Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εφαγα kick σημερα λογω missing ping.To skill δεν μπορω να καταλαβω πως το υπολογιζουν.Μπορεις να κανεις ενα  μετριο παιχνιδι και να δωσει +24 και με ενα καλο να δωσει -11.ame disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'frenzy_dog' (for 0 minutes) ... Missing ααααping" [Admin Decision]

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εφαγα kick σημερα λογω missing ping.To skill δεν μπορω να καταλαβω πως το υπολογιζουν.Μπορεις να κανεις ενα  μετριο παιχνιδι και να δωσει +24 και με ενα καλο να δωσει -11.ame disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'frenzy_dog' (for 0 minutes) ... Missing ααααping" [Admin Decision]

@Gildo

Μήν το ψάχνεις είναι περίπλοκος ο υπολογισμός.

Χρησιμοποιεί μια εξίσωση με μεταβλητές τα SPM, KDR κλπ τα κάνει normalize και μετά τους εφαρμόζει ένα βάρος-ποσοστό που πρέπει να επηρεάζουν το τελικο skill.

Πάντως θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν το τσεκαρα εχουν βάλει πολύ μικρό βάρος στο KDR (~10%) και πολύ υψηλό στο SPM (~60%). Αν κατάλαβα καλά προσπαθούν έτσι να προωθήσουν την ομαδικότητα.

Ψάξτο και θα βρείς ακριβώς την formula.

Άσχετο με το παραπάνω θέμα:

After recent patch είδε κανείς αλλαγή στο SRAW; Πχ στην ευελιξία του βλήματος. Νομίζω πως ΔΕΝ μπορώ πλέον να πλήξω ελικόπτερο για κάποιο λόγο...

Thnx guys!

Δημοσ.

Εχεις δικιο γιατι και με πολυ καλα k/d ratio δινει χαλια skill.Γενικα μετα το update βλεπω οτι και στο shoot  με το οπλο αργει λιγο παραπανω  απο οτι ηταν πριν.Τελευταια βλεπω να σκοτωνω και εγω με 1-2 hit και να μην πεθαινω κατι φορες.Μαλλον το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα.

Δημοσ.

Το skill σαφως και πρεπει να επηρεαζεται λιγο απο το KDR .Αν ειναι ετσι καθεται καποιος σε μια γωνια στο hardcore και ξεπαστρευει οποιον περναει και παιρνει skill ...Oυτε καποιος sniper για παραδειγμα  εχει το ιδιο skill με καποιον που καταστρεφει τανκς με c4 μεσα στην μαχη ή επιδιορθωνει οχηματα ή κανει revives .

Δημοσ.

Εχω παρατηρησει οτι πολλα ατομα σε μια squad καθονται πισω στην μαχη ή κινουνται ανεξαρτητα και χρησιμοποιουν την squad μονο για respawn με αποτελεσμα παρολο που εχουν καλο kdr να μην εχουν υψηλο skill ,λογικο αν το σκεφτεις .Εδω βλεπεις ατομα απο την ιδια squad και δεν δινουν medic packs ή ammo ή δεν εχουν μαθει ακομα να σποταρουν .Οταν λεω να το μαθουν δεν εννοω οτι δεν ξερουν να πατησουν το q απλα δεν εχουν μαθει να παιζουν σωστα για την ομαδα και παιζουν για την παρτι τους και το ιδιο ισχυει και με τα υπολοιπα (ammo,medic packs etc) .

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως αν είμαι στο έδαφος και παίζω Support ή Medic, αραδιάζω συνέχεια κουτιά όπου βρω παίχτες με εικονίδιο από πάνω τους ή μαζεμένους.

Συμβαίνει καμιά φορά να μην παρατηρήσω κάποιον που θέλει κάτι, αλλά οκ, μου τραβάνε την προσοχή γρήγορα. :P

Όταν εγώ είμαι με 5% health και πάω στον medic και του φωνάζω για heal ή αντίστοιχα στον support, γιατί δεν δίνουν κουτιά; Τ_Τ

Επίσης όταν κάνω revive (πάντα κάνω γρήγορο), πετάω και medkit δίπλα. Εμένα με σηκώνουν με 20% και με παρατάνε να πεθάνω. :P

Δημοσ.

Εγω το skill το μεταφράζω κατα πόσο κινητικός-δραστήριος είσαι μέσα στο map.

Kαλα κινητικος μπορει να εισαι πηγαινοντας πανω στο βουνο και να τρεχεις γυρω απο ενα δεντρο ..Το θεμα ειναι τι κανεις μεσα στην μαχη .

Επίσης όταν κάνω revive (πάντα κάνω γρήγορο), πετάω και medkit δίπλα. Εμένα με σηκώνουν με 20% και με παρατάνε να πεθάνω. :P

Και εγω παντα το ιδιο κανω ,ετσι εχω συνηθισει πανε μονα τους τα κουμπια ..

• Like 1
Δημοσ.

Kαλα κινητικος μπορει να εισαι πηγαινοντας πανω στο βουνο και να τρεχεις γυρω απο ενα δεντρο ..Το θεμα ειναι τι κανεις μεσα στην μαχη .

Αυτό εννοώ ρε κωνσταντίνε! :P

Δημοσ.

Μήπως επειδή αντί να ψεκάζεις με σφαίρες και να στέλνεις το spread στον Θεο είναι καλύτερο να βαράς σε burst μπας και πάρει καμια σφαίρα εκεί που σημαδεύεις?

περιεργο. ελληνικα γραφω. ημουν σαφης. τα hits τα παιρνω, οπως ειπα. τι ακριβως δεν καταλαβες;

Επίσης όταν κάνω revive (πάντα κάνω γρήγορο), πετάω και medkit δίπλα.

αυτο κανω παντα, και εγω. αλλα θα θελα να ξερω, ποσο χρειαζεται να εχω πατημενο το κουμπι για να τριβω τα defs, ωστε το revive να γινεται με full health.

Δημοσ.

Τα εχω παρει με αυτη τη μ......α που μερικοι δεν πεθαινουν ουτε με τανκ.Για πεζικο μιλαω οχι για οχηματα.Ουτε σε free fps δεν γινονται αυτα.

Aλλος cheater σε domination.Του εριχναν ολοι και τιποτα.Αυριο ticket η διωξε τους cheaters η my money back.Αυτο ειναι απατη και απο μερους της ea που δεν το σταματα το θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...