Πέτρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Κοίτα είσαι λίγο ακραίος, αλλά η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση. Τα περισσότερα από τα bugs όντως είναι ανάξια λόγου, δηλαδή οκ πνίγηκες επειδή δεν ανέβαινε από το νερό, big deal. Επέζησε ο άλλος με 0% health, big deal. Αύριο μεθαύριο μπορεί να επιζήσεις και συ. Σου σκασε ο άλλος με μαχαίρι και έκανες counter αλλά δεν "έπιασε", πάλι σιγά το πράγμα. Παιχνίδι παίζουμε ρε μάγκες, να πεθάνουμε και "τζάμπα" μερικές φορές οκ δεν χάθηκε ο κόσμος, ακόμα και αν ήταν η κρίσιμη στιγμή και χάσαμε το ματσάκι. Εγώ έτσι το βλέπω, και ΣΙΓΟΥΡΑ έτσι το βλέπουν και οι προγραμματιστές. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι όντως το παιχνίδι έχει κάποια bugs και συνηθίστε το έτσι, για να μην σας χαλάει δηλαδή, γι'αυτό το λέω εγώ. Επίσης όσοι λένε για προπαραγγελίες ότι δεν θα ξανακάνουν κλπ, τελικά τί είναι πιο ωραίο? Να παίζεις το παιχνίδι από την πρώτη μέρα και ας σου χτυπάνε bugs στη μούρη, ή να περιμένεις 2-3 μήνες ξεροσταλιάζοντας πάνω από βιντεάκια κλπ από gameplay που παίζουν άλλοι περιμένοντας πότε και ΑΝ φτιαχτούν τα bugs? Αυτό σκεφτείτε μόνο και αφήστε τα μεγάλα λόγια στην άκρη! Αφού πάλι όλοι μας προπαραγγελία θα το κάνουμε.... Προφανώς παιχνίδι παίζουμε. Μόνο που... το νερό και οι βουτιές, είναι η εξέλιξη του κολυμπιού που είχαν τα προηγούμενα...αν δε λειτουργεί λόγω (server)bug και όποτε πας να το εκμεταλλευτείς -σε συνδυασμό με το levolution (σε κτίριο από το κάποτε ισόγειο)- ψοφάς χωρίς λόγο, τότε wtf? To counterknife, το ίδιο! Δε το ζήτησα, μου το προσέφεραν και παρουσίασαν ως κερασάκι... To 0 health, επίσης, δίκιο έχεις, κάπου χάνω, κάπου κερδίζω. Κυκλοφορία παιγνιδιού, 28-29/1002013... 3 μήνες μετά, έχουμε καταφέρει με το ζόρι: 1) να μη μας πετάει το παιγνίδι όποτε του έρθει, 2) να μην κολλάει το σύμπαν όποτε αλλάζει/φορτώνει πίστα, 3) να λειτουργεί (σχεδόν) ο ήχος στα οχήματα (tanks/boats/helos κλπ), 4) να έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο τα ingame disconnects (αλλά παραμένουν στην ημερήσια/ωριαία διάταξη όποτε πάει να συνδεθεί σε server), 5) να λειτουργεί το ΡΒ (λέμε καμμιά μλκία να περνάει η ώρα) ώστε να έχουν εξαλειφθεί οι cheaters...:searching for proper emoticon:), 6) να έχουμε βελτίωση σε framerate (ναι, πως, αμέ...pray for mantle...) 7) να έχουμε ένα DLC (για το οποίο δεν έχω άποψη - δε σχολιάζω) και 8) να ξεκατινιαζόμαστε με ειρωνίες, εξυπνάδες και "ώώώώ΄τίσουείπετώρα" επειδή οι μάγκες αρνούνται να κάνουν το προϊόν τους (αγορασμένο, όχι free indie project) να δουλέψει σωστά.. 3 μήνες μετά, όχι day one πού άντε να δεχτώ τα θέματα με τόσο κόσμο που όρμηξε! Επιλογές και προτιμήσεις του καθενός, προφανώς. 1
konstantinos77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Θυμάμαι πολλές φάσεις του "πώς με έφαγε πίσω από τον τοίχο αφού κρύφτηκα" στο 3. Aυτο δεν ειναι απαραιτητα θεμα του netcode αλλα μπορει να συμβαινει ευκολα λογω ping παιχτων ή lag πιο σπανια .Δεν ξερω στον heat που επαιζες και εγω ειχα παιξει καποιες φορες αλλα παιζει να ειχε θεματα γιατι θυμαμαι οσες φορες μου σκαγανε λιγο περιεργα kills και δεν ξαναεπαιξα εκει .Υπηρχαν servers οπως και υπαρχουν ακομα που εχουν προβληματα για τα οποια δεν φταιει το παιχνιδι .Γενικα παντως το netcode στο bf3 και επειδη ειμαι απο αυτους που επαιζαν καθε φορα σε τυχαιο server και ποτε δεν εβαζα favorites μπορω να σου πω οτι ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με το bf4.Exω δηλαδη αξιοπιστο στατιστικο δειγμα .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Aυτο δεν ειναι απαραιτητα θεμα του netcode αλλα μπορει να συμβαινει ευκολα λογω ping παιχτων ή lag πιο σπανια .Δεν ξερω στον heat που επαιζες και εγω ειχα παιξει καποιες φορες αλλα παιζει να ειχε θεματα γιατι θυμαμαι οσες φορες μου σκαγανε λιγο περιεργα kills και δεν ξαναεπαιξα εκει .Υπηρχαν servers οπως και υπαρχουν ακομα που εχουν προβληματα για τα οποια δεν φταιει το παιχνιδι .Γενικα παντως το netcode στο bf3 και επειδη ειμαι απο αυτους που επαιζαν καθε φορα σε τυχαιο server και ποτε δεν εβαζα favorites μπορω να σου πω οτι ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με το bf4.Exω δηλαδη αξιοπιστο στατιστικο δειγμα . Ε, το πώς λειτουργεί το ping/lag δεν συγκαταλέγεται στο netcode; Όλοι οι servers αγορασμένοι, δεν τους έχουμε στο PC μας (όπως παλιότερα βλέπε BF2) που βόλευε να έχεις server στην Ελλάδα, ναι, μπορεί να έχει θέμα η εταιρεία που τους παρέχει, αλλάο δεν φταίνε μόνο εκείνοι, φταίει και το game.
Zapee995 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Σε 6 ματς τις τελευταιες 3 ωρες με πεταει σε ακυρες φασεις με μηνυμα στο battlelog "disconected", "something went wrong" ή "could not join server"...τι σκατα γινεται?
Silverage Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Εγω έκανα χθες update το punkbuster.Δεν έμπαινε πουθενά.Για κάντου μια.
Zapee995 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Εγω έκανα χθες update το punkbuster.Δεν έμπαινε πουθενά.Για κάντου μια. Ωραιος, το κανω και στελνω report. Ωραιος, το κανω και στελνω report. Χαλια και παλι...Μερικες φορες επισης παγωνει το map του spawn στο μενου...Τι γινεται.???
polaki Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Προφανώς παιχνίδι παίζουμε. Μόνο που... το νερό και οι βουτιές, είναι η εξέλιξη του κολυμπιού που είχαν τα προηγούμενα...αν δε λειτουργεί λόγω (server)bug και όποτε πας να το εκμεταλλευτείς -σε συνδυασμό με το levolution (σε κτίριο από το κάποτε ισόγειο)- ψοφάς χωρίς λόγο, τότε wtf? To counterknife, το ίδιο! Δε το ζήτησα, μου το προσέφεραν και παρουσίασαν ως κερασάκι... To 0 health, επίσης, δίκιο έχεις, κάπου χάνω, κάπου κερδίζω. Κυκλοφορία παιγνιδιού, 28-29/1002013... 3 μήνες μετά, έχουμε καταφέρει με το ζόρι: 1) να μη μας πετάει το παιγνίδι όποτε του έρθει, 2) να μην κολλάει το σύμπαν όποτε αλλάζει/φορτώνει πίστα, 3) να λειτουργεί (σχεδόν) ο ήχος στα οχήματα (tanks/boats/helos κλπ), 4) να έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο τα ingame disconnects (αλλά παραμένουν στην ημερήσια/ωριαία διάταξη όποτε πάει να συνδεθεί σε server), 5) να λειτουργεί το ΡΒ (λέμε καμμιά μλκία να περνάει η ώρα) ώστε να έχουν εξαλειφθεί οι cheaters...:searching for proper emoticon:), 6) να έχουμε βελτίωση σε framerate (ναι, πως, αμέ...pray for mantle...) 7) να έχουμε ένα DLC (για το οποίο δεν έχω άποψη - δε σχολιάζω) και 8) να ξεκατινιαζόμαστε με ειρωνίες, εξυπνάδες και "ώώώώ΄τίσουείπετώρα" επειδή οι μάγκες αρνούνται να κάνουν το προϊόν τους (αγορασμένο, όχι free indie project) να δουλέψει σωστά.. 3 μήνες μετά, όχι day one πού άντε να δεχτώ τα θέματα με τόσο κόσμο που όρμηξε! Επιλογές και προτιμήσεις του καθενός, προφανώς. Έχεις δίκιο, απλά λέω ότι εγώ πχ έχω 2 ώρες να χαλαρώσω μετά τη δουλειά/τη γκόμενα/το σχολείο/το φροντιστήριο ή ότι έχει ο καθένας μας τελοσπάντων. Και μένα με εκνεύριζαν πολλά (δεν έχω δει όλα τα προβλήματα αυτά, ίσως επειδή παίζω σε PS3) αλλά εντάξει μπαίνω μέσα κανένα 3ωρο, διασκεδάζω όσο μπορώ και μετά ύπνος! Πάντως έχω να παίξω αρκετό καιρό, το China Rising ακόμα δεν το έχω βάλει και εύχομαι να έχουν διορθωθεί κάποια πραγματάκια και στην PS3 έκδοση! Αλλά αυτό με το disconnect όντως εκνευριστικό όσο δεν πάει...
konstantinos77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ε, το πώς λειτουργεί το ping/lag δεν συγκαταλέγεται στο netcode; Όλοι οι servers αγορασμένοι, δεν τους έχουμε στο PC μας (όπως παλιότερα βλέπε BF2) που βόλευε να έχεις server στην Ελλάδα, ναι, μπορεί να έχει θέμα η εταιρεία που τους παρέχει, αλλάο δεν φταίνε μόνο εκείνοι, φταίει και το game. χαχαχα ναι man οκ το ξερω οτι ειναι αγορασμενοι και οτι δεν ειναι Eλλαδα ,παντως το ping/lag οχι δεν συγκαταλεγεται στο netcode ή τουλαχιστον στα bugs του .Το αν εσυ παιζεις πχ με ping 80 και ο αλλος στην Γερμανια με Ping 25 και οταν κρυβεσαι πισω απο τον βραχο αυτος σε σκοτωνει γιατι εχει προλαβει λογω χαμηλοτερου ping δεν φταιει το netcode σε τιποτα .Αυτο ισχυε και θα ισχυει παντα απλα θα πρεπει να βρισκεις πιο ισορροπημενους servers .Προσεξε τωρα ,στο bf4 αυτο συμβαινει και λογω ping και λογω netcode και πιο συγκεκριμενα hit registration .Γιατι ? Γιατι οταν σε προλαβαινει καποιος και σε τρωει με το ιδιο ping περιπου ή ακομα και μεγαλυτερο οταν εχεις ηδη κρυφτει πισω απο βραχο (αναφερω το παραδειγμα σου χαριν ευκολιας ,υπαρχουν και αλλα πολλα ) τοτε δεν ειναι θεμα ping αλλα λανθασμενης-καθυστερημενης καταγραφης του damage .To hit reg δηλαδη στο bf4 εχει παρει πεπλεγμενη μορφη χαχαχα...Ειναι αθροισμα δηλαδη ping και κακου hit reg .Ειναι τραγικο αν το σκεφτεις γιατι αυτοματως ακυρωνεται η multiplayer φυση του παιχνιδιου .Ειναι αυτο που λεω εγω πολλες φορες οτι τα στατιστικα αξιζουν μονο σε lan και εκει αντιπροσωπευουν κατι ,εδω τωρα στο bf4 με lag-netcode bugs -pings ειναι για να χουμε να λεμε μαλακιες .Μετα λεμε για τον αλλο που παιζει με m320 ...
Πέτρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Σε 6 ματς τις τελευταιες 3 ωρες με πεταει σε ακυρες φασεις με μηνυμα στο battlelog "disconected", "something went wrong" ή "could not join server"...τι σκατα γινεται? Τα επιβεβαιώνω τα παραπάνω, με το παραπάνω! Για να συνδεθώ σε server, τάμα. Άντε και συνδέθηκα, έφαγα ένα dc, 2 crash χωρίς λόγο και αιτία (CPU@51o max, GPU@68o), ο αδερφός μου τα ίδια με battlelog "disconected", "something went wrong" ή "could not join server" και ένα DX error αυτός, ενώ τόσες μέρες τώρα δεν είχαμε το παραμικρό. ΡΒ@latest. (Zapee, γι'αυτό σε έβλεπα στο Origin συνέχεια να ξεκινάς/σταματάς?) Έχεις δίκιο, απλά λέω ότι εγώ πχ έχω 2 ώρες να χαλαρώσω μετά τη δουλειά/τη γκόμενα/το σχολείο/το φροντιστήριο ή ότι έχει ο καθένας μας τελοσπάντων. Και μένα με εκνεύριζαν πολλά (δεν έχω δει όλα τα προβλήματα αυτά, ίσως επειδή παίζω σε PS3) αλλά εντάξει μπαίνω μέσα κανένα 3ωρο, διασκεδάζω όσο μπορώ και μετά ύπνος! Πάντως έχω να παίξω αρκετό καιρό, το China Rising ακόμα δεν το έχω βάλει και εύχομαι να έχουν διορθωθεί κάποια πραγματάκια και στην PS3 έκδοση! Αλλά αυτό με το disconnect όντως εκνευριστικό όσο δεν πάει... Εμ, πες το απο΄την αρχή... Δοκίμασε σε PC, να δεις τη γλύκα εκεί (και τις γραφικάρες, μη ξενιόμαστε!)
Zapee995 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Τα επιβεβαιώνω τα παραπάνω, με το παραπάνω! Για να συνδεθώ σε server, τάμα. Άντε και συνδέθηκα, έφαγα ένα dc, 2 crash χωρίς λόγο και αιτία (CPU@51o max, GPU@68o), ο αδερφός μου τα ίδια με battlelog "disconected", "something went wrong" ή "could not join server" και ένα DX error αυτός, ενώ τόσες μέρες τώρα δεν είχαμε το παραμικρό. ΡΒ@latest. (Zapee, γι'αυτό σε έβλεπα στο Origin συνέχεια να ξεκινάς/σταματάς?) Εμ, πες το απο΄την αρχή... Δοκίμασε σε PC, να δεις τη γλύκα εκεί (και τις γραφικάρες, μη ξενιόμαστε!) Και εγω αυτο παλευω...Η επισημη απαντηση της Dice στο chat ειναι να ανοιξω ports γιατι μονο εγω εχω το προβλημα...Μμμμαλιστα... TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127 UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Κόκκινος έγινες και 'συ ρε Zapee, πωπω ρε αδερφέ πως την πάτησες και 'συ με το candle 1
konstantinos77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Α τωρα το ειδα ..Τι εγινε ρε Zappe εφυγε η 780? 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Χμ... και πάλι πιστεύω ότι του 3 δεν ήταν το σούπερ-τέλειο. Γιατί ακόμη και με ping 80 vs 20 το να σε τρώει πίσω από τοίχο το θεωρώ κακό. Απ' όταν ξεκίνησα, έχω δει διάφορα είδη netcode/ping. AvP1999: Τα πάντα τα βλέπεις εκείνη την ώρα, ο server θα κάνει register όταν περάσει το ping time. π.χ. Χτυπάω με one-hit kill τον αντίπαλο και είχα (yep ) 10000 ping (don't ask) και αφού έκανε τον γύρο της πίστας ο άλλος, πέθανε και έγραψε ότι τον σκότωσα (ούτε Death Note). Tribes: Το παιχνίδι πρώτα κοίταζε το ping και μετά βάραγες, οπότε μεγάλο ping = δεν βάραγες την στιγμή που πάταγες το κλικ, αλλά ό,τι έβλεπες, έτσι γινόταν στον server, δεν έπαιζαν βλακείες. Ναι, δεν είναι το καλύτερο, αλλά αυτό θα προτιμούσα στο BF, ώστε να ξέρω τι γίνεται και όχι αυτά τα κουλά που έκανε στο 3 και τώρα στο 4. Dude, BF4 netcode + M320... κλάφτα.
Zapee995 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ξεκιναω να ανοιγω ports μπας και δω ασπρη μερα..Δε παει αλλο... Η 780 ειναι στο ραφι προς το παρον, μάρεσει που η 290x παιζει στα 1080p ultra με vsync και 4xMssa χωρις framedrop..Επισης καηκε το τροφοδοτικο της crossover..Αρκετες αλλαγες θα ελεγα. :P EDIT: Τελικα ανοιξα ολες τις πορτες στο ρουτερ και παλι τα ιδια χαλια..Δε μπορω να τελειωσω ματς.. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2014 από Zapee995
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα