Zapee995 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Με οσα παλικαρια μιλησα στο chat σε 5-6 διαφορετικα maps, μου ειπαν οτι γινεται αρκετα συχνα και ανεξαρτητου σερβερ! Το θεμα εινει οτι πριν ο ηχος bugαρε, τωρα ομως κοβεται τελειως και που και που παιζει το soundtrack (μονο τα ribbons ακουγονται και τα snipers). Ουτε day one δεν υπηρχαν αυτα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Crashes να μην έχει και όλα τα άλλα τρώγονται.
konstantinos77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ποια αλλα τρωγονται ? Σκατα ειναι ακομα το netcode ,υπαρχουν servers που σε ξαπλωνει ο αλλος με 0 health .Αναβαθμιστηκε το hit reg τωρα απο 1 σε πηγε στο 0 .Ου ρε γιδια ..
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Για το netcode εγώ το έχω πάρει απόφαση.Αφού δεν το τελειοποίησαν και στο 3, δεν περιμένω θαύματα.Το αστείο είναι ότι αρχικά για το BF4 είχαν πει ότι το έχουν βελτιώσει και ήταν χειρότερο από του 3, λολ.
konstantinos77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μα το πρωτο πρωτο πραγμα που πρεπει να κοιταξεις σε multiplayer παιχνιδι ειναι το netcode ..Tι να το κανω εγω το mantle ? Nα με παει απο 50fps στα 65 fps ? Ελα μαλακιες ...
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Καλό είναι και το mantle απλά το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει κυρίως καλό netcode γιατί είναι multiplayer.Αλλά η DICE είναι άχρηστη εταιρεία.
spyros007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Εμενα μου κανει το εξης :Ενω κινούμε με ενα αρμα γρηγορα μου εμφανιζει δεντρα θαμνους και συντριμια απο αλλα οχηματα ξαφνικα, σαν να πρεπει να φτασω πολλυ κοντα για να τα εμφανισει .Φοβαμε οτι το ιδιο κανει και με τους εχθρους γιατι πολες φορες βλεπω στο ρεπλαυ να με τρωνε απο σημεια αρματα που εγω δεν εχω δει τιποτα στο παιχνιδι .Το τρεχω απο ssd με 8 γιγα μνημη το page fille στο σσδ και αυτο, σε μιδιουμ με 60 fps μινιμουμ
konstantinos77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Καλό είναι και το mantle απλά το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει κυρίως καλό netcode γιατί είναι multiplayer.Αλλά η DICE είναι άχρηστη εταιρεία. Με τις απαιτησεις που εχει το συγκεκριμενο παιχνιδι αυτη την στιγμη και με τις καρτες που κυκλοφορουν το mantle μου φανταζει αχρηστο κατα καποιο τροπο.Σε αλλα πιο ωραια και πιο βαρια games θα το κρινω ,εκει που πραγματικα θα χρειαζεται να δωσει boost .
konstantinos77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Οι αλλοι σκοτωνουν με μια σφαιρα με το mtar και το val απο του διαολου την μανα ..Aπαραδεκτο netcode ,οτι χειροτερο εχω δει ποτε στην ζωη μου σε παιχνιδι ειναι αυτο το πραγμα.Απορω που σε ενα τετοιο τομεα υπαρχουν ανθρωποι που κανουν τοσο ασχημα την δουλεια τους ,εντυπωση μου κανει ...
gildo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο γινεται συνεχεια με το netcode.Δεν σε βλεπει του ριχνεις και δεν πεφτει με τιποτα.Η απαντηση στα foroum ειναι οτι δεν φταΙει ο netcode απλα μερικοι δεν εχουν καλο accuracy .Αν φας με shotgun 7-8 φυσιγγια στα 2 μετρα και δεν πεσεις το accurasy φταιει ελεος.Απλα μερικοι επειδη τους εχει κατσει δεν παραδεχονται οτι υπαρχει ακομα προβλημα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Με τις απαιτησεις που εχει το συγκεκριμενο παιχνιδι αυτη την στιγμη και με τις καρτες που κυκλοφορουν το mantle μου φανταζει αχρηστο κατα καποιο τροπο.Σε αλλα πιο ωραια και πιο βαρια games θα το κρινω ,εκει που πραγματικα θα χρειαζεται να δωσει boost . Ε, υπάρχουν και στο BF4 απαιτητικά σημεία όπως η Guilin peaks, επίσης δεν είναι άσχημα τα +10FPS σε σημεία που έχει φωτιές κλπ όπου έχει πτώσεις.
Zapee995 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ενα πραγμα που με εκνευριζε παντως το εφτιαξαν...Αν και δε παιζω sniper, διοπτρα+vsync=Fps drop...μετα το patch ολα καλα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 2 crash έχω φάει επειδή έκανα spawn σε vehicle..Σάπιοι οι άνθρωποι τελείως..
konstantinos77 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 2 crash έχω φάει επειδή έκανα spawn σε vehicle..Σάπιοι οι άνθρωποι τελείως.. Mαλακα ενταξει ,αυτος ο server που παιζαμε μιλαμε γτπ εντελως ομως...Οτι ναναι ,οταν γεμιζει το map με 64 παιχτες πραγματικα πιστευω στα κοντινα shots δεν υπαρχει το hit reg ,ειναι διαφορικη εξισωση πεπλεγμενης μορφης βγαζει 100 διαφορετικες λυσεις ..Τραγωδια το netcode ..Προσωπικα απο την εμπειρια μου στο bf4 ειμαι σιγουρος οτι ο καθενας εχει το προσωπικο του hit reg και αναλογα πορευεται .
Zapee995 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Mαλακα ενταξει ,αυτος ο server που παιζαμε μιλαμε γτπ εντελως ομως...Οτι ναναι ,οταν γεμιζει το map με 64 παιχτες πραγματικα πιστευω στα κοντινα shots δεν υπαρχει το hit reg ,ειναι διαφορικη εξισωση πεπλεγμενης μορφης βγαζει 100 διαφορετικες λυσεις ..Τραγωδια το netcode ..Προσωπικα απο την εμπειρια μου στο bf4 ειμαι σιγουρος οτι ο καθενας εχει το προσωπικο του hit reg και αναλογα πορευεται . Προφεσορας, υποκλινομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα