Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Zappee995

Για δές αυτό σχετικά με το "Smart port forwarding", εγώ είχα το πρόβλημα απο την αρχή και το έλυσα έτσι, κάποιοι το απέκτησαν μετά το τελευταίο patch...

ERROR: GAME DISCONNECTED: CLIENT CLOSED DOWN THE CONNECTION  :devil: 

Λοιπόν όποιος έχει το παραπάνω θέμα κατα την διάρκεια του παιχνιδιού ή στην αρχή ακολουθεί τα βήματα στο παρακάτω σύνδεσμο

http://www.youtube.c...h?v=QMB4FTqziqw

HINT: Όταν κατεβάσετε την εφαρμογή "Smart Port Forwarding" και μετα το installation φαίνεται να μην σας τρέχει, κάντε δεξί κλικ και κάντε run ως administrator. Δυστυχώς θα πρέπει να το τρέχεις κάθε φορά που θα θέλεις να παίξεις BF4. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται να δουλέυει σε μένα...

Το smart port forwarding ειναι λιγο μουφα..Καλυτερα χειροκινητα ωστε να βλεπεις ποιες πορτες ειναι ανοιχτες καθως και τι γινεται με inbound/outbound. 

Εσβησα το παιχνιδι και τωρα το ξανακατεβαζω, μπορει να φταιει η αλλγη περιβαλλοντος...Τι να πω...:P

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εσβησα το παιχνιδι και τωρα το ξανακατεβαζω, μπορει να φταιει η αλλγη περιβαλλοντος...Τι να πω... :P

Να βρε, δεν φταίνε οι devs ή το game. Το Feng shui φταίει. :P

(μη το πεις στην DICE, θα μας το λέει σαν valid reason :P)

• Like 2
Δημοσ.

καλησπέρα,ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να συνομιλω με τους φιλους μου από μικροφωνο όταν παιζουμε battlefield on line?

Δημοσ.

Παλι τα ιδια 20 σφαιρες χωρις να με δει και μετα one shot kill 4 φορες το ιδιο.Δικαιολογιες δεν υπαρχουν πια. Πανε 3 μηνες που συμβαινει το ιδιο πραγμα.χρειαστηκε 3 φυσιγγια με shotgun  για να πεσει.Σ,,,,,α στα μουτρα τους.Τι θα πει παιχνιδι ειναι τοσα εκαταμμυρια εβγαλαν απο τη μ......α.Τα bugs θα υπαρχουν αλλα το συγκεκριμενο ειναι το πιο βασικο στο game.Πως να παιξει καποιος απο τη στιγμη που με one shot πεφτει κατω.Στην αλλη πλευρα ο αλλος αφου δεν πεφτει ουτε με 20 σφαιρες προλαβαινει να κανει 2-3 kill.Ευχαριστουμε για το unplayable παιχνιδι dice την επομενη φορα θα παρεις την μουτζα που εχεις για σημα.

Δημοσ.

Αφου εκλεισα ολες τις πορτες και στο ρουτερ αλλα και στο σπιτι, καταφερα και ολοκληρωσα ενα ματσακι...Στο δευτερο ομως, στα 10 λεπτα ενω με σκοτωνουν βλεπω τον αντιπαλο στο κιλκαμ να κινηται αλλα να μη προχωραει...απλα ειχε κολλησει εκει λες και ειχα lag (72ms)...Τελικα, "something went wrong"...

Δημοσ.

epic ηλιθιος admin.Με βαζει στην αλλη ομαδα 1 λεπτο πριν τελειωσει το match και χανω ποντους απο την νικη.

Ενω ημουν απο την αρχη στο game.

Δημοσ.

Μιλώντας για bots κτλ είναι κάποιο καλό και έμπιστο; 

Ρωτάω γιατί μπαίνω σε servers και με ρίχνουν με το πιστολάκι από την άλλη άκρη του map με Headshot! και ας είμαι πίσω από wall και έχει αρχίσει να μου την δίνει λίγο αυτό. Είπα να πάω και γω για λίγο underground αλλά όχι με ρίσκο να φάω ban κτλπ απλά σε servers που υπάρχουν cheaters να έχω και γω μια πιθανότητα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...