Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xθες επαιζα dawnbreaker και μπορω να πω οτι το game ηταν πιο smooth απο ποτε ..Βασικα ειχα δοκιμασει να βγαλω και να ξαναβαλω τους drivers με το τελευταιο ddu γιατι την προηγουμενη εβδομαδα ειχε τρελο stuttering αλλα δεν ξερω αν τελικα αυτος ηταν ο λογος που εφτιαξε .Νομιζω ειναι με τις μερες του ..Επισης ουτε osok υπηρχε χθες ,περιεργα πραγματα.

Δημοσ.

Xθες επαιζα dawnbreaker και μπορω να πω οτι το game ηταν πιο smooth απο ποτε ..Βασικα ειχα δοκιμασει να βγαλω και να ξαναβαλω τους drivers με το τελευταιο ddu γιατι την προηγουμενη εβδομαδα ειχε τρελο stuttering αλλα δεν ξερω αν τελικα αυτος ηταν ο λογος που εφτιαξε .Νομιζω ειναι με τις μερες του ..Επισης ουτε osok υπηρχε χθες ,περιεργα πραγματα.

Εμενα το stuttering εξαφανιστηκε αλλα ακομα και τωρα, τα μακρυνα κτηρια πχ δεν τα σχεδιαζει, απλα παιζει με τα πολυγωνα...Και με την 780 και με τη 290 αυτο..Θα ξαναπερασω drivers μηπως και...

Δημοσ.

Λεγε μου map για να το κοιταω και εγω ομως ...Δεν μπορει να στο κανει σε ολα τα map ,καταλαβαινω τι λες.

Golmud Railway, Zavod 311 και Rogue Transmission ειναι αυτες που μου ερχονται στο μυαλο αυτη τη στιγμη..

Δημοσ.

Κατεβαινει και ο μανδυας...Παω για bench και τα λεμε. :)

Γαμω...Το αρχειακι απο το fraps με χαθηκε..no bench...Btw, εχει γονατισει το origin, κατεβαζει με 44,65kbps.?!?!?!?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...