Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις ακολουθήσει τα ενδεδειγμένα (τρομάρα μας) βήματα για το ΡΒ?

Είναι προβληματικό, το θέμα...

Απεγκατέστησέ το, σβήσε το φάκελο του ΡΒ μέσα από το BF, επανεκκίνησε, εγκατέστησε (σα διαχειριστής πάντα), επανεκκίνησε, προσευχήσου.

Ghost...προφανώς, προφανέστατα και το 3 δεν ήταν τέλειο.

Αλλά το χάλι αυτό του 4, εγώ προσωπικά δε το συνάντησα ποτέ στο 3.

Ναι, υπήρξαν Metro με αισχρή κοροϊδία...είτε aimbots, wallhacks, full explosives@no explosive server με τον αδμιν να κάνει την τρελή, ότι θέλεις, πες το.

Αυτά, έκαναν μπαμ...φωνάζαμε, κράζαμε, τραβούσαμε και κανένα report, φεύγαμε από το server κι άντε και απαυτωθείτε.

Εδώ, κάνει μπαμ πως είναι πρόβλημα του παιγνιδιού (πέρα απο τον κάθε pOyΣΤι μεγαλοχακερά με αγορασμένα hacks, εδώ η ΕΑ ευθύνεται όσο δεν παίρνει) και έχουμε και κόσμο να μας τη λέει...

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Μα το λέω κι εγώ ότι είναι θέμα του παιχνιδιού. 

Λέω κάτι διαφορετικό; :)

Aλλά όσο βλέπω, κάθε πέρσι και καλύτερα γιατί η ΕΑ ("Challenge Everything"), το τραβάει όσο μπορεί να δει πόσο θα την γλυτώσει με sub-par τίτλους που επειδή έχουν "βαριά φανέλα", καθόμαστε και τους αγοράζουμε.

Το πήρε 3η χρονιά σερί το βραβείο χειρότερης εταιρείας by the way ή όχι ακόμα;

Δημοσ.

Έχεις ακολουθήσει τα ενδεδειγμένα (τρομάρα μας) βήματα για το ΡΒ?

Είναι προβληματικό, το θέμα...

Απεγκατέστησέ το, σβήσε το φάκελο του ΡΒ μέσα από το BF, επανεκκίνησε, εγκατέστησε (σα διαχειριστής πάντα), επανεκκίνησε, προσευχήσου.

Συνονοματε, αυτο εχει γινει ηδη εδω και μια βδομαδα και ετρεχε σωστα (9/10 rounds εβγαιναν χωρις προβλημα)..Τωρα ξεκινησαν παλι τα προβληματα που ειχα στο release μονο που τωρα ειναι x10..

Δημοσ.

Συνονοματε, αυτο εχει γινει ηδη εδω και μια βδομαδα και ετρεχε σωστα (9/10 rounds εβγαιναν χωρις προβλημα)..Τωρα ξεκινησαν παλι τα προβληματα που ειχα στο release μονο που τωρα ειναι x10..

Τί να σε πω...

Προχτές, >3ώρες χωρίς πρόβλημα τέτοιου είδους (τα υπόλοιπα με εξαϋλωμένα αεροπλάνα κλπ, άλλη ιστορία).

Χτες, από το πουθενά, όντως τρομερή αστάθεια, προβλήματα σε login/connect/load, crashes κι ότι άλλο θέλεις.

Server update, ίσως, που τα μάμησε όλα?

Update@Win που έκανε τα ίδια?

Χάος!

• Moderators
Δημοσ.

m320 με ενα shoot διελυσε το m1.lololololololo.@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ dice.

Μπήκε η οβιδούλα μέσα στο κανόνι; :P

"Rouge" transmission. Όποτε βλέπω Rogue να το γράφουν Rouge και αντίστροφα, ανατριχιάζω. :P

Χάος!

Συνώνυμο με επίσης 4 γράμματα: DICE. :D

• Like 1
Δημοσ.

Τί να σε πω...

Προχτές, >3ώρες χωρίς πρόβλημα τέτοιου είδους (τα υπόλοιπα με εξαϋλωμένα αεροπλάνα κλπ, άλλη ιστορία).

Χτες, από το πουθενά, όντως τρομερή αστάθεια, προβλήματα σε login/connect/load, crashes κι ότι άλλο θέλεις.

Server update, ίσως, που τα μάμησε όλα?

Update@Win που έκανε τα ίδια?

Χάος!

Το αστειο ξερεις πιο ειναι?? Οτι ενα μηνα στο χωριο επαιζα στο σπιτι που δεν εχει γραμμη οτε επειδη ειναι πολυ μακρυα απο το καφαο...Επομενως εχω βαλει grid κεραιες στα 2 χιλιομετρα και στελνω την adsl γραμμη του γραφειου στα 8mbps με 2ms latency..Εκει λοιπον επαιζε τελεια  σε αντιθεση με τη γραμμη που εχω εδω (hol@17mbps) και ο παπαρας του origin support μου λεει να διαγραψω temp files, να κλεισω διεργασιες και να ανοιξω ports..Αντε εξηγησε του τωρα οτι λεει μαλακιες και δε νοιωθει..

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχαχα!! Για πρωτη φορα μαλλον επεσα σε αμερικανακι με ονομα Jame νομιζω..εκτος αν ηταν γυναικα με ονομα Jane...Δε ξερω...:P

• Moderators
Δημοσ.

Συνήθως το support έχει κάποιο guideline που ακολουθεί, αλλά μερικές φορές ακόμη και αυτό είναι off από τον έναν στον άλλον.

Π.χ. όταν ρώτησα για να αλλάξω IP και να κάνω activate νωρίτερα μέσω proxy και ο ένας μου λέει "ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα", ενώ ο άλλος "όχι, αν σε πιάσουν θα φας ban". :P

Δημοσ.

Καπως ετσι τους εχω ξεσκισει στα κουπονια επτωσης για origin...Για το συγκεκριμενο θεμα ομως δε μπορω να πω κατι...Εγω να φωναζω οτι το παιχνιδι ειναι μεσα στο προβληματα και ο αλλος να μου απανταει οτι μονο εγω εχω θεμα..

Δημοσ.

@Zappee995

Για δές αυτό σχετικά με το "Smart port forwarding", εγώ είχα το πρόβλημα απο την αρχή και το έλυσα έτσι, κάποιοι το απέκτησαν μετά το τελευταίο patch...

ERROR: GAME DISCONNECTED: CLIENT CLOSED DOWN THE CONNECTION  :devil: 

Λοιπόν όποιος έχει το παραπάνω θέμα κατα την διάρκεια του παιχνιδιού ή στην αρχή ακολουθεί τα βήματα στο παρακάτω σύνδεσμο

Youtube video" title="Εξωτερικός Σύνδεσμος">http://www.youtube.c...h?v=QMB4FTqziqw

HINT: Όταν κατεβάσετε την εφαρμογή "Smart Port Forwarding" και μετα το installation φαίνεται να μην σας τρέχει, κάντε δεξί κλικ και κάντε run ως administrator. Δυστυχώς θα πρέπει να το τρέχεις κάθε φορά που θα θέλεις να παίξεις BF4. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται να δουλέυει σε μένα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...