konstantinos77 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εκνευριστικός αλλα ωραίος! :-D Αν και χάσαμε. http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/423115313058480768/360969964/ Ε ψιτ ...το εχεις ξεφτιλισει το θεμα ετσι ?
garrett156 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 δεν ειχε bf4 η δικια μου την πηρα σκετη.το πηρα το game κατεβενει ευχαριστω παιδες
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μπορούμε να συμφωνήσουμε οτί τα bad company είναι άλλη σειρά που ακολουθεί το ίδιο franchise οπότε το bad company είναι ουσιαστικά άλλο παιχνίδι? Είναι σαν να μου λες οτι στο COD είναι ίσα κ όμοια τα Black Ops με τα Modern Warfare. Το ότι άλλαξε το όνομα της frostbite τι σημαίνει? Και η Crytek άλλαξε ονοματάκια αλλά η υπέρτατη διαφορά ακόμη λείπει. Επίσης μιλάμε για το μεγαλύτερο FPS multiplayer όπως είπα. Εμ μου θέλετε χαοτικούς χάρτες με καταστροφές, ρεαλιστική φυσική, οχήματα, κλαμπατσίμπανα εμ μου θέλετε υπέρτατα γραφικά... Μου λες υποθετικά και αόριστα θα μπορούσαν να κάνουν παπάδες...τι άλλο ακριβως θες σε 64player online map ακριβώς? Γιατί τους παπάδες που ονειρεύεσαι πρέπει να καταλάβεις πως αυτοί οι παπάδες ΑΚΟΜΑ και εάν δεν έτρεχαν σε κονσόλα του 2005, θα έπρεπε να τρέχουν σε ένα mid range σύστημα. Τι περιμένετε να κάτσει να ασχοληθεί η DICE για το 10% που έχει high end hardware και είναι αμφίβολο για το εάν θα αγοράσει το game ή θα το κατεβάσει??? Την CryTek άστην, βγάλτην από την εξίσωση τελείως.Έβγαζε σωστούς PC τίτλους μέχρι που πήγε στις κονσόλες και αυτή και οι μόνοι που νοιάζονται πλέον πραγματικά για το PC είναι οι Πολωνοί(CD-Projekt). Θα στο θέσω αλλιώς για τα ''υπέρτατα γραφικά''.Το BF4 στις περισσότερες πίστες στην 670 FTW μου έχει 55-60FPS σε 1080P/4xMSAA και όλα τα πάντα τέρμα.Αν έβαζαν υψηλότερα textures, καλύτερες σκιές, καλύτερο LoD(Αυτό είναι το χειρότερό του) κλπ θα έβλεπες μια τελείως διαφορετική εικόνα αλλά για τα ίδια FPS θα ήθελες 780 ή μπορεί και δύο 780(Ανάλογα το πόσο καλύτερο θα το έκαναν).Πιστεύεις ότι δεν μπορούσαν να push-άρουν για να δώσουν next-gen ποιότητα ; Απλά είδαν τι κλάμα είχαν ρίξει με το πρώτο Crysis όλοι που δεν μπορούσαν να το τρέξουν maxed out γιατί οι τότε κορυφαίες κάρτες(8800GTX) έβγαζαν 15 frames average σε 1080P.Το παιχνίδι είναι κυρίως φτιαγμένο για κονσόλες, μπορείς να το δεις και αλλού αυτό.Είχαν μπει παλιότερα εδώ μέσα screenshots που έκαναν σύγκριση από Low-Medium-High-Very High.Δες τες πάλι και πες μου που ακριβώς βλέπεις την τεράστια διαφορά που θα έπρεπε να έχει από Low σε Very High(Και μετά ξανακοίτα στην παρακάτω εικόνα την διαφορά που είχε το πρώτο Crysis)..Άλλο ένα τρανταχτό παράδειγμα κονσολοπαίχνιδου, είναι το Crysis 3 και επειδή έχει πολύ καλά γραφικά και στο Low το θεωρούμε σούπερ-ντούπερ αλλά δεν έχει κλίμακα. Για του λόγου το αληθές :
zvarthangalos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Νέο patch: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/01/13/dice-continues-fixing-battlefield-4-with-new-pc-patch.aspx
comfuzio Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μετά το Update τρώω συνέχεια DC σε όποιον server και αν παίζω περίπου μετά από 20-25 λεπτά. Είναι αποτέλεσμα του memoryleak? Δεν το είχα αυτό το πρόβλημα πριν το τελευταίο patch
comfuzio Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Έχω Latest [Client: v2.332/ A1390] [ Server: v1.880/A1390/C2.332]
gildo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Το game θελει πολλα updates για να στρωσει.Ξεκινησε παλι one shot kill.Εχω 26000 hit και ουτε 2000 kills γιατι τρωει 10-20 και με μια που ριχνει αυτος με τρωει.Δεν ξερω αν κανουν κανα κολπακι παντως σημερα 3 φορες ενω του εριχνα πρωτος δεν επεφτε με τιποτα.Το θεωρω αδικια να εχω τοσα πολλα hit και τοσα λιγα kills.Ξεχασα να γραψω οτι σημερα τα hit τα εκανα με το ace52cqb που εχει damage 45.
BlackBird79 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μετά το Update τρώω συνέχεια DC σε όποιον server και αν παίζω περίπου μετά από 20-25 λεπτά. Είναι αποτέλεσμα του memoryleak? Δεν το είχα αυτό το πρόβλημα πριν το τελευταίο patch @Comfuzio Τί ERROR σου λέει όταν σε πετάει στο Battlelog;
asx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 http://www.gameranx.com/updates/id/19808/article/ea-in-the-running-for-america-s-worst-company-for-third-year/ Πάμε γερά EA, τον έχεις τον τίτλο στο τσεπάκι σου ... Να τους χιλιάσεις...
Πέτρος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι οι 14.1b (τουλάχιστον όχι αυτοί που περιμένουμε από τα slides). @Guru3d, τους παρουσιάζουν σαν 13.30smth, για να μην υπάρχει μπέρδεμα. Στην AMD, δεν υπάρχουν ακόμα επίσημα (τελευταίοι beta, 13.11b5, νομίζω). Είναι κάπου 500ΜΒ, με ένα σωρό +++ μέσα (πρώτα από όλα για τις νέες APU's) και διάφορα ανεπιβεβαίωτα. Όποιος θέλει, δοκιμάζει. http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMDCatalyst13-11APUBetaDriver.aspx
zvarthangalos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Βγήκαν beta 14.1 amd drivers. Στο επίσημο site της AMD πάντως δεν τους έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα