Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την είχα γράψει καμιά 10αρια σελίδες πιο παλιά...άντε να την ποστάρω ξανα...

ERROR: GAME DISCONNECTED: CLIENT CLOSED DOWN THE CONNECTION  :devil: 

Λοιπόν όποιος έχει το παραπάνω θέμα κατα την διάρκεια του παιχνιδιού ή στην αρχή ακολουθεί τα βήματα στο παρακάτω σύνδεσμο

HINT: Όταν κατεβάσετε την εφαρμογή "Smart Port Forwarding" και μετα το installation φαίνεται να μην σας τρέχει, κάντε δεξί κλικ και κάντε run ως administrator. Δυστυχώς θα πρέπει να το τρέχεις κάθε φορά που θα θέλεις να παίξεις BF4. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται να δουλέυει σε μένα...

Ωραίος! Ευχαριστώ! Το παράξενο είναι ότι πριν το νέο patch δεν το είχα αυτό το πρόβλημα.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίος! Ευχαριστώ! Το παράξενο είναι ότι πριν το νέο patch δεν το είχα αυτό το πρόβλημα.

Μια από τα ίδια και επιβεβαίωση του κανόνα που θέλει τα patch να φτιάχνουν Χ προβλήματα και δημιουργούν 5Χ τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια εχει λιγο κοσμο το παιχνιδι η κανω εγω καμια μαλακια;;;;ο server browser εχει 2-3 γεματους και μετα το χαος.υπαρχει καποια αλλη επιλογη που δεν γνωριζω;;;;

Οχι δεν υπάρχει αλλά αν ξανα πατήσεις να κάνει αναζήτση θα σου βγάλει άλλους σερβερς απο αυτούς που σου έβγαλε πριν κοκ. Σε κάθε αναζήτηση βγάζει διαφορετικούς δε μπορώ να καταλάβω γιατί.

Δημοσ.

Οχι δεν υπάρχει αλλά αν ξανα πατήσεις να κάνει αναζήτση θα σου βγάλει άλλους σερβερς απο αυτούς που σου έβγαλε πριν κοκ. Σε κάθε αναζήτηση βγάζει διαφορετικούς δε μπορώ να καταλάβω γιατί.

Μεγάλη εφεύρεση ο server browser του battlelog, πολύ μπροστά να ουμε...διπλό διαφορικό...τραβάει στην ανηφόρα...πολύ μπροστά!

Δημοσ.

Να ρωτησω.

Ειναι φυσιολογικο να αδειαζεις το οπλο σου στον αντιπαλο σου, εξ επαφης και κυριως στο πανω μερος του σωματος του, τα hits στα δινει κανονικα το παιχνιδι, αλλα ο αντιπαλος σου οχι μονο δεν πεθαινει, αλλα να γυρναει και να σε σκοτωνει ακαριαια με μια ριπη;

Και αυτο να συμβαινει 90% σε ολα τα παιχνιδια που παιζεις;

Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να πεθαινω  καθε φορα, αστραπιαια μολις πυροβολησει ο αντιπαλος, ενω σε εμενα μου παιρνει 1-2 δευτερολεπτα με το να τον πυροβολαω συνεχεια απο κοντα. Και να πεθαινει μονο αν ειμαι τυχερος, διαφορετικα αν προλαβει και με αγγιξουν οι σφαιρες του σκοτωνομαι αμεσως.

Και αυτο συμβαινει ανεξαρτητως του lag, ειτε 50ms εχω, ειτε 150ms. To ιδιο προβλημα ειχα και στο BF3. Και δεν πρεπει να ειμαι ο μονςο σε αυτο, προχτες ενας εβριζε στο chat την DICE, και ελεγε πως γινεται να χτυπαει καποιον με ρουκετα στην κοιλια, να τον πυροβολαει 5 φορες και αυτος οχι μονο δεν πεθανε, αλλα γυρναει και τον σκοτωνει αμεσως με ενα πυροβολισμο.

τι συμβαινει εδω; εχει να κανει με το διαβοητο netcode θεμα απο το οποιο πασχει το παιχνιδι; η απλως ειμαι τοσο ασχετος, παρολο που παιζω BF εδω και χρονια;

Μήπως επειδή αντί να ψεκάζεις με σφαίρες και να στέλνεις το spread στον Θεο είναι καλύτερο να βαράς σε burst μπας και πάρει καμια σφαίρα εκεί που σημαδεύεις?

Δημοσ.

Μήπως επειδή αντί να ψεκάζεις με σφαίρες και να στέλνεις το spread στον Θεο είναι καλύτερο να βαράς σε burst μπας και πάρει καμια σφαίρα εκεί που σημαδεύεις?

δε νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα...

στο bf3 υπαρχουν ακομα cheaters/hacks online, ΠΟΣΑ χρονια μετα που το παιχνιδι εχει κυκλοφορησει?

στο bf4 ξερουμε οτι υπαρχουν ηδη λογιων-λογιων, και φυσικα εκεινα τα info απο punkbuster μερια δεν αφηναν και πολλα στη φαντασια για το ΑΝ υπαρχουν...

battlefield-4-hackers.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=yNG8XbzQXts

κλπ κλπ,

για να μην πιασουμε τα εντελως ..αθωα cases οπου καποιοι παιζουνε σε ..crt με ..800χ600 και 145hz

καλη τυχη σε οποιον νομιζει οτι ειναι σε ισορροπια 1 προς 1 με κατι τετοια και ειναι απλα θεμα ...spread

αμα θελετε να παιζετε bf -και οχι διαγωνισμο ποιος εχει τι αβανταζ/cheat-  παρτε xbox :P

Δημοσ.

αυτοί οι καθυστερημένοι τρώνε ban μόνο από τον server ή τρώει ban όλο το license? Αν είναι μόνο από τον server πρόκειται για mega fail.

οπως εγραψα, το γεγονος οτι σημερα, στο bf3 υπαρχουν ακομα ολα αυτα, τοσο καιρο μετα, δεν θα επρεπε να σου δημιουργει ερωτηματικα για το bf4...

Δημοσ.

οπως εγραψα, το γεγονος οτι σημερα, στο bf3 υπαρχουν ακομα ολα αυτα, τοσο καιρο μετα, δεν θα επρεπε να σου δημιουργει ερωτηματικα για το bf4...

λέω, όταν κάποιος τρώει ban, σαν αυτά που πέφταν 2-3 μέρες πριν, είναι μόνιμο και για όλους τους official/ranked servers; το οτι υπάρχουν ακόμα δεν μου λέει κάτι για τον τύπο του ban, ο άλλος μπορεί να είναι βλαμμένος και να αγοράζει το bf κάθε βδομάδα, επειδή έτσι γουστάρει να παίζει. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...