aetos1988 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Με τους καινουργιους beta παντως εχει απογειωθει το παιχνιδι ,μεχρι και το msaa 4x ξαναβαλα .Το κακο ειναι οτι εκει που επαιζα στην resort μου πεταξε "bf4 has stopped working" ..Παρε να χεις ..Ειπαμε απογειωθηκε αλλα οχι να βγουμε εκτος τροχιας .. Ο i7 940 πόσο cpu usage έχει; Έχω κάποιες υποψίες ότι ο i5 2500k ψιλοκόβει επειδή τρέχει μονίμως στο 100% όλοι οι πυρήνες και έχω κάποια frame drop πχ. από τα 55-60fps πέφτει στα 30fps
konstantinos77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ενα 50αρι να ξερεις ,οπως ολοι σχεδον ..50-60% εκει θα τους βρεις ..
Zapee995 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Αν και εχει παλιωσει το αστειο με τον Hitler, αυτο μου φανηκε καλο!! 1
Oroku Saki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ποσο περισσοτερα fps λετε να πιανει το παιχνιδι με το mantle σε συγκριση με το dx στο ιδιο pc? Λετε οντως να υπαρχει μεγαλη διαφορα η η amd μας δουλευει?
Haris San Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Checkarete και προς το τελος δειχνει μερικες περιπτωσεις που δεν μπορεις να πετυχεις τον αντιπαλο!!! Dice, What have you done?! http://www.youtube.com/watch?v=HNgcDxpvyq4
NT1G Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Χαλάσαν λίγο το AK5C ; Σαν να μην είναι τόσο σταθερό στο ADS σε σχέση με παλιά.
MacGyver2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Εμεις που εχουμε nvidia να κανουμε update; θα δουμε καποια διαφορα στα fps;
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μα αν δεν κάνεις update δεν μπορείς να παίξεις..
Alejandro Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί; Μπορείς να παίξεις sp χωρίς το update?
Zapee995 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Οχι, το mantle δεν εχει να κανει με τις Nvidia καρτες γραφικων, το ειπε και ο Hitler απλα εκτος απο αυτο ειναι και γενικο patch για το παιχνιδι..Απο την αλλη, το single player το παιζεις μια φορα και τελος...Ακομα και 50% boost να επαιρνε δε νομιζω να ξαναεπαιζε καποιος αυτο το 3ωρο χαζοστορυ.. 1
zvarthangalos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά ήθελα να ρωτήσω πως μπορούμε να κάνουμε monitoring μέσα στο παιχνίδι με το MSI Afterburner χωρίς την χρήση όμως του Origin ο λόγος είναι προφανής
Zapee995 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Που και που πλεον σταμταει εντελως ο ηχος...Πολυ καλη δουλεια για ακομη μια φορα.
Πέτρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Έχει (σε πολύ μικρότερο όμως βαθμό), όλα τα προβλήματα/κολλήματα της 1ης μέρας που βγήκε, πολλά από τα οποία είχαν εξαφανιστεί τον τελευταίο μήνα. Λίγο εδώ, λίγο εκεί... Σα να τα επανέφερε το patch... Πάντως, για άλλη μια φορά, είναι ανάλογα το server, έχω την εντύπωση. Ίδια πίστα, διαφορετική συμπεριφορά, είναι η αίσθησή μου. Δεν αναπαράγεται πλαντα το ίδιο στην ίδια πίστα/σημείο. Βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα