Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λεει στο battlelog οτι συγκριναν τις επιδοσεις πριν και μετα και ανεβηκαν τα fps... Και εχει (multiplayer) την 7970 με fx8350 και ultra με 1χmsaa στα 53 fps, και μετα πηγε 67.

Και εγω εχω τον 4670 και gtx770 και ultra με 4χmsaa και στα 70fps! fail

Kαλα οι τυποι κοροιδευουν ...Εγω πιανω επιανα  πανω απο 60 στο χαλαρο με msaa 4x με την 7970ghz ,3770k.. Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται .

Δημοσ.

Tωρα μολις συνηδητοποιησα οτι δεν ειχα συνδεσει το καλωδιο του μικροφωνου των ακουστικων για αυτο 2 μερες που σου μιλαγα στο bf4 εσενα και του zapee δεν με ακουγε κανεις .Εντωμεταξυ εσυ νομιζα με ακουγες και σου μιλαγα κανονικα χθες ....lol

• Like 2
Δημοσ.

Εγω δεν ακουγα κανεναν και μαλλον ουτε ακουγομουν...και εφυγα μετα απο το "battlefield 4 has stopped working"...σημερα θα ειμαι κομπλε νομιζω..:P

Δημοσ.

To πέρασα σε ούτε 10 λεπτά, έπαιξα και 2 ματσάκια στα γρήγορα, κάποιο πρόβλημα ή διαφορά, δε συνάντησα (το μόνο που πήρα πρέφα ήταν η αλλαγή στη θέση του παραθύρου, στο μέγεθός του και στα χρώματα, στο chat).

Άαααααμα βγει και ο 14.1, θα δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε.

Α, κάτι που δε μου έχει τύχει: Μόλις πάτησα το "play" μου πέταξε μήνυμα πως χρησιμοποιώ παλιούς οδηγούς (13.11b9.5) και πως θα έπρεπε να είχα από 13.12 και μετά...

Με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσω (με πιθανές αστάθειες στο παιγνίδι...χιούμορ? ειρωνία? προχώ καταστάσεις εκεί στην ΕΑ?), δέχτηκα, κλπ.

Δημοσ.

Μπαινει πολυ γρηγορα στους servers απο οτι ειδα.Εφτιαξε λιγο το θεμα με τα kill η εμενα μου ανοιξε.Υπαρχει καποια ομαδα απο το foroum ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...