Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον ,με το mantle θα μπει στα video settings ενα switch το οποιο θα εναλλασσεσαι απο direct x σε mantle .Απο οτι ρωτησα αυτο θα προστεθει με την εγκατασταση των 14.1 ,αν και εγω νομιζα οτι θα εμπαινε με το patch  εστω εικονικα  .Zapee εχεις δει κανενα mantle switch στα video settings ?Θα ειναι πανω αριστερα ..

Δημοσ.

το cheataki που σε σκοτωνουν πισω απο τους τοιχους το δουλευουν καλα βλεπω.  ειδα οτι  οταν μπαινω σε οχημα κρασαρει,

HBH Gaming - Lockers - Teamspeak:fra01.mainvoice.net:7113 Top 5 Players On This Server Earns A Reserved Slot! - HBH-Gaming PVP/Dooreshare/Sleepers/Shop/Groups Wiped 27/1 Activ Admins - net.connect 134.255.229.130:12050 Μακρια.Το στεκι του mokinos.Σε καθε match κανει 130-150 kills και καμια 30 deaths.Back the wall kills.Το ελεγαν στον admin και τους εβριζε ο admin.O χειροτερος server που εχω δει.

Δημοσ.

Μιά ερώτηση για τα κουμπιά του πληκτρολογίου πως τα αλλάζουμε στο μενού του παιχνιδιού; βασικά

του ποντικιού είναι εχω το side winder X5 mouse της microsoft που έχει στα πλάγια στον αντίχειρα δυο κουμπάκια τα οποία

χρησιμοποιώ στα παιχνίδια για σκύψιμο και έρπινγκ πατώντας λοιπόν το κουμπί για να το επιλέξω δεν το αναγνωρίζει και δεν το αποθηκεύει μήπως συνάντισε κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Edit: το βρήκα σόρυ παιδιά. :rolleyes:

Δημοσ.

Με τους καινουργιους beta παντως εχει απογειωθει το παιχνιδι ,μεχρι και το msaa 4x ξαναβαλα .Το κακο ειναι οτι εκει που επαιζα στην resort μου πεταξε "bf4 has stopped working" ..Παρε να χεις ..Ειπαμε απογειωθηκε αλλα οχι να βγουμε εκτος τροχιας ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...