το παιχνιδι 3 φορες και τις 3 κρασαρε.. Επισης το ξερω οτι η συγκεκριμενη μεθοδος μετρησης δεν ειναι και πολυ ρεαλιστικη αλλα το αποτελεσμα ειναι ιδιο ειτε μονος μου στο χαρτη ειτε με 64 ατομα.. DirectX: Min, Max, Avg 77, 142, 98.040 Mantle: Min, Max, Avg 78, 141, 98.511 BF4@1920x1080, Ultra + 4xMsaa [email protected], Ram@2400Mhz, Gpu@Stock
Oroku Saki Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Σιγα τη διαφορα που κανει το mantle.... Μονο ενα fps παραπανω στο minimum? Αυτο εννοουσε η amd οταν ελεγε οτι το mantle θα φερει μεγαλη αυξηση επιδοσεων?
Zapee995 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Σιγα τη διαφορα που κανει το mantle.... Μονο ενα fps παραπανω στο minimum? Αυτο εννοουσε η amd οταν ελεγε οτι το mantle θα φερει μεγαλη αυξηση επιδοσεων? Δε ξερω αν κανω κατι λαθος, παντως βγηκα και ξαναμπηκα και ειχε κρατησει την επιλογη Mantle...Το ετρεξα και εβγαλα ακριβως το ιδιο αποτελεσμα (μονος μου παλι)..Σιγουρα η AMD εχει δρομο ακομα μπροστα της, προς το παρον ομως, τζαμπα και βερεσε...
aetos1988 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Έτρεξα και εγώ το ίδιο τέστ στην Locker με 1080p ultra & 4xaa και έχω τα εξής αποτελέσματα Min: 53fps , max: 105fps , avg: 73.41fps Ο i5 2500k στα 4,2GHz και η GTX 680 στα 1150MHz & 1552MHz μνήμες . Η 290 stock είναι περίπου 35% ταχύτερη σε αυτό το τρέξιμο , αξιόλογη διαφορά θα έλεγα .
comfuzio Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μου βγάζει και σε μένα με την 280X Mantle στο BF4 και μένει η ρύθμιση, βάλανε support και για τις 280χ?
gildo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 obliteration στη locker 64 ατομα.Μαλλον δεν ειχε ξυπνησει καλα το netcode γιατι σαρωσε το ace 52.Πηρα για αρχη το aek αλλα δεν με βολευε.Τελικα οτι οπλο εχει μαθει ο καθενας.Φτιαξτε καμμια ομαδα ρε παιδια να παιζουμε παρεα βαρεθηκα μονος.
Πέτρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ένα γύρο έπαιξα, σε server που δεν έχω δοκιμάσει ξανά, δε μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Πάντως στα γραφικά, σαν κάτι να θόλωσε. Ίσως ιδέα μου, ίσως επειδή κάπου το διάβασα στα σχόλια για τους οδηγούς πριν τους βάλω. Α, μέσα σε όλο τον χαμό από πληροφορίες/οδηγίες/κόλπα κλπ: Όσοι χρησιμοποιείτε custom config file (user.cfg) στο φάκελο του παιγνιδιού, προτάθηκε αυτό: (GstRender.Thread.MaxProcessorCount χ), όπου χ=αριθμός νημάτων του επεξεργαστή σας (νημάτων, όχι πυρήνων). Το βάζετε τόσο στο συγκεκριμένο αρχείο, όσο και στο φάκελο του 4 στο "MyDocuments" στο "......Personal\Battlefield 4\settings" στο αρχείο "PROFSAVE_profile". Τα έβαλα, δεν ξέρω, δε σχολιάζω.
konstantinos77 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Nαι βγηκαν οι 14.1 beta για mantle ,φανταζομαι αυτους εβαλες Ζαpee..Παντως στα notes αναφερει performance gain εως 40% στις 290.. 1
plakalis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά επειδή είμαι σχετικά νεος στο bf4, το πήρα πριν 10 μερες, πρέπει να κάνω κατι για να κατεβάσω το update του bf4? Η μπαίνει αυτόματα? edit. ακυρο το βρήκα..
Starback Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Νέος και εγώ είπα να δοκιμάσω λίγο το multiplayer και αφού απογοητεύτικα από το COD Ghosts, δοκίμασα και το BF4. Αρκετά καλύτερο αλλά πολύ σπαστικά τα σχεδόν συνεχή disconnections που αρχικά νόμιζα ότι για κάποιο λόγο τα παθαίνω μόνο εγώ αλλά διαβάζοντας λίγο παραπάνω κατάλαβα ότι είναι γενικό φαινόμενο. Ευτυχώς όσες φορές το έπαθα δεν έχασα κάτι σημαντικό από stats καθώς σαν noob ακόμα τα πάω χάλια. Εκνευριστικό όμως αν συμβεί όταν έχεις μαζέψει αρκετά xp και unlocks. Από όσο κατάλαβα για αυτό δεν έχει γίνει κάτι ακόμα. Τέλος όπως ανέφερε και φίλος από επάνω καμιά ομάδα για άτομα που δεν το πάνε για πρωταθλητισμό ή κανένα παιδί να παίζουμε σε κανένα server μαζί υπάρχει? Το tag μου είναι gsioul.
comfuzio Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ παίζω σε κάτι xp farm servers για αρχή όποιος θέλει ας με κάνει add με το ίδιο όνομα που έχω εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα