KilliK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Το health 0, το θεωρώ ανάξιο λόγου. τρεις φορες μου ετυχε αυτο σημερα. Πέφτω, αλεξίπτωτο, προσγειώνομαι...περπατάω...κοιτάζω γύρω γύρω τη φύση...ΚΙΑ! oυκ ολιγες φορες.
gildo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ace 52 cqb 45 damage. Ρίχνω πρώτος δεν πεθαίνει και με σκοτώνει με το p226. με σκότωσε σε rush c4 λίγο έξω απο τη βάση μου σε απόσταση γύρω στα 500 μέτρα.το εχω πάρει απόφαση πλέον οποτε γουστάρει δίνει τα kill.ψαχνω καμμια locker για revive μόνο.στο top 30 στα revives.θα προτιμούσα να ήμουν στα kill.φτιαξε το netcode και κανε reset όλα τα stats να ξεκινήσει απο την αρχή και δίκαια.εμφανιστηκε στη locker ο Λουκυ λουκ και η παρέα του.παικτες λεβελ 12-13 με εξωπραγματικό rate of fire.ουτε το mtar τους έπιανε .κοντευει η ώρα του delete γιατι δεν αντέχεται αλλο η κοροϊδία .
KilliK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δε αουκγουαρντ μομεντ γουεν... Ξαφνηκά το BF4 με 3-4...άντε 5-6 bugs έχει ΓΕΜΙΣΕΙ "απογοητευμένους απο τα bugs" που σου προβάλουν ΟΤΙ λογής bug θες από το πουθενά... Έμαθε και η κουτσή Μαρια πως το BF4 έχει bugs και τώρα κάθε fail και ας τρέξουμε για ποστ στα φορούμ.... Αυτά απο μένα. Tα bugs είναι γνωστά, άλλα συνέβεναν και στο BF3 και πάντα θα συμβαίνουν...deal with it τριχες. αυτο το χαλι δεν υπηρχε στο BF3. διαφορετικα θα ειχε την ιδια κατακραυγη απο τους παικτες, οπως συμβαινει με το BF4. λογικο εξαλλου, το BF4 ειναι αυτο που βγηκε στα γρηγορα για να προλαβει deadlines και τον ανταγωνισμο.
gildo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Bugs έχουν τα περισσότερα games.το θέμα ομως ειναι σε τι βαθμό επηρεάζουν το gameplay.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 τριχες. αυτο το χαλι δεν υπηρχε στο BF3. διαφορετικα θα ειχε την ιδια κατακραυγη απο τους παικτες, οπως συμβαινει με το BF4. Είχε και το 3 αρκετούς που φώναζαν για τα κουλά του. Aπλά είχε κόσμο που περίμενε στο 4 να τα φτιάξουν, αλλά DICE είναι αυτή. Πού να δείτε στο 5.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/3077898/Battlefield-4-PC.html Ω ρε πως έπεσε η τιμή..Πήγα σαν το γίδι και έσκασα 50άρα day 1..Και έφαγα στη μάπα όλα τα προβλήματα, ενώ τώρα το παίρνεις και πιο φτηνά και είναι και αρκετά πιο playable από ότι όταν βγήκε..
padelis71992 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ace 52 cqb 45 damage. Ρίχνω πρώτος δεν πεθαίνει και με σκοτώνει με το p226. με σκότωσε σε rush c4 λίγο έξω απο τη βάση μου σε απόσταση γύρω στα 500 μέτρα.το εχω πάρει απόφαση πλέον οποτε γουστάρει δίνει τα kill.ψαχνω καμμια locker για revive μόνο.στο top 30 στα revives.θα προτιμούσα να ήμουν στα kill.φτιαξε το netcode και κανε reset όλα τα stats να ξεκινήσει απο την αρχή και δίκαια.εμφανιστηκε στη locker ο Λουκυ λουκ και η παρέα του.παικτες λεβελ 12-13 με εξωπραγματικό rate of fire.ουτε το mtar τους έπιανε .κοντευει η ώρα του delete γιατι δεν αντέχεται αλλο η κοροϊδία . Είσαι σίγουρος οτι το mtar είναι πιο γρήγορο απο aek-71 και famas; Γιατί αν είχαν ενα απο τα 2 νομίζω έχουν πιο γρήγορο rof απο mtar.
Πέτρος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Από μπροστά ο τύπος με μαχαίρι...ακαριαία πάτησα για counter (ακαριαία, δεν έχει λιγότερο χρόνο αντίδρασης)...πάρε μεγάλε το tag μου να με θυμάσαι! Πρέπει να το πατήσεις όταν εμφανιστεί το "press __ to counter" που του κρατάς το χέρι. Αν δεν το κάνει αυτό, σου ήρθε από τα πλάγια και ας τον "είδες" (netcode) από μπροστά. My bad... Ίσως το πάτησα πολύ νωρίς. Το έβγαλε το press, το είχα ήδη πατήσει, συνέχισα να το πατάω, δεν ξέρω τί έπαιξε. Στο CΑ-130 ήμουν, ξαφνικά βρέθηκα να πέφτω! Όπως και οι άλλοι 2! Ταυτόχρονα, για να μη λέτε πως δεν κατάλαβα ότι πάτησα το "Ε"! Όταν πάρει την σημαία η ομάδα του άλλου Commander, τότε αυτός πατάει και σας διαλύει το C-130 σιγά σιγά. Κανονικά έπρεπε να πεθάνετε. Να πέθαινα, να πήγαινε στο Μητσοτάκη...Τις μπεκάτσες κάναμε! Πέφτω, αλεξίπτωτο, προσγειώνομαι...περπατάω...κοιτάζω γύρω γύρω τη φύση...ΚΙΑ! Dat netcode. Το health 0, το θεωρώ ανάξιο λόγου. 0,κάτι. Αυτό ήταν και στο BF3 νομίζω. 0 ο αντίπαλος, πιο 0 δεν έχει... MavroM...Άστο...Αν δεν έχεις να προσθέσεις κάτι, να εξηγήσεις όπως ο Ghost ή να πεις κάτι με επιχειρήματα...άστο. Δεν το βρήκαμε "όλοι"...Μας συμβαίνει, ξανά και ξανά. Όχι σε 1-2, τυχαία, σε πολλούς, ξανά και ξανά. Συγκεκριμένα κάτι πάνω σε αυτά που αναφέρω, έχεις να πεις?
DJ_Duker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Η κατάσταση με το 3 δεν ήταν έτσι. Ναι είχε ορισμένα θέματα αν αρχή (και προσωπικά ένα memory leak στα μισά όταν είχα περάσει σε Windows 8)αλλά σε κανένα σημείο δεν επηρέασαν τόσο το gameplay. Χαρακτηριστικό της τραγικότητας της κατάστασης είναι ότι ενώ το dlc υπάρχει τόσο καιρό, όλοι σχεδόν οι servers που μου εμφανίζει έχουν τους αρχικούς χάρτες. Στο 3 με το που βγήκε το πρώτο dlc αυτομάτως εξαφανίστηκαν οι μισές default πίστες.
BlackBird79 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Σχετικά με το skill που συζητούσαμε παραπάνω. Τελικά φαίνεται πως είχα δίκιο για τον υπολογισμό. Το λοιπόν: Γενικά το skill απλώς υπολογίζεται μετά απο κάθε παιχνίδι και ΔΕΝ χρησιμοποιεί κανένα απο τα προηγούμενα stats, αλλά μόνο εκείνα του τελευταίου παιχνιδιού καθώς και το 90% του τελευταίου skill του παίχτη για να υπολογίσει το νέο. Άρα μπορεί να έχεις και "μπιπ" τα stats αλλά το skill σου να είναι μάπα, γιατί σου γκρίνιαζε η γυναίκα/γκόμενα στο τελευταίο παιχνίδι. Πιο αναλυτικά: [(nSPM*0.6)+(nKPM*0.3)+(nKDR*0.1)]*1000=GAMESKILL (όλες οι τιμές πρέπει να γίνουν normalize με το μέχιστο τους δηλ. SPM/1000, KPM/3 και KDR/5) για το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ο παίχτης δηλαδή είναι το νούμερο στα reports +8, +10, +30 κλπ που παίρνουμε μετά απο κάθε map.. Συνεπώς τα stats που μπαίνουν είναι τα ΝΕΑ που έκανε μέσα στο παιχνίδι και όχι τα μέχρι στιγμής, τα n που έβαλα είναι οι normalized τιμές. Το συνολικό skill του BATTLELOG, δεν είναι μια απλή πρόσθεση, δηλ. το προηγούμενο skill σύν το νέο, δηλ. το +10 που βλέπουμε ΔΕΝ προστίθεται αλλά μόνο το 10%. Γι'αυτό πολλοί παραπονούνται οτι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΣΘΕΣΗ η DICE... Πιό συγκεκριμένα το τελικό skill μετά απο κάθε παιχνίδι υπολογίζεται όπως παρακάτω. (ΠαλιόSkill*0.9)+(GameSkill*0.1) οπως υπολογίστηκε παραπάνω=NEWGAMESKILL Η παρατήρηση που είχα κάνει πως το KDR παίζει πολύ μικρό ρόλο φαίνεται και στην formula αφού έχει βάρος μόνο 10% έναντι του πχ SPM που είναι το 60%. Επίσης θα παρατηρήσετε πως έτσι όπως είναι στημένος ο υπολογισμός όσο πιο υψηλά είναι τόσο πιο δύσκολο γίνεται να ανεβάσεις τα νούμερα σου ... Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2014 από BlackBird79
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Από μπροστά ο τύπος με μαχαίρι...ακαριαία πάτησα για counter (ακαριαία, δεν έχει λιγότερο χρόνο αντίδρασης)...πάρε μεγάλε το tag μου να με θυμάσαι! Πρέπει να το πατήσεις όταν εμφανιστεί το "press __ to counter" που του κρατάς το χέρι. Αν δεν το κάνει αυτό, σου ήρθε από τα πλάγια και ας τον "είδες" (netcode) από μπροστά. My bad... Ίσως το πάτησα πολύ νωρίς. Το έβγαλε το press, το είχα ήδη πατήσει, συνέχισα να το πατάω, δεν ξέρω τί έπαιξε. Πάλι netcode τότε. Αν και έχω διαβάσει για αρκετούς που το πάταγαν και δεν έπιανε. Δεν γνωρίζω παραπάνω. Στο CΑ-130 ήμουν, ξαφνικά βρέθηκα να πέφτω! Όπως και οι άλλοι 2! Ταυτόχρονα, για να μη λέτε πως δεν κατάλαβα ότι πάτησα το "Ε"! Όταν πάρει την σημαία η ομάδα του άλλου Commander, τότε αυτός πατάει και σας διαλύει το C-130 σιγά σιγά. Κανονικά έπρεπε να πεθάνετε. Να πέθαινα, να πήγαινε στο Μητσοτάκη...Τις μπεκάτσες κάναμε! At least you are alive and you have a parachute. (και τότε συμβαίνει το από κάτω ) Πέφτω, αλεξίπτωτο, προσγειώνομαι...περπατάω...κοιτάζω γύρω γύρω τη φύση...ΚΙΑ! Dat netcode. Το health 0, το θεωρώ ανάξιο λόγου. 0,κάτι. Αυτό ήταν και στο BF3 νομίζω. 0 ο αντίπαλος, πιο 0 δεν έχει... Ναι βρε, το ξέρω. Το παιχνίδι μας δείχνει ακεραίους εκεί, αλλά είναι 0,κάτι. Το είχαν πει και παλιότερα. Brought to you by TECHNICOLOR. @DJ_Duker Εγώ ακόμα θα "περιμένω" το 5 για να σου πω. 1
konstantinos77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ω ρε πως έπεσε η τιμή..Πήγα σαν το γίδι και έσκασα 50άρα day 1..Και έφαγα στη μάπα όλα τα προβλήματα, ενώ τώρα το παίρνεις και πιο φτηνά και είναι και αρκετά πιο playable από ότι όταν βγήκε.. Ετσι πονος ...Θα βγεις ομως πιο δυνατος ...χαχαχα 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 με το health bug το μηδέν είναι 0 καθαρό, ελλειπτικότατο. μου χει τύχει 3-4 φορές.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 με το health bug το μηδέν είναι 0 καθαρό, ελλειπτικότατο. μου χει τύχει 3-4 φορές. Ναι, γιατί σου γράφει μόνο τους ακεραίους. Δεν το υπολογίζει όμως έτσι.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 καλά δεν διαφωνώ, δεν έχω ασχοληθεί με τους υπολογισμούς, δεν κατάλαβα ότι συνδέονταν τα 2 θέματα που συζητούσατε. βλαξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα