Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μιλώντας για bots κτλ είναι κάποιο καλό και έμπιστο; 

Ρωτάω γιατί μπαίνω σε servers και με ρίχνουν με το πιστολάκι από την άλλη άκρη του map με Headshot! και ας είμαι πίσω από wall και έχει αρχίσει να μου την δίνει λίγο αυτό. Είπα να πάω και γω για λίγο underground αλλά όχι με ρίσκο να φάω ban κτλπ απλά σε servers που υπάρχουν cheaters να έχω και γω μια πιθανότητα :P

1) Μην βάλεις ποτέ cheat online, ούτε για πλάκα. Όσοι βάζουν, μετά "γλυκαίνονται" για τα κρατάνε μέχρι να τους πιάσουν και μετά χάνουν την αξιοπιστία τους.

2) Άλλαξε server.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το άλλαξε server είναι μια άλλη ιστορία, σχεδόν σε όλους έχει cheaters....αλλά για τα bot δεν νομίζω να γλυκαθώ...πήγα στο L2 99/97 με το χέρι ;p

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ το ξαναλέω όμως, cheat ούτε για πλάκα.

Δεν τους πάω καθόλου. Δεν έχω βάλει, δεν βάζω, δεν θα βάλω ποτέ.

Αν γίνει πολύ το κακό, αλλάζω παιχνίδι στην τελική.

Δημοσ.

Μπηκα  να δω λιγο spectator. Ο netcode ειναι για κλαματα.Αυτος που ακολουθησα δεν ειχε δει καποιον που  του εριξε καμμια δεκαρια και δεν επεσε.Γυριζει του ριχνει 4-5 και κατω ο αλλος.Απο απο αυτες που εριξε οι μισες  πηγαν στο γαμο του καραγκιοζη.Αντε μετα να γινει σωστο παιχνιδι.

Στο 3 εχει πεσει πολυ cheat απο οτι βλεπω τελευταια.Καθε μερα 5-6 ban για multihack.

• Moderators
Δημοσ.

ε μα τι φωναζουμε μερικοι απο μας, τοσο καιρο;

Αυτό είναι το θέμα με το feedback και DICE/EA.

Φωνάζουμε συνέχεια και οι αλλαγές AN γίνουν, γίνονται μήνες μετά ή στο επόμενο game (spectator mode, ας μην μιλήσω για Battlerecorder). :mad:

Δημοσ.

Καλη συνεχεια.Μετα απο αυτα που ειδα τελος.Οταν ριχνεις με shotgun 3 φορες στη μαπα και μενει με 85 life τοτε gg.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...