KilliK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 εχεις κανεις προβλημα με το spawn? μπηκα σε 2 σερβερς και δεν μπορω να κανω spawn. wtf?
DJ_Duker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 εχεις κανεις προβλημα με το spawn? μπηκα σε 2 σερβερς και δεν μπορω να κανω spawn. wtf? Έχουν ποστάρει αυτό στο battlelog: WE ARE INVESTIGATING AN ISSUE WITH SPAWNING, IF YOU ARE EXPERIENCING THIS ISSUE IN-GAME PLEASE UPDATE YOUR PUNKBUSTER FILES.
ShooterX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 εχεις κανεις προβλημα με το spawn? μπηκα σε 2 σερβερς και δεν μπορω να κανω spawn. wtf? Απο Battlelog : WE ARE INVESTIGATING AN ISSUE WITH SPAWNING, IF YOU ARE EXPERIENCING THIS ISSUE IN-GAME PLEASE UPDATE YOUR PUNKBUSTER FILES..
SlackulatoR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Φοβερό αυτό το battlefield, είναι τόσο dynamic που εμφανίζει bugs από το πουθενά. 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Φοβερό αυτό το battlefield, είναι τόσο dynamic που εμφανίζει bugs από το πουθενά. Δεν μπορείς να πεις, σε κρατάει σε ενγρήγορση. 1
BlackBird79 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Για πρώτη φορά προχθές μετά το τελευταίο patch μου πέταξε DirectX error... και φυσικά εχθές είδα και το θέμα με το spawning... Όλο εκπλήξεις είναι...γουστάααρωωωωω....not
gildo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 με το deploy εχθες εγινε χαμος.Μπηκα σε ενα server και φωναζαν οτι δεν μπορουσαν να κανουν spawn.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικά το παράτησα προς το παρόν, μόνο νεύρα μου δημιούργησε τις τελευταίες φορές που έπαιξα. Σε κανά μήνα βλέπουμε.
Silverage Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 περιεργο. ελληνικα γραφω. ημουν σαφης. τα hits τα παιρνω, οπως ειπα. τι ακριβως δεν καταλαβες; Ναι, παίρνεις 1-2.
MavroManitari Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 εφαγα kick σημερα λογω missing ping.To skill δεν μπορω να καταλαβω πως το υπολογιζουν.Μπορεις να κανεις ενα μετριο παιχνιδι και να δωσει +24 και με ενα καλο να δωσει -11.ame disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'frenzy_dog' (for 0 minutes) ... Missing ααααping" [Admin Decision] Το ΜΟΝΟ που μετράει σοβαρά στο skill είναι το πόσο σκοτώνεις "καλύτερους"*** σου. Δηλαδή είσαι 20lvl και κοπανας 40άρη= +4 skill/ 70άρη=+8 skill.... Σε τρωει 3lvl -10 skill και πάει λέγοντας. Ο κανόνας είναι αυτός τα ποσοστά που έδωσα δεν είναι ακριβή απλά παραθέτω παράδειγμα. Απο κει και πέρα σου δίνει κάτι ψιλά πχ. capture objective ΟΤΑΝ ο squad leader σου σε έχει στείλει (+1/+2) / Xάνειςobjective που σου είπε ο squadlead να κανεις def -1/-2. Πέρα από τα caps μετα μετράνε τα HVT kills/Squad revives αλλά και αυτά σου δίνουν ψίχουλα. Αμα θες skill boost στα 1-2-3lvl ενώ ξέρεις το παιχνίδι παίζεις TDM και αλλάζεις τα φώτα σε 110lvl και το +40 το έχεις στο τσεπάκι. ***Μεγαλύτερο Rank
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 ... Πάω να τραβήξω τα @@ μου... ... Παραιτούμαι...
Alejandro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Και καλά όλα τα άλλα(!), πώς απογειώθηκε μέσα από το χωράφι όμως;
spirit)earth)aflame Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 :shifty: ρε μην πιστεύετε τίποτα, τους πληρώνουν να τα κάνουν με cheats για να μας πορώνουν :shifty:
KilliK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ναι, παίρνεις 1-2. τσου, τρια το λιγοτερο. και καμια φορα ενω εχει φαει και χειρομβοβιδα. να ξεκαθαρισω κατι. δεν ειμαι αρχαριος με το παιχνδι, γνωριζω ποτε φταιω εγω και ριχνω τις σφαιρες οπου ναναι. δεν αναφερομαι σε αυτες τις περιπτωσεις. κατανοητο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα