gildo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Περα την πλακα εχω αρχισει να πιστευω οτι πολλοι μας δουλευουν κανονικα.Σε obliteration ριχνω τη μια ρουκετα του little bird σε ενα καμπερα ελικοπτερακια παθαινει disable και η δευτερη ρουκετα κολλησε.Του εριχνα με stinger τιποτα.Δεν πειραζει ξερει η ea απο αυτα αλλα πρεπει να παθει το bf αυτο που ειχε παθει το fifa.Να φαει καμμια 10 χρονια στο παγκο για να ηρεμησει το πραγμα.Το παιχνιδι ειναι τελειως unfair.Απο τη στιγμη που ο ενας lagarei η χρησιμοποιει cheat πως μπορει ο αλλος να παιξει καλα στο game.Και αυτα σε ορισμενα βιντεακια ειναι μπουρδες.Δεν εννοω το συγκεκριμενο η οτι δεν μπορει να τυχει απλα λεω για καποιους που μας δειχνουν οτι ειναι super παικτες.Ο levelcap με 2-3 σφαιρες ριχνει καποιον και οι 9/10 φωναζουν γiα το netcode.Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν καλοι παικτες αλλα τις περισσοτερες αυτο γινεται λογω του χαλια netcode.Απο τη στιγμη που υπαρχουν 64 παικτες οσο και να φυλαχτεις θα κανεις καποια death.Epic fail. 1
aetos1988 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Άρχισαν πάλι τα frame drops μετά από ένα update του battlelog αντίστοιχα του beta με την gpu στο 60% και τον ι5 καρφωτό στα 100% , το έβαλα ακόμα και low με τα ίδια αποτελέσματα .
konstantinos77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Mετα το τελευταιο update απεκτησε stuttering η μαλακια, τουλαχιστον στην guilin peaks ..
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Τσιμπάτε έτσι..Εγώ δεν το αγγίζω μέχρι το mantle patch.
konstantinos77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ναι πιαστο εσυ στο mantle patch που θα παιζει τελεια ...και εχει ο Θεος .
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Smooth όλα θα ΄ναι στο mantle patch..Θα τον πιει και η nVidia και θα ησυχάσουν μερικοί μερικοί
comfuzio Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει κάποιο site που να έχει το game σε καλή τιμή; Θέλει να το πάρει ένας φίλος μου αλλά δεν θέλει να δώσει 39,90 στο πλαίσιο
phanispal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/3077898/Battlefield-4-PC.html
comfuzio Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Όλα από το skroutz στα 39-40 βγαίνουν (με μεταφορικά + αντικαταβολή) το έχω κοιτάξει. Έλεγα για κάποιο cd-key store που να είναι έμπιστο και να το έχει πιο χαμηλά από αυτές τις τιμές
KilliK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Smooth όλα θα ΄ναι στο mantle patch..Θα τον πιει και η nVidia και θα ησυχάσουν μερικοί μερικοί ισα,ισα, με μια πρωτοεμφανιζομενη τεχνολογια, η κατασταση θα ειναι ακομη χειροτερη με περισσοτερα,απροβλεπτα bugs. ειδικα οταν το παιχνιδι δεν την υποστηριζει εξαρχης, αλλα μεσω patch.
Πέτρος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ανέκδοτο έχει (παρα)γίνει η κατάσταση... Με εξαίρεση τη σταθερότητα (έχω να φάω game-related κόλλημα/σβήσιμο/οτιδήποτε κοντά στο μήνα) και αυτονόητες βελτιώσεις (ο ήχος στο tank πχ) έχει (παρα)ξεφτιλιστεί το θέμα... Με κλειδώνουν πύραυλοι ακαριαία...καμμία προειδοποίηση...μπαμ. Με κλειδώνουν, τους ακούω...αντίμετρα...μπαμ. Σε άρμα (οποιοδήποτε), το αν θα βαρέσει ο συναγερμός για μπαμ, επαφίεται στη διάθεση και στο φιλότιμο του server. Πεζός - άρμα, 5-0 από τα αποδυτήρια σε οτιδήποτε κάτω από 10-15m... Εγώ με θερμικό, ο αδερφός στο 50ρι με νυχτερινή, είτε ο τύπος είναι αόρατος (το έζησα με νυχτερινή...μια σκιά είδα, στα 3-4m το πολύ), είτε ακόμα κι αν ρίχνουμε και οι 2 μαζί, τπτ...το C4 όλο δικό μας. Από μπροστά ο τύπος με μαχαίρι...ακαριαία πάτησα για counter (ακαριαία, δεν έχει λιγότερο χρόνο αντίδρασης)...πάρε μεγάλε το tag μου να με θυμάσαι! Με <60ms ping, rubberbanding/lag ftw! Στο CΑ-130 ήμουν, ξαφνικά βρέθηκα να πέφτω! Όπως και οι άλλοι 2! Ταυτόχρονα, για να μη λέτε πως δεν κατάλαβα ότι πάτησα το "Ε"! Πέφτω, αλεξίπτωτο, προσγειώνομαι...περπατάω...κοιτάζω γύρω γύρω τη φύση...ΚΙΑ! Βουτάω κάτω από το νερό...πάω να αναδυθώ...αρνείται! 3/3 πνίγηκα! Σε 3 διαφορετικούς servers αυτά, σήμερα. Προχτές, πραγματικά το παράτησα γιατί έπιασα τον εαυτό μου να βρίζει άσχημα και να χαλιέται με αυτά που γινόσαντε. Αυτά που γράφει παραπάνω ο KilliK για μπαμ...μπαμ...κι άλλο μπαμ και τελικά εγώ νεκρός... τα επιβεβαιώνω απόλυτα! Το health 0, το θεωρώ ανάξιο λόγου. Προσωπικά, το θεωρώ καλύτερο (σε δυνατότητες) από το 3. Στην πράξη, βέβαια, απογοήτευση! Ποτέ το 3, ποτέ δεν είχε τέτοια θέματα, με εξαίρεση συγκεκριμένους servers (ειδικά σε 2ΧΡ φάσεις), όπου 1-2 το πολύ την ψυλλιαζόσουν και τέλειωνε η υπόθεση. Φαααααααααααακκκκκκκκκκκκκκ Γιουουουουουουουουουουου ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα!
Silverage Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Εντάξει είπα και γω να παίξω ένα ματσάκι στον αγαπημένο μου server.Ήμουν 8ος στο queue.Αφού πέρασε μισή ώρα, επιτέλους έρχεται η σειρά μου. Logging in, Connecting....Error: game disconnected could not join server. Ξαναπατάω join server, 7ος στο queue. Δεν έχω πλέον το ψυχικό σθένος για να ξαναπροσπαθήσω.Αύριο πάλι. Και άμα ξαναπροπαραγγείλω battlefield να φάω σκατά!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Από μπροστά ο τύπος με μαχαίρι...ακαριαία πάτησα για counter (ακαριαία, δεν έχει λιγότερο χρόνο αντίδρασης)...πάρε μεγάλε το tag μου να με θυμάσαι! Πρέπει να το πατήσεις όταν εμφανιστεί το "press __ to counter" που του κρατάς το χέρι. Αν δεν το κάνει αυτό, σου ήρθε από τα πλάγια και ας τον "είδες" (netcode) από μπροστά. Στο CΑ-130 ήμουν, ξαφνικά βρέθηκα να πέφτω! Όπως και οι άλλοι 2! Ταυτόχρονα, για να μη λέτε πως δεν κατάλαβα ότι πάτησα το "Ε"! Όταν πάρει την σημαία η ομάδα του άλλου Commander, τότε αυτός πατάει και σας διαλύει το C-130 σιγά σιγά. Κανονικά έπρεπε να πεθάνετε. Πέφτω, αλεξίπτωτο, προσγειώνομαι...περπατάω...κοιτάζω γύρω γύρω τη φύση...ΚΙΑ! Dat netcode. Το health 0, το θεωρώ ανάξιο λόγου. 0,κάτι. Αυτό ήταν και στο BF3 νομίζω.
MavroManitari Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δε αουκγουαρντ μομεντ γουεν... Ξαφνηκά το BF4 με 3-4...άντε 5-6 bugs έχει ΓΕΜΙΣΕΙ "απογοητευμένους απο τα bugs" που σου προβάλουν ΟΤΙ λογής bug θες από το πουθενά... Έμαθε και η κουτσή Μαρια πως το BF4 έχει bugs και τώρα κάθε fail και ας τρέξουμε για ποστ στα φορούμ.... Αυτά απο μένα. Tα bugs είναι γνωστά, άλλα συνέβεναν και στο BF3 και πάντα θα συμβαίνουν...deal with it
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα