Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

334 spm 4k 2d= skill 10.2ος αγωνας 640 spm  4k3d=skill 22.3ος  452 spm 6k3d=skill 20 σε rush.Χωρις μεγαλα σκορ αρκετο skil.Αντε να βγαλεις ακρη.

Δημοσ.

παίζει να είναι καλύτερο απο bf4 με όσα διαβαζω χαχα

(αν και σαν μια απομίμηση του cod ζομβιε einai)

Έχει επίσημο thread αυτό το παιχνίδι στο insomnia ; Ρωτάω γιατί δεν το βρίσκω με ένα γρήγορο search.Πάντως φαίνεται διασκεδαστικό.

Δημοσ.

ρε παιδια εγω σαν νεος εδω μεσα και ασχετος που ειμαι 

γινετε να παρω μια καινουργια καρτα γραφικων στο pc και να παιζω τα games στα ιδια γραφικα (και ακομα καλυτερα αν γινετε) με το ps4 (next gen.) κατι τετοιο ειναι δυνατον αξιζει και αν ναι σε τι τιμες παω στην αγορα ?

Συγνωμη αν δεν επρεπε να κανω αυτην την ερωτηση εδω περα (δεν ξερω αλλωστε)
αλλα διαβαζωντας τα σχολια σας νομιζω ειστε γνωστες μερικοι στο θεμα που με καιει !

Mod edit: Δεν γράφουμε με κεφαλαία.
Δημοσ.

Νεξτ τζεν...

Νεξτ τζεν...

Νεξτ τζεν...

Νεξτ τζεν...

Νεξτ τζεν...

Νεξτ τζεν...

Νεξτ τζεν...

Τι ειναι το next gen τελικα?? Αναλογα το budget που διαθετεις θα επιλεξεις και το πιο σωστο μηχανημα. Αν παιζεις σε 1920x1080, μια r9 280x θα σε καλυψει ανετα..

Δημοσ.

Δε αουκγουαρντ μομεντ γουεν...

Ξαφνηκά το BF4 με 3-4...άντε 5-6 bugs έχει ΓΕΜΙΣΕΙ "απογοητευμένους απο τα bugs" που σου προβάλουν ΟΤΙ λογής bug θες από το πουθενά...

Έμαθε και η κουτσή Μαρια πως το BF4 έχει bugs και τώρα κάθε fail και ας τρέξουμε για ποστ στα φορούμ....

Αυτά απο μένα. Tα bugs είναι γνωστά, άλλα συνέβεναν και στο BF3 και πάντα θα συμβαίνουν...deal with it

Κοίτα είσαι λίγο ακραίος, αλλά η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση. 

Τα περισσότερα από τα bugs όντως είναι ανάξια λόγου, δηλαδή οκ πνίγηκες επειδή δεν ανέβαινε από το νερό, big deal. 

Επέζησε ο άλλος με 0% health, big deal. Αύριο μεθαύριο μπορεί να επιζήσεις και συ. Σου σκασε ο άλλος με μαχαίρι και έκανες counter αλλά δεν "έπιασε", πάλι σιγά το πράγμα. 

Παιχνίδι παίζουμε ρε μάγκες, να πεθάνουμε και "τζάμπα" μερικές φορές οκ δεν χάθηκε ο κόσμος, ακόμα και αν ήταν η κρίσιμη στιγμή και χάσαμε το ματσάκι. Εγώ έτσι το βλέπω, και ΣΙΓΟΥΡΑ έτσι το βλέπουν και οι προγραμματιστές. 

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι όντως το παιχνίδι έχει κάποια bugs και συνηθίστε το έτσι, για να μην σας χαλάει δηλαδή, γι'αυτό το λέω εγώ. 

Επίσης όσοι λένε για προπαραγγελίες ότι δεν θα ξανακάνουν κλπ, τελικά τί είναι πιο ωραίο? Να παίζεις το παιχνίδι από την πρώτη μέρα και ας σου χτυπάνε bugs στη μούρη, ή να περιμένεις 2-3 μήνες ξεροσταλιάζοντας πάνω από βιντεάκια κλπ από gameplay που παίζουν άλλοι περιμένοντας πότε και ΑΝ φτιαχτούν τα bugs? Αυτό σκεφτείτε μόνο και αφήστε τα μεγάλα λόγια στην άκρη! Αφού πάλι όλοι μας προπαραγγελία θα το κάνουμε.... :)

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι βρε συ, αλλά όταν το πουλάνε σαν ΑΑΑ τίτλο, πανάκριβο, κλπ. με την DICE/EA από πίσω που δεν είναι καμιά εταιρεία των 5 ατόμων που ψωμολυσάει, περιμένεις ανάλογη ποιότητα και να μην περνάνε τέτοια bugs / κουλά / netcode things από μέσα. :/

Από την άλλη, τόσα χρόνια ξέρουμε ότι ο σεφ δεν θα το βγάλει καλό το παστίτσιο, γιατί περιμένουμε την επόμενη φορά ότι θα αλλάξει την συνταγή του; :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Θυμάμαι πολλές φάσεις του "πώς με έφαγε πίσω από τον τοίχο αφού κρύφτηκα" στο 3.

Αν έφτιαξε μετά τα πιο τελευταία DLCs που το παράτησα, πάω πάσο. :)

Δημοσ.

Εγώ πάλι δε θυμάμαι ποτέ να χαλάστηκα με το netcode του 3. Το έπαιζα από day one μέχρι να βγει το 4 και δεν είχα κανένα παράπονο από το hit registry, σε αντίθεση με το 4. 

• Moderators
Δημοσ.

Χμ... Πρέπει να ρωτήσω και τους δικούς μου (ΗΕΑΤ) που έπαιζαν συνέχεια.

Πάντως δεν το θυμάμαι 100% τέλειο το 3 σε netcode. Σίγουρα τέτοια κουλά σαν του 4 δεν είχε σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Δημοσ.

Και το 3 τα ιδια χάλια είχε στο netcode/hit registration του κατά την γνώμη μου.

ΥΓ: O polaki τα είπε πολύ σωστά. Αντι να νευριάζετε με τα προβλήματα που έχει το bf4 μάθετε να παίζετε μαζί τους. ΠΧ ξέρω οτι λόγω netcode αν μπω μέσα σε ενα δωμάτιο ο οχτρός θα με δει στην οθόνη του με μια καθυστέρηση, και μέχρι να με δει αν δεν βαρέσω στον γάμο του καραγκιόζη θα τον έχω σκοτώσει. Φυσικά αν μου κάνουν το ιδιο τραβάω τα βυζια μου, γι'αυτο και πυροβολάω στον αέρα σαν τον βλαμένο, κουνιέμαι μέσα στο δωμάτιο ή πετάω καμια grenade για να τον τρομαξω μπας και δεν πέσω θύμα του netcode..

Δημοσ.

Θυμάμαι πολλές φάσεις του "πώς με έφαγε πίσω από τον τοίχο αφού κρύφτηκα" στο 3.

Αν έφτιαξε μετά τα πιο τελευταία DLCs που το παράτησα, πάω πάσο. :)

Ναι στο 3 γινοτανε πολυ συχνα αυτο.Ιδιαιτερα στα μικρα maps ( metro,bazaar κτλ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...