Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σύμφωνα με κάτι benchmarks ανεβάζει τις επιδόσεις του επεξεργαστή κυρίως στα παιχνίδια,και δρα για να εξαφανίσει το bottleneck των cpus.

http://techgage.com/news/amd-shares-fresh-mantle-numbers-promises-driver-to-support-it-soon/

Σε gpu-limited καταστάσεις το όφελος είναι της τάξης το 1 εως 5%.

Σε cpu-limited καταστάσεις το όφελος είναι της τάξης 40%. (σε άλλο παιχνίδι +300%<Starswarm>)

Με άλλα λόγια,κυρίως το update είναι καλό για όσους έχουν πιο αδύναμους επεξεργαστές. Ίσως η AMD να το έκανε αυτό επειδή οι επεξεργαστές της έχουν μείνει πίσω σε σχέση με την Intel.  :ph34r:

Πάντως εμένα μου είναι αδιάφορο μιας και σε όλα τα παιχνίδια η κάρτα γραφικών είναι το bottleneck.

Δημοσ.

WE ARE HAVING ISSUES WITH OUR BACKEND, WE ARE WORKING HARD TO RESOLVE THE PROBLEMS.

Φημες λενε οτι καποιος πεθανε την ωρα που βρηκε το προβλημα...Καταραμμενη καταπιεστικη dice...

In other news, level 0 στα παντα και ουτε για πλακα join σε server...

• Like 2
Δημοσ.

Η καρτα παιζει στους 41 βαθμους μετα απο 1 ωρα Online multiplayer...Σε 10 λεπτα singleplayer εφτασε τους 48!! Δε ξερω αν οφειλεται στο candle αλλα με full waterblock τετοια χαλια δε τα περιμενα...

Δημοσ.

Αφου το mantle θελει και drivers amd που δεν εχουν βγει ακομα ...

Τελος παντων επαιξα ενα map τρελο lag ,και για fps οχι boost μην σας πω και μειωση ειδα με την 7970..

Δημοσ.

Oχι δεν παρατηρησα τιποτα lower draw distance ..Eγω ξερω επαιξα shagai και παιζει πιο χαμηλα απο πριν ,τουλαχιστον αυτη την αισθηση μου δινει ισως φταιει και το lag τι να πω ..

Δημοσ.

WE ARE HAVING ISSUES WITH OUR BACKEND, WE ARE WORKING HARD TO RESOLVE THE PROBLEMS.

Εχουν προβλημα τα γιδια της dice ,υπομονη ..

Αυτοι νομιζαν το mantle θα γινει η κολυμπηθρα του Σιλωαμ για το κωλοπαιχνιδο τους και τα προβληματα του ..αμ δε

• Like 1
Δημοσ.

Λεει στο battlelog οτι συγκριναν τις επιδοσεις πριν και μετα και ανεβηκαν τα fps... Και εχει (multiplayer) την 7970 με fx8350 και ultra με 1χmsaa στα 53 fps, και μετα πηγε 67.

Και εγω εχω τον 4670 και gtx770 και ultra με 4χmsaa και στα 70fps! fail

Δημοσ.

Λεει στο battlelog οτι συγκριναν τις επιδοσεις πριν και μετα και ανεβηκαν τα fps... Και εχει (multiplayer) την 7970 με fx8350 και ultra με 1χmsaa στα 53 fps, και μετα πηγε 67.

Και εγω εχω τον 4670 και gtx770 και ultra με 4χmsaa και στα 70fps! fail

Μετρησες με fraps??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...