Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω.

Ειναι φυσιολογικο να αδειαζεις το οπλο σου στον αντιπαλο σου, εξ επαφης και κυριως στο πανω μερος του σωματος του, τα hits στα δινει κανονικα το παιχνιδι, αλλα ο αντιπαλος σου οχι μονο δεν πεθαινει, αλλα να γυρναει και να σε σκοτωνει ακαριαια με μια ριπη;

Και αυτο να συμβαινει 90% σε ολα τα παιχνιδια που παιζεις;

Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να πεθαινω  καθε φορα, αστραπιαια μολις πυροβολησει ο αντιπαλος, ενω σε εμενα μου παιρνει 1-2 δευτερολεπτα με το να τον πυροβολαω συνεχεια απο κοντα. Και να πεθαινει μονο αν ειμαι τυχερος, διαφορετικα αν προλαβει και με αγγιξουν οι σφαιρες του σκοτωνομαι αμεσως.

Και αυτο συμβαινει ανεξαρτητως του lag, ειτε 50ms εχω, ειτε 150ms. To ιδιο προβλημα ειχα και στο BF3. Και δεν πρεπει να ειμαι ο μονςο σε αυτο, προχτες ενας εβριζε στο chat την DICE, και ελεγε πως γινεται να χτυπαει καποιον με ρουκετα στην κοιλια, να τον πυροβολαει 5 φορες και αυτος οχι μονο δεν πεθανε, αλλα γυρναει και τον σκοτωνει αμεσως με ενα πυροβολισμο.

τι συμβαινει εδω; εχει να κανει με το διαβοητο netcode θεμα απο το οποιο πασχει το παιχνιδι; η απλως ειμαι τοσο ασχετος, παρολο που παιζω BF εδω και χρονια;

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτησω. Ειναι φυσιολογικο να αδειαζεις το οπλο σου στον αντιπαλο σου, εξ επαφης και κυριως στο πανω μερος του σωματος του, τα hits στα δινει κανονικα το παιχνιδι, αλλα ο αντιπαλος σου οχι μονο δεν πεθαινει, αλλα να γυρναει και να σε σκοτωνει ακαριαια με μια ριπη. Και αυτο να συμβαινει 90% σε ολα τα παιχνιδια που παιζεις; Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να πεθαινω  καθε φορα, αστραπιαια μολις πυροβολησει ο αντιπαλος, ενω σε εμενα μου παιρνει 1-2 δευτερολεπτα με το να τον πυροβολαω συνεχεια απο κοντα. Και να πεθαινει μονο αν ειμαι τυχερος, διαφορετικα αν προλαβει και με αγγιξουν οι σφαιρες του σκοτωνομαι αμεσως.

Και αυτο συμβαινει ανεξαρτητως του lag, ειτε 50ms εχω, ειτε 150ms. To ιδιο προβλημα ειχα και στο BF3.

It's simple...you suck!

Μήπως πάνε στο πλάι και νομίζεις οτι τον χτυπάνε;

Δημοσ.

εχω παθει το ιδιο αν δεις το εχω γραψει πιο πισω.Εκτος το  τελευταιο match για αποψε obliteration 34-15.Ενα καλο match επιτελους.

Δημοσ.

It's simple...you suck!

Μήπως πάνε στο πλάι και νομίζεις οτι τον χτυπάνε;

περιγραψα πληρως την συγκεκριμενη περιπτωση στην οποια αναφερομαι.

ειδες πουθενα να λέω οτι πανε πλαγια και αποφευγουν τις σφαιρες; αν ηταν αυτο το θεμα, δεν θα εμπαινα καν στο κοπο να ρωτησω.

εχω παθει το ιδιο αν δεις το εχω γραψει πιο πισω.Εκτος το  τελευταιο match για αποψε obliteration 34-15.Ενα καλο match επιτελους.

βελτιωση ειδα μονο με το AEK-971 λογω του μεγαλου του ROF . τουλαχιστον τωρα, σκοτωνομαστε και οι δυο μαζι ταυτοχρονα. :-D

Δημοσ.

@Comfuzio

Τί ERROR σου λέει όταν σε πετάει στο Battlelog;

Client closed ή κάτι τέτοιο, αύριο που θα μπω πάλι θα το δω στα σίγουρα και θα κάνω edit εδώ :) 

@KilliK και γω το ίδιο έπαθα σήμερα. Τι headshot θες, τι ολόκληρη γεμιστήρα να αδειάζω στον άλλο όχι μόνο δεν έπεφτε αλλά με έριχνε και μονόβολο!!! Στην αρχή έλεγα ότι έχω latency αλλά 79ms δεν το θεωρώ κακό(forthnet isp) αλλά δεν έβλεπα πουθενά αλλού στο παιχνίδι lag ή κολλήματα.

Είμαι και noob στα BF αλλά όχι και τόσο :P 

Δημοσ.

Client closed ή κάτι τέτοιο, αύριο που θα μπω πάλι θα το δω στα σίγουρα και θα κάνω edit εδώ :)

@Comfuzio

Αν σου γράφει "Client Closed Down Connection etc" σου έχω λύση...

Δημοσ.

ρε παιδια εχει λιγο κοσμο το παιχνιδι η κανω εγω καμια μαλακια;;;;ο server browser εχει 2-3 γεματους και μετα το χαος.υπαρχει καποια αλλη επιλογη που δεν γνωριζω;;;;

Δημοσ.

Γενικά το πρωί οι servers είναι άδειοι. Με τις ρυθμίσεις που έχω για άτομα, πίστες και hardcore αυτή τη στιγμή βλέπω μόνο ένα καλό σέρβερ και οι υπόλοιποι είναι στα 300 ping.

Έτσι έχω καταντήσει να παίζω bf4 παρατηρώντας σε πραγματικό χρόνο για memory leak...

1immx3.jpg

Δημοσ.

Αφού την έχεις, γιατί δεν τη γράφεις;

Την είχα γράψει καμιά 10αρια σελίδες πιο παλιά...άντε να την ποστάρω ξανα...

ERROR: GAME DISCONNECTED: CLIENT CLOSED DOWN THE CONNECTION  :devil: 

Λοιπόν όποιος έχει το παραπάνω θέμα κατα την διάρκεια του παιχνιδιού ή στην αρχή ακολουθεί τα βήματα στο παρακάτω σύνδεσμο

HINT: Όταν κατεβάσετε την εφαρμογή "Smart Port Forwarding" και μετα το installation φαίνεται να μην σας τρέχει, κάντε δεξί κλικ και κάντε run ως administrator. Δυστυχώς θα πρέπει να το τρέχεις κάθε φορά που θα θέλεις να παίξεις BF4. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται να δουλέυει σε μένα...

• Like 2
Δημοσ.

Άντε να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στο τέλος, από εκεί που παλιά τρέχαμε ένα παιχνίδι, τώρα έχουμε το παιχνίδι, το Battlelog, το Origin, το Smart Port Forwarding και ποιός ξέρει πόσα ακόμα θα χρειαστούν στο μέλλον...

Δημοσ.

Άντε να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στο τέλος, από εκεί που παλιά τρέχαμε ένα παιχνίδι, τώρα έχουμε το παιχνίδι, το Battlelog, το Origin, το Smart Port Forwarding και ποιός ξέρει πόσα ακόμα θα χρειαστούν στο μέλλον...

Άσε αν ΔΕΝ το τρέξω πριν ξεκινήσω το παιχνίδι το ctd είναι σίγουρο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...